masamyy

Aktiivijäsen
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

About masamyy

 • Rank
  Untuvikko
 1. Hauskaa oli jo hallussa pysyi! Ja sen mitä ei loppuillasta muista, niin ei niin välikskään vai miten se nyt meni.. Samaa mieltä, jokainen tyylillään, mutt kyllä tietty on parempiakin juhlia vetää ne perseet olalle, jos tää ei tietty ole parin molempien osapuolten yhteinen päätös.
 2. Apua, en muista enää bändin nimeä - liekä virallinen kokoonpano ollutkaan. Mutta olin tyytyväinen, oli arvokas kyllä; melkein tonni. 5 henkeä ja solisti. Osattiin valita muusikkokaverin suosituksesta. Ollaan oltu parissa häissä jossa bändi ei ole toiminut. Siksi tiedettiin kysellä suosituksia ja sopia suhteellisen tarkkaan tarjonnasta yms. Suunniteltiin juhlatilan kalustus bändin kanssa yhdessä, jotta äänentoisto ja tanssitila olivat toimivat. Porukka kehui ja tanssi. Vanhukset sai valssit ja me nuoret rokattiin
 3. Hääjuhlamme oli myös lapsille ja kiitosta sai se, että eri ikäisille lapsille oli varattu aktiviteetteja. Lapsille meidän häät kai oli joku kesäleiri, mutta ne viihtyi ja vanhemmat kiitteli siitä, ettei ne tylsyyksissään mankunut tekemisen puutteessa. Meillä kanssa sai baarpöytä, mistä jokainen otti joko boolia, viinejä, vahvoja tai tölkkejä omaan tarpeeseen kiitosta. Aikataulutus ei toiminut alkuun, vaan alkumaljoja ja ruokaa jouduttiin odottelemaan. Monesta suunnasta kysellyt arviot vain meni pileen tai sitten suku on vaan onnitellessaan niin nopeita. En osaisi kyllä vieläkään arvioida alkuun aikoja paremmin. Lopussa onneksi olikin väljemmät ajat ohjelmille.
 4. Meillä hääjuhla oli myös lapsille. Tilat olivat sen mukaan ja kutsussa oli jo ilmoitettu juhlan muuttuvan illalla aikuisten juhlaksi. Hääjuhlapaikalla oli paljon tilaa temmeltää ulkona ja oltiin varattu ulkopelejä ja tekemistä. Sisällä oli varattu oma tila askarteluun tarvikkeineen ja sisäleikkeihin. Käytännössä lapset viihtyi niille varatuissa aktiviteeteissa "yksinäisten" aikuisten keskittyessä boolin naukkailuun..
 5. Se sai jo mut <3 Me ei siis kumpikaan annettu huomenlahjoja. Yllättävän yleistä niiden antaminen tuntuu olevan, mutta meille sellainen ei ollut tärkeää.
 6. Itseä harmittaa kun arvokas puku makaa likaisena ja käyttämättömänä kaapissa. Itsellä ei tule kysymykseen puvun lyhentäminen. Puku ei ole sellainen, että sitä esim. lyhennettynä enää käyttäisin. Olen miettinyt asiaa pääni puki: miten hyödyntää tuo puku. Alan kallistua siihen, että leikkelen sen kankaiksi ja ompelen siitä muuta. Alkaa tuntua, ettei se säilöämisellä parane.
 7. Jos monta muuta asiaa tekisin jälkikäteen toisin, niin sormusten suhteen olen tyytyväinen. Mietin jo ostaessa, että kannan niitä lopun elämääni ja sormusten tulee olla minun ja puolisoni mieleen - ei muiden ja toimia meidän arjessa
 8. Itsellä ei mennyt kampaus ollenkaan putkeen, eikä uutta ehditty tekemään. Puvun vuokrattu alushame hajosi jo ennen kirkkoa ja vaikka sitä teippaaltiin, niin se väänsi pukua ihan vinoon. Mies toki tykkäsi ja ulkonäkö sinänsä oli sivuseikka. Kuitenkin mielestäni olen normaaleissa juhlissa ollut edustavampi - siksi olikin outoa, että huomasin, ihmisten kehuvan ulkonäköä, mekkoa ja kampausta. Kai se jokin ressikin oli, mutta huomasin, että ihmiset kehui, koska niin on tapana. Se vähän vei oikeilta kehuilta huomioita.
 9. Ihanaa, että muillakin roikkuu puku myyntaikeista huolimatta. Itse sijoitin pukuun suhteellisen paljon, enkä tietenkään hankkinut sellaista, joka olisi helposti uusiokäytettävissä. Puku on pesemättä kaapissa ja vie tilaa puolet tuplakaapista. En oikein tiedä mikä edes olisi paras väylä myydä pukua? Itse kanssa olin isompi morsian, käytännössä isomman rintavarustuksen vuoksi. Siksi ostinkin puvun. Olen suunnitellut puvun uusiokäyttämistä lasten juhla-asuihin, mutta niin helppo vain mennä kauppaan. Harmittaa se tuolla kaapissa ihan tyhjän panttina.
 10. Joo, eikä mullakaan ollut sukkahousuja, sen verran kuitenkin tajusin...ja kengätkin lens aika ajoissa
 11. Jos nyt menisin naimisiin, niin kannattaisin enmmän käytännöllisyyttä. En voinut itse käydä vessassa yksin ollenkaan. Ihan liian pitkä kiinteä laahus ja ne aushameet yms..naurattaa näin jäkikäteen
 12. Jokainen järjestää omat juhlat tyylillään - Kyseessä on teidän juhla. Voidaan kutsua hyvin pelkät aikuiset tai juuri noin rajaamalla lähipiirin tai vain ihan pieniin lapsiin. Voihan kutsuun kirjata, että kyseessä ei ole lastenjuhla. Voi vaikka sitten erikseen viestiä vielä niiille, kenen lapset ovat tervetulleita "samassa paketissä vanhemman kanssa" tms.