Jump to content
Naimisiin.info

JST

Jäsen
 • Posts

  5
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Female

JST's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

 1. Eipä meilläkään hääpäivää päätetty kun vasta syksyllä, alunperin kun tarkoitus oli juhlia vasta 2016, muttamutta... Eiköhän sitä tässä ehditä. Toivotaan että teillä Mikri syntyy yhteisymmärrys juhlapaikan kanssa. Meillä sattui hyvin että ensimmäinen juhlapaikka jota kävimme katsomassa (tositarkoituksella) on nyt myös varattuna kesälle. Sattui sopivasti yksi heinäkuun viikonloppuvaraus olemaan peruttu vähä ennen yhteydenottoamme, niin ei tarvitse kenenkään juhannusta "pilata"
 2. Marikukka: tuo voisi ollakin ihan toimiva systeemi että pyydetään vieraat liittymään sitten toiseen valssiin. Onkos täällä ketään, joka olisi suuntaamassa nyt kuun vaihteessa Turkuun häämessuille? Toinen kaaso kun asustaa siellä suunnalla niin olisi tarkoitus lähteä käymään kylässä ja samalla messuilla. Toki myös häiden suunnittelua muutenkin..
 3. Paniikki iskee täälläkin! Eilen saatiin viimein päätettyä (?) että tulee häävalssi.. Tähän asti sulho ollut aika puujalka tanssimaan, mutta lupasi että opetellaan... Itse en haluaisi kuitenkaan sitten kaikkien isän ja appiukkojen (appiukko ja appiukkopuoli) ja bestmanien kanssa valssata!! Help, miten teillä on tanssiasiat järjestetty? Häävalssi ja sen jälkeen..? Lisästressiä siitä että sulhon sisko utelee kaikkea ja on ilmeisesti suunnittelemassa jotain ohjelmaa, argh! Toisen kaason tiedän ainakin pitävän myös meidän puolia ja kuuntelevan toiveitamme, mutta bestmanit on varmaan vaan innoissaan kun joku muu keksii jotain eikä itse tarvitse vaivautua.. Terveisin, välillä pahemman luokan bridezilla Lisäys: anopin kanssa jouluna keskustelu vieraista ja koska se ja se kutsuttava, on vieraslistalla lapsineen ja aveceieen 147 hlö... Onneksi juhlapaikkaan mahtuu! Ja onneksi sulho karsi muutamia nimiä ihan suosiolla pois ja selvää on että varmasti kaikki eivät sulhon puolelta tule pitkään matkaan vedoten (vanhempi väki varsinkaan). Voihan se olla että oma sukukin jättää tulematta mutta se on sitten voivoi, eipähän tarvitse sitten katsella niitä nyrpistelijöitä..
 4. Hei! Aika hiljaista on ollut täällä viime aikoina, mutta koetanpa onneani.. Täällä huutelee siiz kesän 2015 morsian! Juhlapaikaksi valikoitui WillaNuttu ja kirkoksi Enonkosken kirkko. Kenelläkään kertoa omia kokemuksiaan WillaNutusta? Otitteko pitopalvelun sieltä vai jonkin oman yms, yms?
 5. Heipsan! Täällä huutelee Itä-Suomessa 25.7.2015 juhliaan viettävä morsian! Alunperin tarkoituksemme oli juhlia häitämme vasta kesällä 2016, mutta erinäisten sattumien myötä löytyi juuri meille sopiva hääpaikka jo tulevalle kesälle ja päätimme sitten tehdäkin näin. Juhlapaikka ja kirkko on siis varattu, samoin juhlapaikan kautta varattu pitopalvelu. Luulin olevani innokas morsian kun kävin jo mekon ja kengät ostamassa, mutta onhan täällä näköjään jo muillakin. Joulukorttien mukana laitoimme STD-tyypisen ilmoituksen kavereille, sisaruksille ja kummeille, jotka siis haluamme varmasti häihimme. Kummit ja sisarukset hoitavat vanhempiemme avulla tiedon levittämisen muulle suvulle, mutta koska järkeilemme vielä hiukan vieraslistaa emme nähneet järkeväksi alkaa lähettelemään noita joulukortteja ihan kaikille. Yksi kaaso ja yksi bestman "varattu", toiselta kaasolta odottelen vastausta (kysymys laitettu myös joulukortin mukana, mutta koska hän ei ole nyt kotonaan jää kortti luettavaksi joulun jälkeen.. Jos kortti hukkunut postiin pitää ottaa heti tammikuussa pitkä puhelinsoitto ) Bestmaneiksi sulho on kaavaillut 4 henkilöä ja näille lopulle kolmelle ajatteli esittää kysymyksen nyt jouluna kasvotusten (vaikka vuosia sitten asiasta ns. jo sovittu). Mitähän muuta, kaikkea koristeluista kutsukortteihin jo mietitty mutta asioiden eteen ei ole sen enempää nähty vielä vaivaa.. Toiveena olisi kuitenkin järjestää rennot häät, joissa tarjotaan myös "virokkeet" (kuten juhlapaikan omistaja ilmaisi), unohtamatta kuitenkaan järjestää tekemistä myös lapsivieraille. Tällä hetkellä vieraslista näyttäisi noin 100 hlö joista parikymmentä lapsia. Suunnittelu jatkukoon!
×
×
 • Create New...