Vivii

Jäsen
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

About Vivii

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Vantaa
 1. Me ollaan nyt kerrottu elokuisista häistä viidelle ystävälle, ja näistä neljän ensimmäinen kysymys on ollut "joko on vauva tulossa/mutta miten ei olla vielä nähty vauvakumpua/joko teillä on kova vauvakuume?". Halutaan toki lapsia parin vuoden sisään, mutta ihan kun ei voitaisi mennä naimisiin vaan sen takia, että halutaan tehdä niin.
 2. Höh, onpa kurjaa tollanen käytös. Meillä on kaikki sujunut tähän mennessä tosi hyvin. Johtuuko sitten siitä, että ilmoitettiin vieraita olevan jopa 80 Oon kans ymmärtänyt, että tila vaatii vähän laittamista, mutta eiköhän valkoiset pöytäliinat ja tuolinhuput tee jo paljon. Pääasia, että mahdutaan.
 3. Täällä todennäköisesti myös 15.8. Alustava varaus on tehty tuolle päivälle kahteen paikkaa, joten hyvin todennäköisesti jompi kumpi sopii. Kosinta tuli vasta viikko sitten, joten olen aivan täpinöissäni ja koko ajan koneella suunnitelemassa. Tässä vaiheessa ollaan: - päätetty päivä - tehty alustava vieraslista - valittu vihkisormus - mietitty vähän budjettia, mutta ei tehty tarkkaa - päätetty juhlia ilman lapsia Ensi viikolla mennään katsomaan juhlapaikkaa ja toivottavasti vahvistetaan varaus. Samoin menen sovittamaan ensimmäistä kertaa pukuja. Kun juhlapaikka on päätetty, on helpompi alkaa suunitella konkreettisesti koristeluja ym. Luin tuossa jotain keskustelua siviilivihkimisestä ja vähän alkoi hirvittää, saammekohan vihkijää hääpäivällemme! Ei missään nimessä haluta mennä naimisiin maistraatissa, vaan merennalla, jos sää vaan suosii.
 4. Me oltiin puhuttu naimisiinmenosta jonkin verran jo muutaman kuukauden ajan, kun sitten yksi ilta nukkumaan mennessä alettiin juttelemaan tulevaisuudesta ja naimisiinmenosta. Sanoin, että jos halutaan mennä vuonna 2016 naimisiin, olisi kohta jo hyvä alkaa miettimään paikkaa, jotta saadaan haluamamme. Mies tokaisi, että paljon mielummin mennään naimisiin ensi kesänä kun vasta seuraavana (tämä tapahtui siis viikko sitten). Kysyin, että ai oikeasti, mennäänkö me ensi kesänä naimisiin. Mies vastasi, että tuntuu hölmöltä, että päätettäisiin naimisiinmenoaika tällaisen keskustelun päätteeksi. Oltiin hetki hiljaa, kun mies sitten kysyi, haluaisinko tulla hänen vaimokseen ensi kesänä. Seuraavana päivänä käytiin ostamssa sormukset. Ei kuulemma ollut sellainen kosinta, kun hän oli ajatellut, mutta sopii mulle oikein mainiosti.
 5. Nostellaampa tätä. Meille on varattu Soutupaviljonki ensi elokuisiin häihimme. Tähän mennessä kommunikointi asiakaspalvelun kanssa on sujunut moitteettomasti, ja maileihin on vastattu todella nopeasti. Saamamme tarjouskin oli oikein hyvä. Menemme katsomaan paikkaa ensi viikolla, joten ennen kuin ehdin innostua liikaa, kaipaisin kovasti tuoreempia kokemuksia häiltään soutupaviljongissa viettäneiltä tai vieraana siellä olleilta. Meille tulossa noin 70 vierasta, ehkä max 75 (yritetään vielä karsia). Vähän hirvittää, tuleeko ihan liian ahdasta? Häämme ovat nuorten aikuisten juhlat ilman lapsia ja vanhempia (=huonojalkaisia) sukulaisia. Sijainti ja tilavuokra tuntuu olevan täydellinen.
 6. Reilu vuosi ja seitsemän kuukautta. Kihloihin mentiin muutama päivä sitten, häät loppukesästä