Jump to content
Naimisiin.info

Lyta*

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Lyta*'s Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Kihlasormus on solitaire 0.61ct round brilliant, vari E, clarity VS1, cut excellent (GIA luokitus) Vihkisormuksessa on 12 pienta round brilliant timanttia yhteispainoltaan 0.3ct, vari G ja clarity Si1
  2. Kauniita ja erilaisia yhdistelmia kaikilla. Hain omani tanaan kultasepalta ja yhdistelmani nayttaa tallaiselta. Kihlasormus on 0.61ct round brilliant/E/VS1 ja cut excellent. Vihkisormuksessa on 12 pienta timanttia tuomaan bling blingia, yhteensa 0.3ct/G/Si1. Molemmat sormukset ovat valkokultaa. Ja on muuten tosi vaikea saada kaunista kuvaa timanttisormuksista. Timanttien kaunista saihkyntaa en valitettavasti saanut tahan kuvaan ikuistettua. Nostan kylla hattua katalogikuvaajille. Tosiaan taalla ulkomailla asuessa on normaalia olla kunnon blingbling sormukset. Olen itse ainakin ihan ihastunut kaunokaisiini ja en malta odottaa etta saan alkaa kayttaa vihkisormustani.
  3. Meille on tulossa myos pienet haat. Vieraita on tulossa 30-40 riippuen kuka paasee. Kirkko on iso ja tilaisuus on ravintolassa. En ole viela paattanyt onko meilla buffet vai kolmen ruokalajin menu. Alan kallistumaan kolmen ruokalajin menuun, koska se olisi varmaan juhlavampi ja mies tykastyi ajatukseen (kaikkeen muuhun han on sanonut, etta paata sina). Asumme Australiassa eli emme ole ihan taysin varmoja paasevatko kaikki taalta kutsutut vieraat tulemaan Suomeen. Itsellani on tosi pieni suku, joten sukulaisia ei ole tulossa montaa. Kavereita olisi kiva kutsua enemman, mutta monta vuotta Suomesta poisolleena tuntuu etten ole enaa niin laheinen monien vanhojen kavereiden kanssa. Olen buukannut bandin mutta nyt olen alkanut miettimaan, etta onko se liikaa pienissa haissa?
×
×
  • Create New...