Hempsu

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Hempsu kaikki viestit

  1. Hotellista lähdettiin kklo 12. Vietiin tavarat kotiin ja sitten menimme auttamaan juhlapaikalle loppusiivouksessa. Tämän jälkeen takaisin kotiin jossa avasimme häälahjat, pakkasimme loput tavarat häämatkalle ja lähdimme Helsinkiin miehen äidin luoksie, jossa vietimme iltaa katsomalla jalkapallon MM-finaalia. Aamulla lähdimme lentokentälle ja kohti Santorinia.
  2. Meillä oli vihkiminen Tampereella Messukylän vanhassa kirkossa ja juhlat n. 25 km päässä Vaasaan päin eli Pinsiössä. Paikka oli kaunis järvenrantapaikka jonne 100 henkeä mahtui hyvin. Matka oli pitkä mutta etukäteen lähetetyt ohjeet helpottivat suunnistusta ja matka on todella helppo, koska kirkolta lähdettäessä ei tarvitse kääntyä kuin 2 kertaa ennen isoa tietä ja siitä enää kerran n. 20 km päästä.
  3. Me olimme Santorinin saarella Kreikassa ja oli tosi hyvä valinta. Heinäkuun alussa siellä oli tosi kuuma mutta jatkuva tuuli helpotti asiaa. Saari on pieni ja yksi viikko riitti meille hyvin koska emme ole mitään rantaihmisiä. Vuokrasimme mönkijän yhdeksi päiväksi, yhtenä päivänä kävimme retkellä, parina päivänä tehtiin retkiä (vaellus ja ostos) itse. Paikka on tosi kaunis, mutta karu (ei vihreää). Ei sovi lapsille, koska on paljon portaita ja noustavaa.