sandruuu

Jäsen
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

About sandruuu

 • Rank
  Untuvikko
 • Birthday 11/06/90

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Ylöjärvi

Recent Profile Visitors

428 profile views
 1. Olen 90% varma että otan tulevan mieheni nimen. Oma sukunimeni on perinteinen ja tylsähkö suomalainen sukinimi. Olen suomenruotsalainen ja jos minulla olisi äitini sukunimi, pitäisin omani tai ottaisin yhdysnimen. Äitini sukunimeä ei kanna kuin jokunen kymmenen, isäni sukunimellä löytyy se 1000 sukuhaaraa. Tulevan mieheni nimi on suomalainen, mutta kuitenkin harvinainen, olisikohan 50 yhteensä tällä nimellä, joista tunnen puolet. Ja jos muistan oikein taitaa peräti olla suojeltu?
 2. Kesää olin miettinyt, mutta paikka jossa vastaanotto pidetään, on niin suosittu, että varaukset menevät pitkälle. Ajankohdaksi valikoitui siis syyskuun puoliväli
 3. Meillä on kaikki rahat yhteisiä. Kummallakin omat käyttötilit, säästötilit ja sijoitustilit samassa pankissa. Kummallakin on pääsy "toisen" rahoihin ja siirtelemmekin tilien välillä rahaa tarvittaessa. Kumpikaan ei tee mitään isoja heräteostoksia ja luotamme ettei toinen mällää koko palkkaansa. Talous on myös sen verran vakaa, ettei jokaista käyttämää senttiä tarvitse etukäteen laskea ja pohtia mihin sen voi käyttää. Talolaina lähtee minun tililtä, miehen tililtä sitten usein makselemme laskut ja tarpeen mukaan siirtelemme käyttörahaa suuntaansa. Meillä on tämä toiminut koko yhteiselomme ajan. Jos haluan ostaa itse jotain kalliimpaa, sen saatan tehdä mutta samalla tavalla miehelläni on oikeus tehdä se. Jos käytämme tässä kuussa enemmän rahaa, sovimme yhdessä että ensi kuussa emme törsäile. Emme joudu motkottamaan toisillemme rahankäytöstä ja ongelmilta on vältytty, joten ainakin me jatkamme tällä linjalla
 4. Juuri eilen saimme päivän ja paikan vahvistettua, joten illalla väkersin kaasojen ja bestmanien kutsut. Ostin skumppalaseja joihin liimasin reunaan valkoista pitsikuviota. Kortit väkersin teemavärin mukaisesti ja kirjoitin runot. Kaasoille hieman pidemmät tekstit jotka bongasin netistä, bestmaneille hieman yksinkertaisemmat. Paketoin sellofaaniin ja tänään ajattelimme aloittaa pikaiset tervehdysrundit, käyden pyydettävien ovella ja ojentamassa lasit. Alunperin piti tehdä kutsut pullopostilla, mutten löytänyt mieluisia pulloja mistään Nyt sitten vain odotellaan kyllä-vastauksia!
 5. Meidän häitä juhlitaan Einon pirtillä paikka on todella haluttu ja luulin että olemme aikaisin liikenteessä varauksen suhteen, mutta ensi kesä on jo täyteen buukattu. Halvemmallakin olisi paikkoja ollut tarjolla, mutta kivinavetta vei sydämemme mennessään! Lisäksi majoitus kuuluu hintaan mikä oli myös yksi suurimmista kriteereistä, sillä Orivedellä ei enää hotellia ole. Eli mökkimajoitusta enää pitäjässä tarjolla, lähimmät hotellit Tampereella ja Jämsässä. Juhlia saa kuulemma koko yön ja avaimet saa hyvissä ajoin perjantaina, sunnuntaina ehtii hyvin järkkäilemään tarpeensa pois. Kaikista paikoista mitä tullut kierreltyä, oltu itse vieraana ja kuvia katsellut niin olen enemmän kuin tyytyväinen valintaamme!
 6. Valinnan vaikeus vai helppous? Kummallakin 6 tärkeää ihmistä eikä kumpikaan osaa rajata 1-3 henkilöön. Kaikki ehdokkaista tuntevat toisensa, tai ainakin vähintään tavanneet aikaisemmin. Päästämmekö itsemme "helpolla" ja otamme hääseurueeseemme 12 ihmistä meidän lisäksi, vai noudatammeko normeja ja raakkaamme kaasojen/bestmanien lukumäärää? Tiedän, kaikki voivat toki osallistua järjestelyihin, mutta ketkä ovat oikutettuja enemmän tai vähemmän saamaan "virallisen nimityksen"? En haluaisi itse tehdä valintaa ystävieni välillä mutta tiedostan että ainakin alttarilla on tunkua jos muita ongelmia ei ilmaannu! Naimisiinmenosta on sen verran juteltu tyttöjen kanssa, että tiedän kaikkien suostuvan jos pyydän. Plus että haluan kaasoja ja bestmaneja olevan saman verran No pitää kai olla tyytyväinen tästä jokseenkin positiivisesta ongelmasta että on monta läheistä ystävää.