Jump to content
Naimisiin.info

Shih

Jäsen
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Shih's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Shih

    Jyvässeutu

    Kiitos vinkeistä. Varasimme tuon Kuohun kylätalon. Oli aivan ihastuttava talo ja sali niin kaunis satavuotisine hirsiseinineen. Lähellä näytti olevan jyväskylän seurakunnan leirikeskus Vesala ja jokin leirintäalueen tyyppinen metsärantakohan se oli.. Onko jollakulla näistä tietoa?
  2. Shih

    Häät 2016

    Pispalan Haulitehdas hämyisine tiiliseinineen. Paljon kynttilöitä, vähän koristeluaskartelua Vieraita sinne mahtuu noin 100, jos haluaa täyteen ängetä ja hieman eteisen puolelle myös. Meillä rajataan väkimäärä sellaiseen 70 henkeen maksimissaan. Tällä hetkellä vieraslistassa on 61 nimeä, joten hätää ei sen puolesta ainakaan ole Kuulostaa hyvältä Meillä juhlapaikkana sellainen 100vuotias kylätalo. Kauniit hirsiset seinät ja ihanat vanhat ikkunat Minäkin ajattelin panostaa koristeluissa tunnelmointiin kynttilöiden yms. avulla. Mahdollisimman vähän mitään askarteluja Tuonne meidän paikkaan mahtuisi 120, mutta meille tulee n.80 vierasta.. Vielä muutama tekisi mieli kutsua, mutta täytyy miettiä.. Miehellä niin pirskatin iso ja tiivis suku, että sieltä puolen tulee paljon porukkaa..
  3. Meille tulee n.80 aikuista vierasta ja varsinkin mieheni sukulaisilla on paljon lapsia. Lapsivieraita tulisi 25-30, joten tulimme siihen tulokseen, että kutsumme vain molempien kummilapset. Mitään lapsia vastaan minulla ei ole,mutta kyllähän tuollaiselle laumalle pitäisi olla jo vähintään sirkusteltta ja tivoli, jotta viihtyvät. Ohjelma kuitenkin tulee olemaan aikuisille suunnattua. Tietenkin, jos jollain vieraista sattuu pieni sylivauva olemaan häidemme aikaan,on selvää että hän mukaan tulee.
  4. Shih

    Häät 2016

    Kirkko ja juhlapaikka on varattu. Pientä suunnittelua noin muuten olen päässäni tehnyt.. Hankalaa toisaalta, kun tuntuu, että h-hetkeen on vielä niiin pitkä aika, että koko ajan miettii, että on liian aikaista suunnitella suuremmin.. mutta parempi se kai olisi mielummin liian aikaisin kuin myöhään.. Pitopalveluiden kilpailutus täälläkin varmaan seuraavana isompana asiana vuorossa ja ylipäätänsä ruokahommien miettiminen. Millainen juhlatila teillä on varattuna?
  5. Shih

    Häät 2016

    Kas vain. Hääpäivä kaima! Jyväskylästä en tosin osaa sanoa mitään, kun omat hääni järkkään Tampereella Joo, huomasinkin, että teillä sama päivä Kiva! Missäs vaiheessa teillä on suunnittelut?
  6. Shih

    Häät 2016

    Täällä olisi yksi vuoden 2016 morsian 13.8 on The päivä! Kaikki muu tekemättä paitsi kirkon ja juhlapaikan varaus, mutta ne kai ne tärkeimmät on tässä vaiheessa. Jyväskylässä asun ja täällä myös juhlitaan, joten kaikki vinkit, neuvot ja huomiot tervetulleita
  7. Shih

    Jyvässeutu

    Vuoden 2016 tuleva morsian ilmoittautuu Hääpaikkaa kuumeisesti etsin elokuulle. Menemme katsomaan tulevalla viikolla Kuohun kylätaloa, mutta toisaalta myös paikka, jossa olisi yöpymispalvelu olisi hyvä, koska meille tulee vieraita kauempaa.. vaatimuksena olisi, että omat juomat saisi viedä, paikka olisi max.40km Jyväskylästä ja vieraita pitäisi mahtua n.80... Suositelkaa!!
×
×
  • Create New...