Annau

Aktiivijäsen
 • Content count

  15
 • Joined

 • Last visited

About Annau

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. -Koristelu näyttääkin kamalalta ja sekalaiselta - Sairauteni alkaa oireilemaan = jäätävät vatsakivut -Minä tai sulho sairastutaan -joku muu tärkeä sairastuu -Entä jos keli onkin aivan hirveä, vaikka jäätävä vesisade.. -Entä jos vieraat ei viihdy Tässäpä tämän hetkinen paniikkilista.:D
 2. Olin aluks täysin sitä mieltä, että haluan hiukset auki ja vain eestä kiinni. Mekon löydyttyä aloinkin sitten miettimään, että hiukset kiinni olis parempi. Oon aatellu jotain sotkusta "keijukaisnutturaa". Jotain noiden kuvien tapaista.:)
 3. Oon miettinyt kanssa, että mitähän ihmettä sitä heittelisi, jos saa edes heitellä. Nuo lupiinit oli kiva idea!
 4. Musta olis jotenkin ihana ajatus, että hääpäivänä nähdään vasta sitten alttarille kipittäessä. Toisaalta mietin tuota aikataulua, että saakohan kuvaamista mitenkään järkevään paikkaan sitten jos ei ennen kirkonmenoja sitä tee..
 5. Mun kaveri laulaa tän meidän häissä, toivottavasti kirkossa.:) Tää on niin ihana ja itku tulee jokainen kerta kun tämän kuulee! <3
 6. Täällä myös yksi kesän 2017 morsian! Kova vääntö on ollut siitä, juhlitaanko häitä Seinäjoella vai omalla kotipaikkakunnalla Jyväskylässä.. Onko antaa vinkkejä valoisasta, modernista hääpaikasta, johon mahtuisi 120 henkeä..?
 7. Hyvä jos näytti lupaavalle! Paikkanahan se on tosi kaunis, just kattelin kun linjalla menin ohitse. Me varattiin maaliskuun lopulla tuo Liekkilä ja oltiin ensimmäiset kesän 2017 varaajat. Kannattaa toki soitella heti maanantaina sinne ja sopia aikaa, nyt varmaan alkaa kesän 2017 morsiot heräilemään! Oli myös hyvä olla ajoissa, niin saatiin soviteltua maksusysteemejä hyvin. Maksetaan siis jo tänä kesänä varausmaksu pois alta.. Tuollahan varaus kesää koko viikonlopun pe-su, eli on hyvin aikaa koristella ja sitten vielä sunnuntaina siivotakin. Ei myöskään ole mitään aikaa, milloin vieraiden pitää lähteä vaan pippalot voi jatkua vaikka koko yön jos niin tahtoo! Keittiö oli myös ihan ok ja kylmätilat, ja siellä on vielä kellarikin jossa esim.juomat pysyy kylmänä.
 8. Moi Whitepionis! Meillä myös häät kesällä 2017 ja omat juomat oli yksi kriteeri paikalle,samoin kuin valkoisuus ja valoisuus sisätiloissa. Me päädyttiin varaamaan Vaajakosken Liekkilä. Saa viedä omat juomat ja juhlasali oli valoisa,valkoinen ja tilava:) ei pääse Liekkilä edukseen nettisivujen perusteella niin kannattaa käydä katsomassa:)
 9. Kiitos toukoinen tiedosta! Mää kans tykkäsin tuosta Liekkilän valoisuudesta, eikä seinille olis varmaan koristuksia tulossa. Helpottipa tää tieto nyt paljon! Pitää olla sinne yhteyksissä..
 10. Aa niinpä onkin! Kiitos selvennyksestä Miimuu! Harmikseni huomasin keskarissa uutisen,että tän kesän jälkeen ei Liekkilässä enää juhlia järjestetä..:/ pitääpä tutustua siis muihin vaihtoehtoihin!
 11. Onpa kyllä tosiaan ihanan näköinen paikka! Harmi vaan, ettei noita a-oikeuksia ole, meillä kuitenkin tarkoitus tarjoilla alkoholiakin. :/
 12. Meillä myös miehellä takapuolen päälle olevat, luonnostaan todella vaaleat ja paksut hiukset. Mies haluaisi pitää auki (inhoaa ponnareita ja nutturoita) ja minä haluaisin taas vähän jotain siistimpää ja hiukset pois silmiltä.. Tällä hetkellä kompromissina ollaan puhuttu ns. Legolas- kampauksesta, eli jonkinnäköiset letit ohimoille tai hiukset vedetään edestä taakse letille
 13. Yhdessä ollaan oltu kohta neljä vuotta,kihloissa puoli vuotta. Häät on tarkoitus pitää kesällä 2017. Oman haasteensa häihin tuo se, että olemme molemmat opiskelijoita, joten budjetti on melko pieni. Onneksi vanhemmat on luvanneet auttaa isoissa kuluissa (esim.ruuat häälahjaksi..). Niinpä alettiinkin jo nyt säästämään ja tekemään hankintoja pikkuhiljaa.. Sormet ristissä toivotaan siis kesätöitä ja muita pieniä tuloja, joista voisi säästää.
 14. Onko kellään kokemuksia Vaajakosken Liekkilästä? Hintaa, paljonko mahtuu porukkaa, onko toimiva tila? Nettisivut on kovin pienet, mutta tila näyttää ihanan valoisalta ja helposti koristettavalta.. Saa antaa myös vinkkejä about 100 hengen häihin Jyväskylän alueelta tai lähiseudulta..Mielellään valoisaa tilaa, navettahommat ja muut eivät ole meidän mieleemme.. Ja naimisiinkin ollaan menossa vasta 2017, mutta halutaan olla ajoissa paikan varaamisen suhteen.Ja näin kahtena opiskelijana pitää miettiä budjettiakin jo melko tarkasti..