Jump to content
Naimisiin.info

Sanetski

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Sanetski kaikki viestit

  1. Voi herran jestas! Mä olen nyt kattonut näitä viestejä, ja lukenut edes takaisin kaiken mitä tästä löydän maan ja taivaan väliltä. Mä kuvittelin jostain syystä, että naimisiinmenon jälkeen olisi täysin mahdollista muuttaa heti Jenkkeihin kumppanin kanssa. Nyt näyttääkin niin, että se ei olisi mahdollista?? Ton I-130:n kanssa näyttäysi menevän yli vuosi helposti. Ja olen täysin ymmälläni, että jonkun ylläpuolisen viestin mukaan K-3 visaakaan ei muka olisi. Ymmälläni siksi, että ainakin Dep. of Staten sivuilla sitä vielä mainostetaan varteenotettavana vaihtoehtona. Miten on, tietääkö kukaan onko olemassa mitään mahdollisuuksia muuttaa heti kullan kanssa USA:an vai pitääkö tosiaan odottaa noiden kaikkien älyttömien paperien ja byrokratiakiemuroiden selviämistä Suomessa sen ajan? Ihan kamalaa, jos byrokraatit noin pakottaa kaksi toistaan rakastavaa olemaan toisistaan erossa
  2. Kiitos Ellinora. Vähän kun tässä enemmän surffasin ketjuja, aloin jo löytää lisäohjeistusta. Onnea viisumin saamisesta!
  3. Hei kaikki! Olen luovinut näiden keskustelujen väliä jo jonkin aikaa, mutta koko rumba kuulostaa vain vaikeatajuisemmalta. Olen tähän mennessä ollut ymmärtäväninäni, että oleskeluluvan ja työskentelykuvan saaminen ei olisi suurempi prosessi häiden jälkeen. Voiko joku vähän valottaa mitä odottaa? Suunnitelmissamme on mennä naimisiin tulevana kesänä Suomessa. Kumppanini on siis amerikkalainen ja asuu tällä hetkellä siellä rapakon takana. Itse puolestani asun Belgiassa, mutta olen siirtämässä kirjani takaisin Suomeen ensi vuoden puolella ja sitten viettämässä pari kuukautta hänen kanssaan USA:ssa ennen hääjuhlia. Tietääkö joku onko tässä tapauksessa mahdollista hakea morsiusviisumia, vai pitääkö häät sen saadakseen järjestää USA:ssa? Ja miten sitten häiden jälkeen toimitaan? Onko nuo kaikki lääkärintodistukset hankittava vain sen oleskeluluvan saamiseksi? Vai miten te, kanssasisaret/veljet, olette tällaiset asiat hoitaneet? Kaikenlainen ohjeistus asian suhteen on suuresti arvostettua!
×
×
  • Create New...