Naima-aikeet

Jäsen
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

About Naima-aikeet

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Kotka
 1. Miun isoveli otti vastuulleen häitä edeltävä yönä rakentaa auton perään tarvittavat kyltit ja releet. Kyltissä luki "NYT ON TOSI KYSEESSÄ" ja perässä roikkui perinteiset kengät ja kaljatölkit. Miun mielestä hirmu hyvä teksti ;D. Vinkkinä muuten: meillä toi teksti oli kirjoitettu puulevylle, joka kiinnitettiin ajo-opetuskolmioon, sellaiseen mikä tulee auton peräkoukkuun kiinni. Toimi kuin räkä pyllyssä, pysy hyvin kiinni eikä ollut mikään säälittävä pahviläpyskä auton takalasissa.
 2. Me meinattiin jorailla HÄÄVALSSIN tahtiin. Siis Tapio Rautavaaran esittämän Häävalssin. Sukulaisvalssina meillä soi Häämuistojen valssi.
 3. Meillä on käytössä häälahjalista, joka on tulevilla anopeillamme, jotka myös ottavat vastaan ilmoittautumiset. Mä laitan tähän ihan tylysti tän meidän häälahjalistan, ehkä siitä tulee jollekin jotain ideoita, mitä itelleen tarvis National Geographic – vuosikerta Vedenkeitin Leivänpaahdin Kahvinkeitin Gummeruksen suuri kissakirja: kissarodut ja kissojen hoito, Alan Edwards Painoja 1,5kg Sähkövatkain Sauvasekoitin Jumppapallo Pieni teflonkattila (1,5-2l) Pyöreä irtopohjainen kakkuvuoka halkaisija väh.24cm Sokerikakkuvuoka 2l Piirakkavuoka halkaisija 28cm Reilun kokoinen teflon lasagnevuoka Valurautapata, pyöreä kannellinen 4,5l Reilun kokoinen boolimalja Termospullo Isoja lakanoita ja tyynyliinoja (valk, pun, sin) Suola- ja pippurimylly Hackman Handy-kattila 5l Favorit lettupannu 7 letulle Kovanaama paistokasari Kovanaama wokpannu Arabia Lumi-astiasto Muumi-mukit Flora&Fauna seinälautaset Fire-kynttilälyhdyt Iittala Aino Aalto yleislasi 33cl kirkas Aino Aalto kaadin 120 cl kirkas Essence valkoviinilasit 33cl Tsaikka lasimuki teräspidikkeellä 23cl Citterio 98 aterinsarja Collective Tools (Citterio) Marimekko Appelsiini-pussilakanat/tyynyliinat vihr. Hacienda-pussilakanat/tyynyliinat sin. Piccolo Snadit Pentik Herttua-(puna)viinilasit (6kpl)
 4. Mua jännittää eniten se, että oon ihan punanen (koska jännittää ja on paljon ihmisiä tuijottamassa) kaikissa valokuvissa. Ei nimittäin kamalasti mieltä ylennä sellaset kuvat.
 5. Me ollaan kans oltu siinä uskossa, että miehelle ei tule vihkisormusta... mutta nyt ollaankin päätetty tehdä niin, että aiotaan sulattaa kihlasormuksemme ja jotain muuta pikku kultasälää ja teettää uudet sormukset molemmille! Eli sitten on kihlis ja vihkis niinku samassa, ei olla sormusihmisiä niin yhdet rinkulat riittää :. Kaiverretaan sormuksiin sekä kihlajais- että vihkipäivä.
 6. Me menemme naimisiin Jyväskylässä. Se ei ole kummankaan kotipaikkakunta eikä nykyinen asuinpaikkakuntamme mutta molemmat olemme siellä joskus asuneet ja siellä myös tavanneet. Siellä asuu paljon kavereitamme sekä minun vanhempani. Joten siellä naimisiin ;D
 7. Minulle tulee yksi kaaso (siskoni) ja neljä aikuista morsiustyttöä . Halusin myös parhaat ystäväni erikoisosaan häissäni. Sulholla on yksi bestman ja neljä parasta kaveria toimii morsiuspoikina, aikuisia miehiä kaikki .
 8. Mulla sisko toimii ainokaisena kaasona mutta neljä parasta ystävää kuuluvat kaasotoimikuntaan ja toimivat häissä morstyttöinä . Sulholla sama juttu, yksi bestman ja neljä bestmantoimikuntaan kuuluvaa parasta ystävää. Molemmilla meistä on paljon todella hyviä ystäviä ja halusimme, että he kaikki ovat jotenkin "erikoisosassa" häissämme! Koko porukka jeesaa ja suunnittelee häitä ja muita hurjuuksia kanssamme!