Jump to content
Naimisiin.info

Zeus

Aktiivijäsen
  • Viestit

    21
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Zeus's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Meillä oli perinteiset sormusmerkit joista pidimme molemmat. Kiitoskorteille koitamme keksiä kauniin keväiset merkit, nuo puutarhan hedelmiä merkit ovat kyllä raikkaan näköiset. Kakkosluokka ei meilläkään paljoa paina kun kiitoskortit lähtevät vasta puolisen vuotta häiden jälkeen:)
  2. Ennen häitä meinasi täälläkin iskeä hääpaikan suhteen katumusta, mutta onneksi kyseessä oli enemmänkin viime hetken hätäilyä. Hääpäivänä hääpaikka ylitti odotuksemme kun pöydät olivat katettuina kauniisti, vieraat paikalla ja juhlatunnelma katossa. Häälehdissä esiteltyä täydellisyyttä tärkeämpää on kuitenkin että juhlissa on hyvä tunnelma ja hääpari pystyy myös niistä täysillä nauttimaan.
  3. Valitsimme hääpaikkamme siellä toimivan catering-yrityksen perusteella. Ruoka on meille tärkeä asia ja halusimme tarjota myös vieraillemme kunnon pitopöydän. Tila oli A-oikeuksin varusteltu, joten juomapuoleen upposi myös sievoinen summa. Myös bändi sekä kirkkomusiikki olivat taloudellisesti suuri panostus. Morsiamen puku oli ostettu liikkeestä, mutta saatiin häiden jälkeen myytyä ihan kohtalaisella summalla eteenpäin joten tästä panostuksesta saimme jotain takaisinkin. Jälkikäteen olimme molemmat todella tyytyväisiä näihin valintoihin eikä kulutus näihin jäänyt kaivelemaan. Somistuksissa sen sijaan säästimme koska kaunis hääpaikka ei enempiä koristuksia kaivannut.
  4. Mekin saimme pyynnöstä papilta vihkitodistuksen häämatkaa varten. Eipä sitä tosin matkalla tarvittu, mutta onhan tuo koristeellinen paperi varsin hauska muisto.
  5. Zeus

    Vaihtoehtoja häänameille?

    Meillä reilumman kokoinen karkkibuffetti toimitti häänamien virkaa. Juhlista lähtiessä vieraita kannustettiin vielä pakkaamaan matkakarkkeja mukaansa pöydässä olleisiin karkkipusseihin. Aluksi huolestutti miten aikuisten juhlissa karkkia mahtaa kulua (sitä siis todella oli kilokaupalla), mutta lopulta miltei kaikki saatiin kulumaan. Mukava tuliainen myös lapsiperheiden lapsille häistä
  6. Zeus

    Häät ilman leikkejä?

    Meilläkään ei ollut hääbingoa kummempia leikkejä. Kauniina kesäpäivänä yhdessäolo, hyvä ruoka ja myöhemmin bändi riittivät mainiosti eikä sen suurempaa ohjelmaa kaivattukaan.
  7. Oikean puvun löytäminen oli itselle sen verran vaikeaa liikkeissäkin, että netistä tilaaminen ei olisi tullut mieleenkään. Pukujen materiaaleissa ja istuvuudessa oli isot erot eri merkkien sisälläkin. Suosikkipuku löytyi lopulta viidennestä liikkeestä. Ilman myyjien apua ja asiantuntemusta en kuitenkaan olisi yhtä kaunista pukua löytänyt joten olin siitä valmis myös maksamaan.
  8. Perinteisistä asioista meiltä puuttui morsiamenryöstö, perinteiset valssit, hääkarkit sekä huomenlahjat. Tärkeintä oli saada oman näköiset häät ja säilyttää ne perinteet joita kumpikin arvosti.
  9. Maksoimme itse noin 70% häistä. Loput tulivat molempien vanhempien pussista.
  10. Zeus

    Neljäs kerta toden sanoo..

    Itselle kihlautuminen on merkinnyt, että sitten katsotaan hääpäivä ja mennään naimisiin. Joten sormuksen saaminen on ollut merkitsevä asia.
  11. Zeus

    Kihlat, lupaus avioliitosta

    Kun mies oli kosinut, aloimme heti yhdessä miettimään hääpäivää ja kaikkia sen mukana tuomia järjestelyjä.
  12. Zeus

    Kuka maksaa sormukset?

    Meillä mies maksoi sormukset, yhdessä kyllä valittiin ja hinnoista puhuttiin.
  13. Haluttiin jatkaa ihanaa hääpäivää viettämällä kaksi yötä hotellissa. Koettiin että yksi yö oli ollut vähän turha kun tullaan väsyynä päivän juhlien jälkeen nukkumaan. Jälkikäteen ajatellen oli kyllä viisas ratkaisu. Oli ihanaa nauttia ilman kiirettä hotellin uima-altaista ja oleilusta kahdestaan. Arki koitti näin vasta muutama päivä häiden jälkeen.
  14. Zeus

    Millasia lauluja teillä kirkossa???

    Kanttori on näissä paljon valtaa ja kannattaa etukäteen varmistaa musiikin sopivuus. Meillä oli muutama kpl ooppeeraa ja esittäjätkin ammattilaisia, eikä ongelmia ollut.
  15. Oma sukunimeni oli tuiki tavallinen ja miehelleni hyvin harvinainen josta myös paljon pidin. Valinta olikin omalla kohdallani hyvin helppo. Nyt kun vielä oppisi uutta nimeä käyttämään ja saa kaikki kortit uusittua uudelle nimellä.
×
×
  • Create New...