Julles

Jäsen
  • Viestit

    9
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Julles's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Hei vaan kaikille täältä "rapakon takaa", ihan haluan vain kaikille muistuttaa jotka ovat vielä laittamassa viisumia, että tarkistaa maksut! hinnat on muuttuneet ja kannattaa ne tarkistaa =) Suomenpään viisumien täyttäminen ja papereiden kasaaminen oli suorastaan lastenleikkiä. Suosittelen ottamaan valmiiksi kopiota virallisista todistuksista yms. mitä tuohon K1-viisumiin tarviin. Niitä tarvitaan jatkossa.
  2. Finnair ainakin ottaa mun koiran elokuussa koneeseen kun muutan. Meneekö sulla koiru ruumaan vai matkustamoon?
  3. Minne päin olet usaa muutamassa? Mulla ainakin Finnair ottaa koiran elokuussa kyytiin. Mulla olisi sulle kysymys. Mitä USA vaatii koiralta maahan tulessa? Rokotukset yms.
  4. PARTAMUUMI!! Muutat mun viereen asumaan:-) Ohio/Franklin. Muutan elokuun lopussa. Laitan mun mailin sulle priva viestillä. Ihanaa että joku suomalainen on naapurina :-)
  5. NONNI, nyt on kaikki tehty lääkärintarkistus käyty (Helle Dextra) mukavaa ja vaivatonta. viisumimaksu hoidettu ...MUTTA 1. yrittäessäni varaa haastattelu aikaa sanoo netti sivut sanoo ettei haastattelu aikoja ole saatavilla? 2. edelleenkään meillä ei ole niin minkään näköistä NOAH2 saatavilla ( jopa humorista tässä vaiheessa) 3. laittaessani meidän hakemusnumeron tonne us coverment websitelle missä voi kattoa hekemuksen tilan olla mulla Refused / contackt San Paolo Embbassy (OMG) itkeäkkö vai nauraa...
  6. Mulla on mykysys: usan suomen lähtystössä niin kauanko se itse haastattelu kestää ja muistatteko mitä ne kyseli.
  7. Hei, Minä olin se jolla tuli suoraan kutsu lähetystön haastatteluun sen Noa paketin lähettämisen jälkeen ilman välivaiheita. Ja meillä soiteltiin 1,5kk sinne eikä tullu hullua hurskaammaksi. edes case codia eivät löytäneet. Ukko laski 57 puhelua eri toimistoihin yms. asiantiimoilta. Kun sain lähetystöstä kirjeen sain heiltä myös casecodin kun sitä tiedustelin mailitse. NOA2 ei vaadita ainakaan minun kutsussa lähetystöön mukaan! ei ole check listalla. Kutsu siis saapunut 2/15. Meillä shekki oli kyllä lunastettu mutta muuta tietoa ei sitten löytynytkään ja tuokin tieto löytyi pankista.=) Piltti voit laittaa mulle mailia jos mieltä vielä askartuttaa jokin tai jos voin ehkä neuvoa??
  8. Hei kaikille. Meillä on mennyt kyllä jotain vinksalleen. Laitetiin k1 hakemus liitteineen marraskuun 17 ja helmikuun puolessa välissä tupsahti lähetystöstä kirje eli noah3... Tässä välissä ei mitään tietoa. Ei edes case code saatu mistään vaikka ukko soitti miljoona kertaa perään ja kyseli sitä. Nyt mulla on edessä lääkärin tarkastus ja sit haastattelu. Helle on lekurina ja ymmärtääkseni ihan mukava . Onkos kellään vinkkejä tuonne haastatteluun? Ja olisin kiitollinen jos joku usa wifes fb ryhmäki olis vinkata?
  9. hei vaan kaikille. Meillä asiat on edenny aika hurjaa vauhtia ja nyt on enää haastattelu ja viisumi on kdessä ehkä. Olisin kuullut miellenä vinkkejä usan päähän. Miten esim opiskelu aikuisena siirtolaisena..yms