elokuun häät

Aktiivijäsen
 • Content count

  31
 • Joined

 • Last visited

About elokuun häät

 • Rank
  Juniori
 1. Enää reilu viikko häihin ja nyt meinaa iskeä väsymys niiden suhteen. Koko kesä mennyt seuraillessa hääkirppareita ja osteltu sitä sun tätä... Tällä viikolla koristeiden viimeistelyä ja viimeinen reissu Ikeaan ostamaan loput koristeet, mitä en ole saanut kasaan. Sitten vähän vielä askartelua. Sunnuntaina tapaan talkooporukan ja ensi viikko on sitten leipomista. Perjantaina paikan koristeluun ja toivottavasti kaikki sujuu hyvin lauantaina Menihän tämä kesä näinkin, ensi kesänä sitten jotain muuta
 2. Meillä oli vp tähän päivään mennessä ja viisi kutsun saaneista ei ole ilmoittanut mitään. Hiukka ärsyttävää. Ihmettelen, että vaikkei tulisikaan niin miksei sitä voi ilmoittaa ajoissa =( Noh, parilta aion kysyä asiaa tänään ja loput kolme ei sitten oletettavasti tule ei ainakaan varata istumapaikkaa eikä ruokaa Pari viikkoa häihin ja viimeiset koristeet vielä ostamatta, vaikka kaupoista ollaan kyllä jo sovittu. Ikeasta hakemaan vielä vähän drinkkilaseja ja pitopalveluun lopulliset tiedot. Koekampaukseen huomenna, joten eiköhän se tästä. Viimeiset viikot menee varmasti yhtä nopeasti kuin koko kesä.
 3. Onnea Rouville!! Natte-15: "Pitäisikö teidän mielestä tätä varten tehdä kirkko-ohjelma jossa on yleiskaava mainittu, sekä se millä kielellä mikäkin tapahtuu." Suosittelen ehdottomasti tätä, on varmasti vieraille mieluisempaa kun saa seurata ohjelmasta mitä tapahtuu, jos ei ymmärrä ihan kaikkea. Meillä vp on 23.7. ja edelleen puuttuu ilmoituksia =( Olisihan se kiva, jos ihmiset ilmoittaisivat heti kun tieto omasta pääsystä on tehty eikä odoteta viimeiseen päivään. Noh, perjantai menee sitten varmaan soitellessa niille, jotka eivät ole kenties vaivautunut vastaamaan... Olisi kyllä pitänyt laittaa useampi varapäivä tuohon, kun perjantaina pitäisi ilmoittaa pitopalvelulle määrät =) Näin sitä virheistä oppii..
 4. DaughterOfTheMoon, Oon samaa mieltä Tipzillan kanssa, että kannattaa tehdä ehkä kysyä asiat paikanpäällä. Sähköpostissa kysymykset täytyy olla tosi selkeitä, jotta vastaaja osaa vasta juuri siihen mitä kysyt ja toisaalta esille saattaa tulla lisäkysymyksiä ja taasen joutuu laittaa uutta postia. Mä laitoin hääpaikkaan kysymyksiä sähköpostilla, niin eivät vastanneet viestiin muuta kuin että "tuu käymään" =). Noh, parempi varmaan niin, mutta siinä ongelma, että muistaisi kysyä kaikki mitä täytyy, joten suosittelin kirjaamaan kysymyksiä ylös =) Nyt mulla onkin etsinnässä hiuskoru, en tiedä tarkkaa edes mitä haluaisin =) Ehkä sellaisen nauhatyylisen koristeen, jotia oli myynnissä jossain kiinan nettikaupoissa, mutta en tiedä vielä jaksaako lähteä sieltä tilaamaan.. Vielä on kukat päättämättä, mutta kukkakauppa sanoi, että hyvin ehtii tilaamaan vielä paljon lähempänä juhlaa, joten sitä en mieti vielä sen enempää =)
 5. moikka, meillä lähti kutsut postiin toissa päivänä ja eilen saapuivat ainakin osalle perille. Nyt sitten odotellaan ilmoittautumisia =) Mä uskon, että moni ilmoittaa vasta aika myöhään ennen vp:tä ja osan tiedän, että tuleekin. Luulempa, että osalle saa soitella perään, että onko tulossa ja tuleeko yksin vai avec kanssa. Hääpaikassa piipahdin alkuviikosta ja ajattelin, että toiselle seinälle voisi ostaa vaikkapa hallaharsoa. Se on aika edullista, niin ei harmita jos jää käyttämättä. Koristeet on aikalailla jo hankittu. Sain mahtavan idean kaverin synttärijuhlista paikkamerkintöihin ts. lasimerkintöihin. Meillä ei ole montaa ylimääräistä viinilasia juhlapaikassa, joten nimikyltit kiinnitetään nätillä narulla viinilasin jalkaan. Vinkkinä siis muillekin, jos laseja vähän. Ne kun monesti tuppaa mennä pöydässä sekaisin, kun ilta etenee. Hääsuunnittelut etenee hyvin, kun ei turhia stressaa =)
 6. Luulen, että meillä juomat on n. 600EUR, vielä on lopulliset laskelmat tekemättä. Ennen juomanhakureissua Tallinnaan täytyy laskea vielä tarkemmin mitä ostetaan. Vieraita tulee n. 60, joista 5 lapsia
 7. Todennäköisesti piilarit täälläkin, käytän usein kertakäyttöisiä piilareita juhlissa, uimassa ym urheiluharrastuksissa.
