Isa-Aurora

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Isa-Aurora's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Moi, Onko vielä kokemuksia tästä paikasta, tuo ylläkyselty äänentoiston toimivuus kiinnostaa muun muassa ja kyllä kaikki muukin Onko joku törmännyt blogiin, jossa kirjotettaisiin häistä täällä? Löysin yhden, mutta se on nyt muutettu yksityiseksi, nyyh! Tietääkö kukaan, onkohan Aimolla spostia jota hän käyttää? Asun itse pallon toisella puolella, niin soittelu on aina hankalampaa
  2. Hei vuoden 2014 rouviintuneet, Haluaisiko joku jakaa kokemuksia vielä? Tai tietysti kuka vaan muu, alkoi todenteolla kiinnostaa tämä Villa Haka !
  3. Hoi hoi, Täälläkin aussi-suomalainen pariskunta. Mietinnässä on, että missä ne häät nyt pitämään, täällä Ausseissa, Suomessa vai Aasiassa. Millaisella budjetilla olette juhlineet/juhlimassa Ausseissa? Varmaan vaihtelee alueittain, mutta silti Me "joudutaan" käydä vihkiytymässä maistraatissa lähiaikoina, juhlat täällä olisi looginen jatke, mutta odotamme esikoista, niin mielummin juhlisin myöhemmin.. Mutta molemmat haluaisi oman perheen lähellä juhlia, niin ei oikein päästä puusta pitkään suunnittelussa. Isot juhlat joka tapauksessa tulossa ehkäpä heinäkuun tienoilla 2016, kun lapsi on jo vähän kasvanut ja mamma taas toivottavasti sievemmässä kunnossa mutta siis mielelläni lukisin kaikenlaisia suunnitelmia ja toteutuksia muilta pareilta !
  4. Onko tämä jo ihan kuollut ja kuopattu keskustelu? Me ollaan suunniteltu häitä Aasiaan puoliväliin molempien sukulaisia ja ystäviä, eli olisi tarkoitus viettää juhlat vieraineen kaikkineen, Thaimaa olisi hinnallisestikin molemmista suunnista hyvä. Eli onko täällä vielä joku, joka jaksaisi joko suunnitelmista tai kokemuksistaan kertoa ?