Jump to content
Naimisiin.info

tiimari

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

tiimari's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Kuopiossa Lahtisen sormuksia myy ainakin Puustjärvi, joka on ihan torin laidalla Sektorin talossa sekä Timanttiset. Timanttiset löytyy kauppakeskus Minnasta. Prismallakin on timanttiset, mutta en tiedä onko siellä millaisia sormuksia tarjolla. Kummassakin liikkeessä oli muutamia eri sormuksia kuin toisella. Kannattaa käydä molemmissa. Onnea sormuksen etsintään!
  2. Moi! Olen kyllä tosi tyytyväinen valintaan. Ensiksi mietin, että ottaisin Kalevala korun timanttisormuksen. Onneksi sain sen kuitenkin tilattua ensiksi näytille koruliikkeeseen, jotten pelkästään kuvan perusteella siihen päätynyt. Kalevala korun sormus näytti jotenkin "raskaalta". Tämä Lahtisen sormus on paljon siromman oloinen ja käy sileään kihlaan tosi hyvin.
  3. Minäkin valitsin Lahtisen sormuksen ja myyjä kehui valintaa oikein paljon. Sain sormuksen kotiin viime viikolla ollaan kumpikin oikein tyytyväisiä valintaan. Nyt pitää vaan jaksaa odottaa kesään. Tiina H. aivan loistava valinta. Minulle tuli just samanlainen sormus kuin sinulle . Sormus on paljon kauniimpi oikeasti mitä kuvista näkee. Minulle teetettiin sormus yhtä leveäksi joka puolelta, eli sormus on 5mm leveä ja timantti 0.24. Lahtiselta voi mittatilaustyönä teettää muutoksia sormuksiin, kunhan vain malli ei kovin paljoa kärsi. Kun kierreltiin sormuskauppoja, niin monet myyjät kehuivat Lahtisen tuotantoa suuresti.
  4. tiimari

    Nizza

    Me varattiin myös häämatka Nizzaan elokuun loppupuolelle. Otettiin matka Finnmatkojen kautta. Yleensä ollaan oltu matkalla äkkilähdöillä, mutta nyt on kyseessä kuitenkin niin tärkeä reissu, ettei uskalla jäädä odottelemaan mitä vaihtoehtoa on enää jäljellä.
×
×
  • Create New...