Päivänkakkara82

Aktiivijäsen
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

  Never

About Päivänkakkara82

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Pääkaupunkiseutu
 1. Olen samaa mieltä kanssasi siitä että myös kasvisruoka voi olla yhtä epäterveellistä kuin liharuokakin. Tuli vain mieleeni muistutus siitä että löytyyhän noita omega 3-rasvahappoja myös kasvikunnan tuotteista. Esimerkiksi rypsi-, camelina- sekä hamppuöljy ovat todella erinomaisia vaihtoehtoja kalalle. Halusin vain korjata sen tavallisen virhekäsityksen ettei kalaa vastaavaa terveyspommia ole.. Niitä aineita kun saa muualtakin (lukuunottamatta B12-vitamiinia, jota esiintyy ainoastaan eläinkunnan tuotteissa ja likaisissa kasviksissa.. mutta harvapa nykyisin enää haluaa niitä syödä likaisina ).
 2. Fly me to the moon.. Katseltiin elokuvaa jossa se oli tunnusmusiikkina yhdessä miehen kanssa chattaillen netissä.. Se oli siis ensimmäinen yhteinen "kappaleemme" ja niinpä tuleva häätanssimme.
 3. Olen itse ollut kasvissyöjä n. 6 vuotta ja kaksi tästä vegaanina. Ravintolassa saatan joskus ottaa juustoa sisältävää ruokaa mikäli muuta ei ole tarjolla, mutta pyrin valitsemaan ulkonasyödessäkin sen eettisimmän vaihtoehdon. Jos lähden käymään ystävieni tai sukulaisteni luona otan mukaani joko ruokaa itselleni mikäli he eivät ole maininneet tekevänsä sitä minulle. Olen allerginen aika monelle muullekin asialle, joten sen vuoksi mieluummin itse tuon ruuan mukanani tai menemme ravintolaan jossa voin nähdä ruokalistasta että mitä ruoka sisältää. Oma puoleni suvusta tykkää laittaa erikoisruokaa minulle, ei se heitä haittaa.. En pidä itseäni mitenkään "asennevammaisena", vaan kasvissyönti on eettisen pohdiskeluni tulos ja osa uskontoani sekä täten osa minua.
 4. Teen itse sen aina soija- tai kauramaitoon ja jätän munat pois, hyvältä maistuu ilman sitäkin eikä mielestäni rasvaa nyt hirveästi tarvitse edes enempää kun tuossa maidossahan jo onkin sitä.
 5. Onpas täällä yleinen linja hyvin erilainen kuin omani. Itse pidän kovasti itämaisista mausteisista tuoksuista, jotka vivahtavat mielellään makeaan.. Lempituoksujani ovatkin Muglerin Angel, Karanin Cashmere Mist sekä vielä mausteisemmat tuoksut. Tällä hetkellä en vielä tiedä mitä aion laittaa, mutta siinä lopullisessa budjetissa yksi hajuvesiostos tuskin on enää mitään. (Ehdottaa saa jos tulee jotakin mieleen.. Voin sitten vilkaista kaupassa..)
 6. Me olemme miettineet Singaporea tai Japania. Afrikkakin oli mielessä pitkään, mutta uskoisin että siellä on turvattomampaa enkä haluaisi häämatkalla murehtia turhaan.. Tosin jalankuvavessat Singaporessa hieman mietityttävät (olen siis kyllä aikaisemminkin niissä käynyt, mutta enpä silti niistä itse pidä) samoin kuin matkan hinta.. n. 2000 euroa per viikko hengeltä.. Jos pidämme suuret häät luultavasti lähdemme vain Pariisiin viikonlopuksi, jos taas pienet niin ehkäpä sitten on varaa tuonne Singaporeen. Se paikka on kyllä juuri sellainen kuin olen aina unelmoinut, siisti, kaunis, trooppinen ja ostosparatiisi.
 7. Kauneimpia rakkauslauluja ovat mielestäni nämä: Fly Me to the Moon (meidän tuleva "häävalssimme"), Beatlesin "I Will", "(I Love You) For Sentimental Reasons", "Let There Be Love", "The More I See You", "Because You're Mine" sekä musikaalista My Fair Lady tunnettu "On the Street Where You Live", "S'Wonderful", "Besame Mucho", "The Look of Love", "East of the Sun (and West of the Moon)", When I Look In Your Eyes", "I Can't Give You Anything but Love (oma suosikkini sinulle)", "Do It Again", "Because You Loved Me", "Falling Into You", "(You Make Me Feel Like A) Natural Woman", "Love Doesn't Ask Why", "You're Getting to Be a Habit with Me", "How Deep is the Ocean (How High is the Sky)", " My Love Is", "Come Running", "Crazy Love", "For Once In My Life", "Because of You", "The Shadow of Your Smile" "The Way You Look Tonight", "I Wanna Be Around", "Just In Time", "You Belong To Me", . Nämä ovat hauskoja sekä kauniita rakkauslauluja: The Best Thing For You sekä "I Love You Honey" Patsy Clinelta. Lopuksi vielä sanat kaikkien aikojen suosikistani, joka löytyy Celine Dionin saman nimiseltä levyltä, eli The Colour of My Love. Kappale on suhteellisen helppo