Jump to content
Naimisiin.info

Rubiini

Jäsen
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Rubiini kaikki viestit

  1. Ei ollu hankala. Pidin laahusta auki kirkossa. Juhlapaikallakin olisin ehkä pitäny, mutta oli aika ahtaat tilat, joten tuntui turvallisemmalle pitää laahus ylhäällä (mulla oli siis semmonen napilla ylös kiinnitettävä). Laahus oli musta tosi kaunis myös ylös kiinnitettynä - oli ilmeisesti sopivan pitunen tai sit olivat vaan osanneet sen kauniisti kiinnittää (oikealle korkeudelle) siellä ompelimossa, josta puvun tilasin. Puvun päällimmäinen ohut kangaskerros (organzaa) repes ihan pikkusen helmasta, mutta ei pahasti. Repeämä ei kyl tainnu olla laahuksen kohdalla.
  2. Mulla oli yks vanteinen kohtuullisen leveä vannehame, jonka päällä oli ohut kerros tylliä (antamassa helmalle pyöreämpää muotoa ja estämässä vanteen näkymisen). Ei ollu yhtään vaikeaa sen kanssa olla. Autoon istuminen oli tosiaan ehkä vaikeinta, mutta ei sekään mitenkään paha.
  3. Rubiini

    Taikuri häissä

    Meille tulee Jari Salminen. Pyysi 300 €, johon sain tingattua 20 minuutin esityksen lisäksi vielä ekstraa. Oli tekemieni tarjouspyyntöjen mukaan edullisimmasta päästä. Halusin myös tukea nuorta yrittäjää. Häät on vielä edessä päin, mutta oikein mukavalle ja asiansa osaavalle henkilölle vaikuttaa.
  4. Onko hopea todella pehmeämpää kuin kulta? Itse olin kuvitellut, että päinvastoin. Kullastahan aina puhutaan pehmeänä metallina. Hopean tummumiseen käytössä voi myös vaikuttaa ihotyyppi. Joidenkin iholla hopea tummuu, mutta joidenkin iho suorastaan kiillottaa ja kirkastaa hopeaa. Tyhmää, että kulta olisi muka "ainut kunnollinen" kihla- ja vihkisormusmateriaali. Mielestäni on hienoa, jos hopeasta pitävä uskaltaa valita hopeaa eikä kultaa. Valkokultaa en ole itse koskaan oiken ymmärtänyt. Jos haluaa hopeanvärisen niin miksei sitten ottaisii suoraan hopeista eikä valkokultaista? Samalla säästää pitkän pennin. - Ellei sitten tosiaan ole niin, että hopea on heikompaa. Miten mahtaa olla?
  5. Kiinnostaisi tietään paljonko juuri teettämisen osuus on ollut sormuksen hinnasta eri kultasepän liikkeissä. Onko joku tehnyt hintavertailua?
×
×
  • Create New...