Jump to content
Naimisiin.info

mrs J

Aktiivijäsen
 • Posts

  45
 • Joined

 • Last visited

mrs J's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

 1. Hmm.. meille kanssa tulossa iso bändi (lähemmäs 10 hlö). Bändi on paikallinen, joten kovin pitkää matkaa eivät joudu juhlapaikalle tekemään. En todellakaan ajatellut tarjota heille ruokaa (á 50e)! Häät ovat ravintolassa, joten ei tule kysymykseen, että alkaisinesim. itse tekemään heille ruoat. Enkä usko, että noin isolle porukalle ruokaa jää tarpeeksi yli vierailtakaan (pöytiintarjoilut). Lisäksi häämme ovat ns. iltajuhlat, joten tuntuisi hölmöltä tarjota päivällinen muutamien tuntien keikasta. Onko tähän olemassa jtn sääntö? Kuinka pitkä keikan pitää olla, jotta ruoka on tarjottava? Eiköhän aikuiset ihmiset osaa itse ruokailunsa hoitaa? En halua vaikuttaa epäystävälliseltä ja olisi mahtavaa, jos voisin tarjota bändille ruoat ja kaikki olisivat onnellisia, mutta 500 e lisälaskua keikkapalkkion lisäksi olisi mielestäni kohtuuton. Tällaisista käytännöistä kuuluisi bändin mielestäni infota jo varausvaiheessa. Toki, harkitsisin ruokailua uudestaan, jos bändi tulisi toiselta puolelta maata ja soittaisivat non stoppina aamu kuudesta puoleen yöhön ja ruoat olisi mahdollista tehdä vaikkapa itse! Vielä ei bändin kanssa ole ruokailuista ollut puhetta, mutta varmaan kysymys on pakko nostaa itse esiin. Alkoi tämän keskustelun lukeminen sen verran pelottamaan. Olisi kiva tietää kokemuksia häistä, joissa bändille ei ole ruokia tarjottu. Kuuluiko perästä?
 2. Laitoimme kaikille samat (taisivat olla sinutteluna), mutta merkitsimme kutsuun osoitetarroihin vain kutsuttujen nimet. Suurin osa ymmärsi siitä sitten lukea.
 3. Onko kenelläkään kokemusta, miten toimii, jos laittaa kukkien terälehtiä maljakkoon kynttilän kanssa? Onko tässä paloturvallisuusriskiä?
 4. Saisiko täältä vertaistukea! Minulla on työpaikalla 8 hengen porukka. Osan kanssa synkkaa paremmin ja osan kanssa istutaan satunnaisesti samaan aikaan lounastamassa.Haluan jo heti alussa mainita, että olemme kaikki melko nuoria ja olen ensimmäinen, joka on naimisiin menossa (vanhemman väen kanssa tuskin ongelmaa olisi). Tiiviimmin työskentelen yhden työkaverin kanssa ja hänet mielelläni kutsuisinkin häihin. Lisäksi toisen kanssa kaveerataan myös jonkin verran vapaa-ajalla, joten hänkin voisi olla kutsuttujen listalla. Ongelmana on, että pelkään, ettei yksi työkavereista ymmärrä, miksi häntä ei kutsuta. En juuri viihdy ko. henklön seurassa, mutta minusta tuntuu, että hän loukkaantuu, jos kutsua ei tule. Hän on myös aktiivisesti tekemisissä toisen kutsuttujen listalla olevan kollegani kanssa.. En haluaisi loukata ketään, mutta onko se syy kutsua joku? Entä toisinpäin, jätänkö tämän takia kutsumatta kaksi henkilöä, joiden kanssa haluaisin syventää ystävyyttä ja jotka haluaisin oikeasti paikalle?
 5. Miksipäs ei? Voisihan se olla ihan kaunistakin, että isäsi jatkaa sinun "luovuttamisesi" jälkeen matkaa alttarille teitä vihkimään. Tosin itse tekisin niin, että hääpari jää hetkeksi odottamaan, kunnes isä/pappi on ehtinyt paikoillensa ja jatkaa vasta sitten matkaa alttarille.. Voisi näyttää hassulta, jos isäsi tulee perästä ja kiilaa ohitsenne alttarin eteen vihkimistä hoitamaan
 6. Kutsuisin mielelläni kaksi työkaveriani, joiden kanssa viihdyn parhaiten. Ongelma on siinä, että pelkään muiden loukkaantuvan. Kenenkään kanssa en eriyisemmin vietä vapaa-ajallani aikaa, mutta nämä kaksi olisivat sellaisia joiden kanssa haluaisin olla paremmissakin väleissä. En vaan tiedä pitääkö kutsua kaikki 8 tai ei ketään.. Yhdestä työkaveristani en edes juuri pidä, mutta porukka on niin tiivis, enkä haluaisi häntä millään tavoin loukata.
