heikku90

Jäsen
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

About heikku90

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

207 profile views
 1. Moikka kaikki. Meilläkin on hääpäivä 8.8.2015. Meillä kirkko ja juhlapaikka varattu. Ruuat tehdään itse soppatykillä, kakut ja muut leivonnaiset tilataan. Koristeet ollaan melkein kaikki päätetty, että mitä laitetaan pöytiin ja muualle. Budjetti ja vieraslistakin ollaan tehty aika päiviä sitten. Kohta tilataan kutsut now&forever:istä. Vieraita meinataan kutsua noin 120. Kirjoitettu 21.5.2015 Moikka kaikki. Meillä on nyt tullut kutsut jotka lähetän ensi viikolla vieraille. Muutoksia on tullut välillä todella paljon esim. ruokien suhteen. Ruuatkin on tilattu samasta paikasta kuin kakutkin ja muut leivonnaiset leivotaan itse. DJ/ bändi on varattu, kukat tilattu. Hääpukuakin on käyty kokeilemassa ja varattukkin jo. Valokuvaajaksi meille tulee yhteinen ystävämme. Mitä on tekemättä? Miehelleni puku kattomatta. pöytä koristeet vielä loput ostamatta. Sormukset päättämättä.
 2. Meillä siirtyykin kuukaudella hääpäivä.
 3. Moikka. Tietääkö kukaan hyvää dj:tä Rovaniemeltä?
 4. Moikka kaikki! Onko kukaan mennyt pyhällä naimisiin? Ollaan itse suunniteltu, että mentäis pyhällä naimisiin syyskuussa. Onko kukaan viettänyt vihkimisen jälkeen hääjuhlaa Hotelli Pyhätunturissa ? Oliko minkä hintainen?
 5. Hei! Olemme menneet kihloihin jo 1.1.2013. Vasta pari viikkoa sitten päätettiin, että jos mentäis nyt tulevana syksynä naimisiin päivää ei olla vielä päätetty. Sen verran ollaan jo järjestelty asioita, että ollaan kysytty juhlapaikka tarjousta jo heti ensimmäisenä, vieraslista on laadittu jo ja kohta kutsuja ynm. tilamaan. Mutta kaikistahan tärkein on se päivä. '