Sansuu_

Aktiivijäsen
 • Content count

  14
 • Joined

 • Last visited

About Sansuu_

 • Rank
  Untuvikko
 • Birthday 03/27/94

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Hollola
 1. Kihloihin 31.12.2013 ja häät 6?.8.2016
 2. Maksetaan itse. En usko, että kukaan sukulainen auttaa kuluissa. Ja itsehän me juhlat halutaan, joten meidän ne kuuluukin maksaa
 3. Vielä ei olla vieraslistaa mietitty, mutta laitettiin ylärajaksi 50hlö, toivon mukaan määrä vähenisi noin 40 henkilöön. Enempää en usko, että voidaan supistaa.
 4. Herätellääs tätä, onko täällä ketään joka on pitämässä/pitänyt Hollolassa juhlat? Tarvisi löytää juhlapaikka ja kaipailisin ehdotuksia
 5. Me säästetään yhdessä häihit rahat, joten yhteisistä rahoista menee sormus/sormukset. Vielä en tiedä tahtooko mies pitää kihlasormuksen vai ostetaanko uusi. Mä oon vähän sitä mieltä, että kyllä se uuden kaipaisi, hopea ei ole kovin kestävää.
 6. Nyt ku lukee näitä, niin tulee sellanen olo, että ei kai me vaan kiirehditä. Mutta siis virallisesti oltii oltu yhessä 5kk ku mies kysy mennäänkö kihloihin. Nyt oltu kihloissa n 1v2kk.
 7. Me ollaan molemmat täytetty keväälllä 22, kun mennään loppu kesästä naimisiin
 8. Mä tuskin kutsun työkavereita, ellen sitten satu tässä ajankuluessa tutustua niihin niin hyvin, että niistä tulisi ihan kunnon kavereita. Mies taas puolestaan kutsuu pomonsa.
 9. Mies kosi ja ruettiin miettimään, että milloin häät. Rahaa ei ole säästössä, joten ajateltiin, että 2016 ollaan ehditty säästää riittävästi. Mies ehdotti elokuuta, silloin olisi todennäkösesti hyvä sää, ja on mahdollista säästää vielä sen kesän mahdollisista kesätöistä rahaa. Ja elokuusta tykkään senkin takia, koska silloin on meijän vuosipäivä. Harmi vaan, että 2. päivä ei ole lauantai.
 10. Me ollaan juuri aloitettu hääsuunnittelut, ja aikaa vielä 1,5 vuotta. Mutta mä oon semmonen että tuppaan jättää kaiken viime tippaan, joten ehkä ihan hyvä aloittaa aikasin. Tarvisi vaan löytää juhlapaikka, niin saisi lyötyä hääpäivän lukkoon. Alustavasti ollaan ajateltu elokuuta 2016.
 11. Me ollaan oltu 1,5 vuotta yhessä. Tosin ollaan neljä-viis vuotta sitten seurusteltu ensimmäisen kerran. Oltiin muutama vuosi eriteillä kasvamassa. Nyt sitten tiet johti yhteen ja meitä ilostuttaa ensimmäinen lapsi, 10kk Raha-asioiden puolesta en tiiä onko paras mahollinen aika mennä naimisiin, mutta muuten aika tuntuu oikealta. Mä oon just palannut äitiyslomalta töihin tekemään vuoron-kaks viikossa. Mies opiskelee ja mulla vielä koulu kesken. Tiukilla ollaan, mutta niin ollaan aina oltu ja ollaan varmoja, että saadaan säästettyä häihin rahat Vaikkakin mua vähän stressaa raha-asiat, mutta jos jotain kovasti tahtoo, niin sitten syön vaikka makaroonia ja tonnikalaa vuoden, että saadaan semmosset häät kun halutaan
 12. Meillä on häiden budjetti vielä ihan auki. Joten kiinnostaisi tietää että millassia budjetteja te ootte suunnitellu?
 13. Mun mies ei oo vielä ainakaan mukana hääsuunnitteluissa. Se on kokoajan rauhottelemassa mua ja kyselee, et miten joku voi olla noin innoissaan "pelkistä häistä", haha se ei tajuu! Ja mä olin sitä mieltä että maistraatti riittää ja se sano et ei, vaan kirkko. "Jouduin" siis perustaa blogin jonne saan ihan rauhassa hössöttää ja miehen ei tarvi kuunnella mua Ootan niin kovasti sitä, että julkistetaan kaikille sukulaisille häät niin pääsen äitin kanssa höpöttämään ja suunnittelemaan. Häiden teemaa en oo vielä ehtinyt oikein miettiä. Pitäis varmaan ensin löytää juhlapaikka, jotta näkisi sen. Väriteemaksi oon alustavasti miettinyt turkoosia ja hopeeta.
 14. Moikka! Täällä yksi uusi tuleva morsian! Hääpäiväksi on alustavasti valittu 6.8.2016. Nyt sitten pitäisi vissiin rueta jotenkin järjestelemään häitä, vielä kun vaan tietäisi mistä aloittaa. Ilmeisesti kirkon varailua ja juhlapaikan päättämistä. Hui ahdistaa järjestää häät, kun yhtään en tiiä mitä kaikkea tehdä/ottaa huomioon. Ehkä tää tästä lähtee rullaamaan sitten kun saa järjestelyt aloitettua.