 7. MInäkin olen (onneksi!!!) tältä välttynyt. Ensimmäistä kertaa lui koko perinteestä tästä keskustelusta.. Aivan kamala, kiusallinen ja väkinäinen! Muutenkin olen yhtenevällä linjalla siitä, että parhaat leikit ovat niitä, jotka eivät vaivaannuta vieraita tai hääparia. Ehkä olen tylsä, mutta mielestäni esim. seksiin liittyvät vitsit/leikit yms. eivät sovi sukujuhliin lapsien, mummojen ja vanhempien korville. Toivon, että myös ne rääväsuisimmat ystävät osaisivat ajatella juhlaa tästä näkökulmasta. Ehkäpä nämä ovat sitten niitä kuuluisia mielipide-eroja. Kunhan hääpari on onnellinen..
 8. Onpa kiva kuulla, että teidän kuvaus onnistui noin mukavasti! Itse haluaisin myös kuvat ulkosalla, mutta pelkään, että lumisen maiseman sijaan saamme tyytyä harmaaseen loskaan.. Pikku hiljaa olen siis alkanut myös etsimään kuvauspaikkoja sisätiloista. Olisi mukava kuulla myös muiden kokemuksia ulkokuvauksesta talvella. Ainakin tuo lakanavinkki oli hyvä! Itse olen ollut enemmän huolissani kylmyydestä ja maiseman rumuudesta, enkä edes ole ymmärtänyt miettiä pukuparan kohtaloa!
 9. Me laitoimme tuon "mennessä": jotenkin selkeämpi.. Meillä paaljon iäkästä kutsuvierasta, jotka eivät takuulla ymmärrä "vp" tai "RSVP" juttuja. Tosin eipä kaikki ole silti tajunneet, että piti ilmoittautua xx.xx mennessä, pitivät itsestään selvyytenä että tajuamme tulevatko vaikka eivät ilmoita. Taatana Juurikin näin, miten Rouvaksi_2015 sanoi. Selkeämpi, kun perässä on se 10.6.2015 mennessä. Kuullut joskus, että joku on tulkinnut pelkän "RSVP päivämäärä" -muodon tyyliin "ilmoittautuminen vain tänä kyseisenä päivänä". No niimpä tietysti! en edes ajatellut, että sehän tulkitaan äkkiä noin kuten nimelwen sanoi! Huh, onneksi on tämä keskustelu. Merkityshän syntyy vasta sen lukijan mielessä, vaikka itselleni ajatus olisi kuinka selkeä tahansa
 10. Nostan tätä aihetta. Meillä ei kumpikaan halua häihin perinteistä humppapumppua. Toiveena olisikin kuulla hieman jazzahtavaa musiikkia ja uudempia suosikkibiisejä persoonallisesti tulkittuina. Kysymys kuuluukin, olemmeko huono isäntäpari, jos vieraita ei saada tanssimaan, ellei musiikkilistana ole nrj:n soitetuimmat..? Tosin tanssiiko suomalaiset muutenkaan?
 11. Kiitos vastauksista nimelwen ja IdaLydia ehkä katson, miten teksti parhaiten kutsuun asettuu. Entä oletteko laittaneet vastausten deadline-päivämäärän vaan RSVP- merkinnän perään? Esim. R.S.V.P. 10.6.2015? Vai onko siellä oltava "mennessä" perässä? Pitäisiköhän olla sittenkin se tuttavallisempi vp..
 12. Hölmö kysymys, mutta onko hölmöä/epäloogista, jos rsvp xx.xx on nimien ja spostien jälkeen? Vai kuuluuko ensin olla rsvp ja sitten vasta yhteystiedot? Puhtaasti sommittelun kannalta mietin. Onkohan tämä taas niitä juttuja, joita ei muut kuin morsian huomaa..
 13. Samalla tavalla meilläkin. Joskus ehkä leffaa katsoessa olen saattanut tokaista, että en lämpene kosimiselle julkisella paikalla. Mutta olisin varmasti suostunut, vaikka olisikin päättänyt lätkäpelissä kosia
 14. haha, ihana on sinulla sitten ilmeisesti ihan hyvä maku ollut jo 14 vuotiaana!
 15. Huh, onpa helpotus lukea muidenkin mietteitä! Täällä kans yksi morsian, joka ei kovasti leikeistä tykkää. En myöskään mielelläni ole huomion keskipisteenä. Mietin kuitenkin paljon sitä, mitä muut ajattelevat, joten kieltämättä jännittää osaako vieraat ajatella asiaa samalta kantilta.. Ehkäpä sitä häissä on ohjelmaa tarpeeksi! Bändi meille tulee, mutta kun ei ole avointa baaria, niin enpä usko ihmisten tanssivan
×
×
 • Create New...