Jump to content
Naimisiin.info

Hecate

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Hecate's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Mulla on ennestään jo naitu nimi, en vaihtanut takaisin tyttönimeen erotessa koska kymmenen vuoden ja lapsien jälkeen erottiin kumminkin hyvässä sovussa ja omassa tyttönimessäni isältäni oli enemmän "pahaa karmaa" kuin naidussa nimessä. Joten luonnollisestikin otan miehen nimen kun ei ole syytä pitää vanhaakaan, se on kyllä näköjään kohtuu harvinainen kun rekisterissä on alle 30 nimeä olemassaan at the moment. Eli rouva Lausas minusta pitäisi sitten tulla heinäkuussa.
  2. Hecate

    Heinäkuu 2015

    Meillä hääpäivämäärä 31.7. eli perjantaina viimeinen aika maistraatissa ja siitä pienen cruisingin jälkeen juhlapaikalle mun äidin luokse. Valmiina on jo miun häämekko, hiuskorut ja keinokimppu sekä kukka miehelle. Kutsukorttiaskarteluita varten on tarvikkeet sekä osa pöytäkoristeisiin tarvittavista sälästä. Meillä melko pienet häät, vieraita n. 34 aikuista meidän lisäksi ja lapsiakaan ei tietääkseni ole tulossa ennakkotiedustelujen mukaan monestakaan perheestä. Omatkin lapset pyydetään eksät noutamaan jo ruokailujen jälkeen. Kaikenlaistahan tässä olisi vielä edessä, loput koristeisiin tarvittavat tavarat, miehen puku (joku vaalea tai harmaa etsinnässä liiveineen) ja mulle sekä miehelle valkoiset tennarit kengiksi. Omani meinasin blingata ja laittaa pitsinauhat. Häämenu pitäisi päättää, kokkina häärää sukulainen ja kuvaajana sulhasen isä. Ainoastaan pitkänmatkalaiset on etukäteen kyselty keille mahdollisesti tarvitsisi majoitusta ja näyttäisi sille että saadaan hyvin porukkaa mahtumaan yöksikin. Aa, ja mitään isompaa ohjelmaa meillä ei ole, saunomista ja iltagrillaus sitten myöhään yöllä. Illasta ruokailu ja kakkukahvit jonka jälkeen lapset lähtee. Todnäk soitetaan musaa, nojaillaan ehkä joku biisi miehen kanssa ja sellaista. Alkumaljana meillä ei ole skumppaa vaan jallusnapsi. Ja tosiaan, pitäisi vielä päättää tuleeko meille sormukset vai pelkkä ikuisuustatuointi vasempaan ranteeseen, yksi yhteinen tatuointi meillä on jo solisluun päässä, perhonen jossa on siivissä meidän nimikirjaimet tyyliteltynä. Kaasoa ja bestmania on neuvottu hieman alkuun.
  3. Hecate

    Kuinka teillä kosittiin?

    Istuttiin tavallisesti perustorstai iltaa tehden illallista. Meillä on tapana syödä kaksin kun lapset menee nukkumaan ja mies tekee meille aina jotain ruokaa. Kuunneltiin musiikkia samalla ja taustalla soi samaan aikaan YUP:n Rakkaus on pesti hulluuteen, ja mies leikkasi sipulia. Tulin suutelemaan miestä ihan muuten vaan ruuanlaiton lomassa siinä, mies laittoi veitsen alas pöydälle ja sanoi että "rakastan siua". Ja sitten polvistui ja lisäsi: "että tuutko miun vaimoksi?" ja esitti sormusta kädellä. Arkiromantiikkaa parhaimmillaan. <3
  4. Hääpäivää ei ole päätetty, mutta kovasti paikkaa mietitään rock-henkisille häille. Kriteereinä: Ei hirvenpäitä, ei yltiöromanttista. Yöpymismahdollisuus, saunamahdollisuus ja tilaa alle 50hengelle. Ei A-oikeuksia, ei omaa pitopalvelua. Mahdollisimman likellä Mikkeliä koska kulkeminen on rajallista (toki tää on joustettavissa). Edullinen. Kellään mitään vinkkiä paikaksi?
×
×
  • Create New...