sussupetteri

Jäsen
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

About sussupetteri

 • Rank
  Untuvikko
 1. Meillä niin pieni vierasjoukko, joista vain kahdella kutsutulla on pieniä muksuja, niin ei erityisesti kutsuun kirjoiteta mitään. Ollaan yhteyksissä kuitenkin sen verran, että saadaan lapseton viesti ystävällisesti muutenkin perille. Jos oltaisiin kutsuun tekstiä laitettu, niin oltaisiin kirjoitettu "tervetuloa aikuisten hääjuhlaan."
 2. Me maksamme itse. Äitini haluaa kuitenkin maksaa hääkampauksen tai meikin, joten sen verran apuja tulee ulkopuolelta
 3. Meillä periaate on, että meidän häät ja meidän vieraslista. Siellä on tasan ne sukulaiset, kenen kanssa on edes jonkinverran pidetty yhteyttä viimevuosina ja läheisimmät ystävät. Häämme ovat myös ns. aikuisten häät, eli ei lapsia juhliin kiitos :-) Onneksi molempien vanhemmat ovat järki-ihmisiä ja ymmärtävät asian! Jos mun vanhemmat maksaisi osan häistä, niin tietenkin joustaisin vieraslistan suhteen, mutta koska me nyt maksetaan, niin me myös päätetään.
 4. Kihlat 19.4.2014 ja häät nyt sitten maaliskuussa 2015 jee Aikalailla 11kk. Yhteistä taivalta kuitenkin kahdeksan vuotta takana.
 5. Meillä ei budjettia silleen ole, mahdollisimman halvalla koitetaan päästä ja säästää kaikessa järkevässä, missä vaan säästää voi. Jos nyt laskisin pikaisesti niiiin kaikkineen sormuksineen, pukuineen, kampauksineen etc. olis summa siinä 1700 euron paikkeilla. Vieraita 30. Häämatka sitten erikseen..
 6. Mekin laitetaan kutsuun vaan, että mahdolliset lahjat matkakassaan (ystävällisemmin tämä tietenkin kutsuun). Ei me tarvita mitään ja miehen mielestä koti jo liian täynnä roinaa. :-)