vesikirppu

Aktiivijäsen
  • Viestit

    10
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

vesikirppu's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Moikka Bagel ja sorry kun vastaus on kestänyt luvattoman pitkään!!! :-[ Leipurinperunat on uunissa kypsytettyä viipaleperunaa jossa on nesteenä lihalientä!
  2. Morsio -05 Meinasittekos pitää ravintolajuhlat vai miten? Keiteleellä on ainakin mukava ravintola nimeltä Sinikello! Kannattaa kysäistä Matkaa Vesannolta just se 40km.
  3. Kuopion klubilla juhlitaan 19.2.2005!
  4. Meidän Menu!!! Hedelmäistä juustosalaattia Mortadella -salaattia Feta-broilerisalaattia Appelsiini-oliivisalaattia Vanhan ajan maustesilliä Hieno-Konjakkigraavattua lohta Nokilohiruusuke Puolukkakastiketta Tilliperunoita * Savujuusto täytteistä porsaanfileetä Stoút –kastiketta Ratatouille –kasviksia Leipurinperunoita * Leipäkori Voita Kotikalja, vesi * Kermatäytekakkua Hääpikkuleipiä & Häämakeisia Kahvia, haudutettua teetä
  5. Sieltä Pikkupaketistahan me se tilattiin! Me jätettiin tilaus about kuukausi sitten ja sanoivat että saadaan se tammikuussa! Joku nainen tekee sen tilaustyönä ja on tällähetkellä kovin kiireinen Hinta oli jotain 30-40€. Siellä oli sellainen kansio missä oli vaikka kuinka paljon erilaisten koristeiden kuvia mistä sai valita mieleisen ;D Ankat oli kyllä ehdottomasti paras!!!
  6. Meille tulee Stenvallin ankkapariskunta! On kyllä tosi hieno ja näyttävä! ;D
  7. Me varattiin Rauhalahdesta sviitti. Ollaan ihan kaksi yötä niin saa rauhassa rentoutua! Maksaa 170€/yö ja hintaan kuuluu aamiainen huoneeseen ja kylpylän käyttö! Aivan ihanalta kuulostaa se että sitten häiden jälkeisenä aamuna voi lähteä aamiaisen jälkeen kylpylään rentoutumaan.....
  8. Onkos kellään kokemuksia Kuopio Klubista? Ottaisin mielelläni tietoa sekä kuvia paikasta. Voi olla että juhlapaikkamme muuttuu vielä ennen Helmikuuta :
  9. Heissan kaikki! Suunnitellaan hääjuhlaamme Rauhalahden Jätkänkämpälle! Olisi kiva kuulla kokemuksia kyseisestä paikasta... Kiitos jo etukäteen :