miniponi

Jäsen
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä miniponi

  • Taso
    Untuvikko

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Vanhempani sekä isovanhempani tietävät että testamentiin voi moisen rajauksen tehdä ja sieltä löytyykin jo. Eiköhän kauhuskenaariot riitä tällä erää....tai katsotaan mitä kotirintamalla tapahtuu. Yritän jatkaa näillä perusteluilla keskustelua ja jos tarvitsen lisää meheviä kauhutarinoita lupaan anoa niitä sinulta lisää.
  2. ingenjoor, olen täysin samaa mieltä kanssasi asiasta ja en todellakaan aio suostua avuo ehtoon jossa avioliitoan aikana tienattu omaisuus myös puolitetaan, koska näillä tuloeroilla se ei toimi ja on epäreilua. Myös omat vanhempani pitävät huolen siitä että avio ehto tehdään suojaamaan vain perittyä omaisuutta ja sitä omaisuutta mikä on ennen avioliittoa kummankin. Mutta kiitos mielipiteestäsi, vahvistamaan omaa mielipidettäni ja hyvistä perusteluista joihin voin hyvin vedota taas seuraavassa avioehtokeskustelussamme. siis kaunis kiitos että joku muukuin ajattelee kuten minä.
  3. ONKO KELLÄÄN ERIMIELISYYTTÄ AVIOEHDOSTA? ??? Meillä on sellainen tilanne että sulho ei tällä hetkellä omista enempää kuin normaali pullianen, mutta tulee tienaamaan aina paljon, paljon enemmän kuin minä. Minä siis tulen tienaamaan naisvaltaisessa, palkkakuoppa työssäni jotenkuten koko elämäni, mutta olen saanut suurehkon perinnön ennen meidän naimisiin menoa. Vanhempani suorastaan vaativat että teemme sulhon kanssa avo ehdon jolla turvataanminuns elustani niin että jos meille joskus tulisi ero ei minun nyt saamaani perintöä puoliteta, normaalin avio-ero puolituksen tapaan. Mutta muu omaisuus olkoon ns. "suojaamaton", eli siis se puolittautukoon ero tapauksessa. Minusta tämä olisi hyvä avio ehto, koska jos emme koskaan eroa niin sillä ei ole väliä. Mutta sulho haluaisi tehdä sellaisen avio ehdon mikä koskee nykyistä, sekä tulevaa omaisuutta, eli jos ero tulee niin kaikki omaisuus eritellään niin että kuka sen on tienannu, se sen sakoon. Minusta tälläinen avioehto on hieman raaka huonotuloista puolisoa kohtaan. Koska jos eroamme joskus minun oikeastaa ainoa turvani on nyt saamani omaisuus palkkatulot eivä tpaljon nouse, ja niillä pystyisin kattamaan juuri ja juuri elämiseni, kun sulholla on taas hyvät palkkatulot jotka kasvavat vuosi vuodelta suuremiksi. No onneksi on häihin vielä aikaa...mutta tästä on meilä keskusteltu moneen otteeseen jo. ??? ??? ??? Onko kellään muulla erimielisyyttä siitä miten avioehto pitäisi tehdä ja millaiseen lopputulkoseen tai kompromissiin olette päätyneet?