laulaa vaikka se onkin hidas. Erittäin hienot runolliset sanat eikä äänenkään tarvitse olla kuuluvin (mutta eihän siitä haittaakaan ole). I'll paint my mood in shades of blue Paint my soul to be with you I'll sketch your lips in shaded tones Draw your mouth to my own I'll draw your arms around my waist Then all doubt I shall erase I'll paint the rain that softly lands on your wind-blown hair I'll trace a hand to wipe your tears A look to calm your fears A silhouette of dark and light While we hold each other oh so tight I'll paint a sun to warm your heart Swearing that we'll never part That's the colour of my love I'll paint the truth Show how I feel Try to make you completely real I'll use a brush so light and fine To draw you close and make you mine I'll paint a sun to warm your heart Swearing that we'll never part That's the colour of my love I'll draw the years all passing by So much to learn so much to try And with this ring our lives will start Swearing that we'll never part I offer what you cannot buy Devoted love until we die
 8. Jotkut suosittelevat kovasti myös kristallideodoranttia, itse en ole sitä kokeillut vielä.. Deo-Kristall luonnon deodorantti , Alv 22% Tehokas, lisäaineeton, hajuton, luonnontuote. Deo Kristall on erityisen lempeä ja allergiaystävällinen deodorantti, jota myös herkkäihoinen voi käyttää. Valmistettu puhtaasta kristallisoituneesta rikkipitoisesta savimaasta. Tämän tuotteen hajua estävät ominaisuudet on tunnettu Aasiassa vuosisatoja. Kostuttamalla kristalli veteen, syntyy lievästi hapan yhdiste. Tämä ehkäisee bakteerien voimakasta kasvua, josta hien haju johtuu. Deo Kristall on hyvin riittoisa. Peseytymisen jälkeen pyyhkäistään kainalot märällä kristallilla. Sopii myös jalkahien ehkäisyyn. 130g +- 5g. 11,77
 9. Olen kerran teetättänyt meikin kosmetologilla yo-juhliini ja tulos oli kammottava. Toki olisin voinut sanoa jotakin jo koemeikissä, mutta olin nuori ja tyhmä enkä tiennyt miten varovasti sanoa ettei meikki miellyttänyt minua. Olen meikannut 11-vuotiaasta asti opiskellen eri tekniikoita kirjasta ja olin todella pettynyt meikkaajan ammattitaitoon (olen miettinyt myös kosmetologin/ esteetikon koulutusta aikoinani). Hän oli todella mukava ihminen mutta että.. Hän laittoi suuret rinkulat poskipunaa jotka loistivat kirkkaina muuten vaaleita (laimeita) kasvojani vasten, kirkuvan sinistä ripsiväriä (itse vaaleana pidän eniten ruskeasta), tulipunaista huulipunaa ja meikkasi akne-ihoni niin kevyellä voitella että kaikki arvet varmastikin loistivat läpi. Kun menin kotiini, poistin sen minkä pystyin ja yritin korjata meikkiäni kiireessä. Valitettavasti kun katselen tänäkin päivänä kuvia näytän ihan katuhuoralta yhtenä elämäni suurimmista päivistä.. Kuitenkin.. Tällä kertaa varaan ajan hyvissä ajoin jollekin hyvälle kampaajalle sekä erikseen meikkaajalle. Myös vaatimukseni rajoittavat hieman mahdollisuuksiani, sillä hyväksyn vain eläinkokeilla testaamattomat tuotteet kummassakin tapauksessa. Haluan että minun ei tarvitse stressata käsi täristen meikkiäni, vaan joku muu ammattitaitoinen ihminen hoitaa sen puolestani ja keskustelemme pitkään näkemyksestäni etukäteen.
 10. Itse haluaisin siviilivihkimisen tapahtuvan vain kahden kesken (lisäksi jotkut virkamiehet todistamassa). En mitenkään voisi kuvitella vanhempiani tai appivanhempiani tuossa tilaisuudessa. Se on jotenkin minusta yksityinen tärkeä askel ja hääjuhlat ovat sitten se jossa se onni jaetaan kaikkien kanssa.. Varsinkin kun haluaisin liittää jonkinlaisen epävirallisen seremonian itse hääjuhlaan. Äitini haluaisi ehdottomasti olla mukana vihkimisessä (kertoi puhelimessa) sekä luultavastikin appivanhempani.. En tiedä sitten miten oikein menettelisin. Pitää keskustella asiasta sulhasen kanssa.
 11. Olen buddhalainen ja mieheni on ateisti, joten meillä ei ole ollenkaan mitään perinteisiä vihkimisiä. Itse asiassa buddhalaisuudessa häät ovat maallinen asia, johon munkit eivät puutu (ennen vihkitilaisuutta voivat antaa siunauksen mutta eivät yleensä osallistu itse juhlaan). Silti nykyisin länsimaissa toteutetaan jonkinlaisia seremonioita, esimerkiksi luetaan muutama pyhä kirjoitus jne. joten yritän jotakin sellaista liittää mukaan hääjuhlaan.