Voikukkanen

Rouva
 • Content count

  14
 • Joined

 • Last visited

About Voikukkanen

 • Rank
  Untuvikko
 • Birthday 08/14/83

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Me pyysimme tarjouksen Helin matkoilta, Suomen matkatoimistosta ja Ebookersin luxury-osastolta. Päädyimme parhaimman tarjouksen hinta-laatusuhteen vuoksi Ebookerisiin ja voin kyllä suositella sitä kaikille. Olin matkan järjestämisessä melko vaativa enkä suostunut heti tarjoittuihin hotelleihin vaan vaadin erilaista. Lopulta saimme sellaiset hotellit, jotka olivat täydelliset ja sopivat meidän budjettiin. Myös matkalla kaikki sujui loistavasti. Olimme häämatkalla Kuala Lumpurissa ja Balilla.
 2. Kai mäkin laitan kuvan mun yhdistelmästä. Ihania yhdistelmiä täällä näkee, tekee itsekin mieli vielä isompia kiviä
 3. perfect10 Olin syksyllä Villilän kartanossa häissä. Sinne yhteen isoon huoneeseen mahtuu 30 vierasta, lisäksi siellä on pienempiä huoneita, johon mahtuu lisää. Ne huoneet ovat kyllä sitten aika erillään siitä isommasta. Siellä on A-oikeudet, joten ei saa vielä omia juomia. Noormarkun kerhoon saa viedä omat juomat. Siellä ei ole A-oikeuksia. Kyselimme omiin häihimme Suomalaiselta klubilta myös tiloja, mutta siellä viinipullon hinta oli luokkaa 20 €/plo. Kyllä omien juomien vieminen tulee aika paljon halvemmaksi kuin juhlien pitäminen A-oikeudellisessa paikassa.
 4. Vastailen maritsulle Noormarkun kerhoon mahtuu maksimissaan ymmärtääkseni se 120 henkeä. Silloin tanssitilaa jää aika vähän. Siellä on yksi isompi huone ja toinen sivuhuone, jossa on kolme ovea pääjuhlatilaan. Pitopalvelu kuuluu tilaan, joten se on pakko ottaa. Nykyään siellä on myös tilavuokra, joka on 20 €/h. Menujen hinnat riippuvat siitä mitä ottaa. Ymmärtääkseni 30 €:sta ylöspäin. Siihen tietysti kuuluu myös siivoukset, pöytäliinat, servetit, yksi kukka-asetelma yms. juhlatilassa. Korjatkaa, jos olen faktoiden suhteen väärässä. Tässä on muutama kuva juhlatilasta: Pikkuhuoneen kolme ovea näkyy vasemmalla. Oikealla puolella aula. Pienempi huone, jossa on kolme ovea juhlatilaan. Valitettavasti kuvat eivät ole omista häistä vaan tilanteesta, kun olimme yhtenä lauantaina kerholla käymässä. Toivottavasti juhlien järjestäjä ei pahastu. Meillä häät tulevat olemaan Noormarkun kerholla.
 5. Meille tulee Billy Idolin Piano man. Se ei ole ihan perinteinen häävalssi, mutta loistava biisi ja tanssitaan se Wienervalssina. Yksi valssi mikä meille tulee soittettavaksi on Metallican Nothing else Matters. Sekin on kolmijakoinen
 6. Kommentoin Mimi82:n viestiin. Mä olen sitä mieltä, että omissa häissään saa tehdä ohjelman ja puitteiden suhteeen mitä haluaa. Musta on turhaa välittää muiden nipotuksesta. Ei kukaan varmastikaan oleta, että morsian tai sulhanen olisi ammattilaulaja, mutta se tunne, jonka haluaa puolisolleen laulamisella viestittää, tulee varmasti esille, vaikka esitys ei olisikaan täydellinen. Musta sama juttu on puheiden pitämisessä, harva meistä on ammattilaisia puheen pitämisessä, mutta varmasti kaikista tulee oman näköisiä ja koskettavia, kun läheiset ihmiset haluavat ne morsiusparille pitää. Jos rohkeutta vaan löytyy, mun mielestä omissa häissä saa tehdä ihan mitä itse haluaa.
 7. kizze Minä en toisaalta ottaisi stressiä siitä, jos joutuu menemään yksin katsomaan hääpukuja. Mä olin katsomassa niitä kaverin kanssa, mutta toisaalta olin useampaan otteeseen myös yksin. Kaasoni asuivat silloin kun hääpukuani etsin eri paikkakunnilla, joten ei tullut mieleenkään heitä silloin pyytää. Toisaalta sain ihan rauhassa itse sovitella ja pähkäillä eri malleja, ettei tarvinnut pelätä kaasojen kyllästymistä Tykkään muutenkin ostaa vaatteeni yksin kuin lähteä kavereiden kanssa kauppoja kiertämään. En ainakaa huomannut, että kukaan olisi katsonut minua liikkeissä säälivästi .
 8. Olin pari viikkoa sitten häissä Leineperin ruukissa ja voin sanoa, että se on varmasti Satakunnan upeimpia häidenviettopaikkoja. Sinne myös mahtuu hyvin paljon vieraita. Kyseisissä häissä oli 130 henkeä ja enemmänkin olisi mahtunut. Miljöö on upea koskineen . Itse olemme viettämässä häitämme talvella 2009, joten Leineperi ei senkään vuoksi käy (ei ole lämmitystä), joten häät pidetään Noormarkun kerholla. Hyvin kaikki on sujunut tähän asti. Ollaan vähän vaativia ruuan suhteen ja emäntä on ystävällisesti suhtautunut meidän vaatimuksiin
 9. Kiva pauline08, kun tulit kertomaan Noormarkun kerhosta. Mukava, että kaikki sujui hyvin. Oliko teillä lapsille jotain paikkaa, jossa leikkiä? Oliko teillä tanssia, riittikö tila noin suuren väkimäärän kanssa? Missä teidät vihittiin, oliko teillä kuljetuksia jostain? Kiitos, jos viitsit vastata näin moneen uteliaan kysymykseen.
 10. pauline08: Ilmeisesti teillä on kuitenkin talvikuukausina häät Noormarkun kerholla? Olisi kiva kuulla tarkemmin miten tilat toimivat, kun ulkona ei voi viettää aikaa.
 11. Moi! Onko kenelläkään kokemuksia Noormarkun kerhosta talvella? Miten toimi, oliko tilaa tarpeeksi, kun ei talvella pääse lainkaan ulos? Talvihäitä ollaan sinne suunniteltu vuodeksi 2009, mutta paikkaa ei saa vielä varata.
 12. Meilläkin on talvihäät ja olemme miettineet alkumaljaksi jotain lämmintä. Täällä onkin varteenotettavia vaihtoehtoja glögille. Pitää varmaan ruveta maistelemaan erilaisia vaihtoehtoja...
 13. Meille on myös suunniteltu samanlaista kuviota. Varmaan toinen bestmanehdokas saa seremoniamestari-tittelin, kun mies haluaa vain yhden bestmanin. Mä taas haluan kaksi kaasoa, ettei yhdelle kaatuisi liikaa vastuuta.