 8. Oletteko pohtineet paljon omaa kampausta? Itse olen miettinyt jotain "löysää" nutturaa (puolipitkät hiukset), jossa sivuilta roikkuu mahdollisesti vähän irtohiuksia / kiehkura. Testikampaus tehdään heinäkuussa, joten aikaa on vielä suunnitella. Spiraalikiinnityksellä olevat hiuskorut eivät taida antaa kampaukselle lainkaan tukea, ovat vain koriste? Hiuskoruiksi suunnittelen juuri yksinkertaista helmipinnejä tai sitten koritstelu spiraalikukilla tai sitten joku muu kiva kukka tai kukkanauha... ah, ompa vaikeeta =) Olista pidemmät hiukset =) Ostin nettikirpparilta nuo spiraalikorut mutta nyt en olekaan varma kuinka hyvin niiden kiinnitys pysyy... =) Yritin googletella hieman, mutta en löytänyt hyviä kuvia / ohjeita kuinka nämä kiinnitetään ja mihin kampaukseen sopii. Lopulta otan varmaan kaikki mahdollisuudet mukaan kampaajalle, tosin siinä tulee vähän turhia hankintoja. Pitäisi kai käydä jossain glitter-liikkeessä katsomassa minkälaisia hiuskoristeita siellä on.
 9. Minäkään en ole edes pohtinut juhlavieraiden pukeutumista, mutta juhlia on monenlaisia, joten mielestäni hääparin toiveita tulisi kuunnella. Natte-15: Sulla on hyvin mielestäni sanottu tuo pukeutuminen "Pukeutuminen on suotavaa, koska kyseessä on perhejuhla. Muutoin juhlaväki pukeutukoot kukin asialliseksi katsomallaan tavalla." Taidan muokata sen meidän hääinfoon samalla tavalla. Meillä siis myöskin rennot juhlat eikä minua haittaa vaikka miehet eivät olisi pukeutunut pukuun. Kutsujen pohjat on tilattu, mutta niihin tulee vielä hieman lisäaskarteulua. Mukavasti kevät tässä etenee ja välillä aina iskee stressi kuinka asioista selviytyy. Nyt täytyisi kirjoitella pitopalveluun että missä vaiheessa haluavat vahvistukset määristä. Näin saan varmuuden mikä kutsuihin laiteitaa vp päivämääräksi.
 10. Täältä foorumilta saa kyllä hyviä vinkkejä kaikkeen ja välillä tulee itsellekin taasen innostus jonkin suhteen vaikka tarkoitus oli pitää taukoa. Oli tosiaan hyviä vinkkejä tuon aikataulujen suhteen. Meillä ruoka, kahvi + yöpala sitten jossain vaiheessa. En ole vielä itse tehnyt kovin tarkkaa aikataulua, mutta niitä mietin sitten kesän alussa. Tänään tuli kuitenkin hankittua jo hääpuku.. se on kyllä ihana =) Ja tärkeintä varmaan, että se miellyttää itseä eniten.. =) Väreiksi on muodostunut violetti + valkoinen. Kiva tutkia eri foorumeista mitkä kukat ovat silloin parhaimmillaan. Täytyisi varmaan käydä jututtamassa puutarhan henkilökuntaa asiasta.
 11. Mulla valmistelut tällä hetkellä "tauolla" =) Odottelen lisäinfoa paikasta, jotta saa ideoita koristeluun ja siihen mitä täytyy hankkia. Asiat tuntuu olevan hoidossa "alustavasti", mutta voi olla sitten tietysti vaara, että tulee kiire niiden kanssa..
 12. Onko sulla ylhäällä pöytämääriä / tuoleja? Montako vierasta ajattelitte kutsua (noin)? Täällä oli jossain viestissä että sinne mahtuisi 70 hlö, mutta talkkari puhui meille kyllä 50/60 henkilön määrästä. Meillä jäi viime kesänä kaikki ihan vaiheeseen, kun katsottiin paikka päällisin puolin ja vahvistettiin varaus myöhemmin. Ajattelin, että vois ostaa pöytäliinat ym, kun tulee vastaan, mutta tällä hetkellä ei ole mitään määristä tietoa. Laitoin myös kyselyn astioista / laseista, mutta en ole saanut vielä vastausta kyselyihin. Laitan kyllä jossain vaiheessa uuden viestin =)
 13. ^kuulostaa kyllä erikoiselta, jos tuosta veloittavat erikseen, varsinkin jos olette tästä jo maininneet heille eikä tule nyt jälkikäteen "lisäpalveluna". Itsellä ei ole asiasta kokemusta ja en tiedä mitä pitopalvelut pitäisivät lisäpalveluina, joista erillismaksu.
 14. Meillä vielä mietitään laitetaanko paikat vai tehdäänkö niin, että 'länttää peffasi minne haluat' =) Onneksi on vielä aikaa miettiä sitä. Juomista, 11 annosta / hlö vaikuttaa kyllä näin äkkiseltään paljolta, mutta emme ole ehtineet tätä vielä tarkemmin laskea. Tutulta kyselin laskuria, mutta hänellä ei ollut enää muistissa miten olivat laskeneet. Kiva jos Natte-15 saa tänne laskurin. Meillä on yön yli bileet ja juomia olisi tarkoitus hankkia riittävästi, mutta ei ihan ylenmäärin. Sain yhden vinkin tällaisen 'ilmaisen juoman juhliin', että olisi hyvä ottaa ns. baarimikko joka antaisi sitten vasta uuden juoman kun palauttaa edellisen tölkin / lasin. Tämä estäisi hieman näitä yhden hörpyn juomia, jotka unohtuvat sitten lojumaan ja haetaan vain uusi kun se on helposti saatavilla.
 15. Demsku, kiva kuulla, että muillakin sama hääpaikka. Pakko mennä kaason kanssa kesän alussa käymään tuolla Kesärinteessä, niin saadaan ehkä ajatuksia koristelusta.