Talven morsian

Aktiivijäsen
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

About Talven morsian

 • Rank
  Untuvikko
 1. Meilläkin kohteena oli Kroatia ja matka tehtiin toukokuun alkupuolella. Ensin muutama yö Splitissä ja sitten muutama yö Dubrovnikissa. Lämpötilan puolesta ajankohta oli suomalaiselle ok, hieman yli +20´C. Meri oli vielä melko kylmä, joten rantalomalle en ehkä lähtisi, mutta nähtävyyksien katselussa oli ihan mukava ettei ollut liian tukalaa. Split oli kaupunkina ihana. Ruoka oli loistavaa ja nähtävää oli muutamalle päivälle vähintään riittävästi. Dubrovnik oli Splitin jälkeen ehkä vähän pettymys. Selkeästi enemmän turistirysä ja vanhassa kaupungissa ravintoloiden sisäänheittäjät alkoivat vähän ärsyttää.
 2. Emme hankkineet lukkoa, mutta jonkin pysyvän muiston halusimme jättää, joten istutimme kotipihaan puun.
 3. Ehdottomasti talvi, sekä minun että sulhasen mielestä Ei ole ainakaan todennäköisesti päällekkäin kenenkään tutun juhlien kanssa, saa polttaa kynttilöitä, on romanttista jne <3
 4. Niinkuin monella muullakin, meilläkin oli vain häämatkatilin numero. Ajateltiin että tuo on paras, kun kippoja ja kuppeja on jo niin paljon.
 5. Korkkaritkin olivat korkkareiksi mukavat jalassa, mutta illan edetessä ja tunnelman keventyessä vaihdoin korkkareiden tilalle PINKIT REINOT!
 6. Noin 50-60 euroa/hlö on yleensä ollut budjetti. Usein mukana on ollut opiskelijoita, mikä on rajannut rahan käyttöä.
 7. Ei ole tullut ulkomailla juhlittua, mutta tuntuisi ainakin vähän vaikeammalta toteuttaa. Morsiamelta pitäisi esim. saada passi vaivihkaa "lainaan", että saa bookattua lennot yms. Toisaalta olisipa ainakin ikimuistoiset polttarit
 8. Satakunnasta täälläkin ja häitä vietettiin viime helmikuussa Sammin Ratsutilalla.
 9. Valkoisella spraymaalilla homma hoituu näppärästi. Oksiin saa kimalletta levittämällä hilettä heti kun maali on vielä märkää.