Jump to content
Naimisiin.info

Saikku_83

Rouva
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Saikku_83

  • Syntymäpäivä 01/05/1983

Profile Information

  • Gender
    Female

Saikku_83's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. En mä ainakaan loukkaantuisi jos mut kutsuttas polttareihin mut ei häihin. Ei sinne häihin voi vaan kutsua kaikkia kavereita vaikka haluis...budjetti tulee vastaan.
  2. Saikku_83

    Santorini

    Santorini ei oo ihan täysin omatoimikohde. Siis Finnmatkoilla. Me oltiin Kamarissa ja sinne opas tuli bussin kyydissä mukana. Finnmatkojen toimistokin tai mikä piste nyt onkaan niin sijaitsee kanssa Kamarissa. Oia on omatoimikohde mutta Kamari ei.
  3. Saikku_83

    Santorini

    Heips kaikille! Nyt on Santorinilla käyty. Aivan ihana paikka. Me oltiin Kamarissa kaksi viikkoa häämatkalla. Lämmintä riitti +30-35 astetta varjossa joka päivä. Onneksi tuuli viilensi oloa melkein joka päivä. Käytiin katselemassa myös muita kaupunkeja ja ihastuttiin Oiaan. Sinne seuraavalla kerralla. Ruoka oli tosi hyvää melkein joka ravintolassa jossa käytiin. Meidän suosikiksi nousi kummiskin Kamarin rantakadun Almira, koska siellä oli parhaimmat alkuruoat. Suosittelen käymistä ulkoilmaleffateatterissa. Se oli hieno. Ihanaa kattoo leffaa ulkona ja nauttia alkoholijuomia ja popkornia. Suomeen kans sellanen!
  4. Saikku_83

    Santorini

    Kiitos tiedoista. Kivempi matkustaa kun vähän tietää etukäteen onko hyvä huoneistohotelli.
  5. Saikku_83

    Santorini

    Me lähdemme kohti Santorinia heti häiden jälkeisenä maanantaina 31.7.06 ja kaksi viikkoa ollaan reisussa. Eli siellä varmaan törmätään toisiimme.
  6. Saikku_83

    Santorini

    Mekin lähdemme häämatkalle Santorinille ensi kesänä. Päädyimme Kamariin koska siellä voi olla kaksi viikkkoa samalla hinnalla kuin Oiassa yhden viikon. Menemme huoneistohotelliin nimeltään Polydefkis. Jos jollain kokemuksia kyseisestä huoneistohotellista niin kertokaa ihmeessä.
×
×
  • Create New...