lilleri

Jäsen
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

About lilleri

 • Rank
  Untuvikko
 1. Kävin muutama vuosi sitten Villa Andaniassa ystäväni kanssa ja ihastuin silloin paikkaan ikihyviksi. Onko kellään tietoa järjestävätkö siellä nykyään häitä tai sopiiko teidän mielestänne paikka hääpaikaksi noin 100 hengen häille? Itse ihastuin paikkaan kovasti ja toivoisin sen saavani ensi kesänä hääpaikaksemme.
 2. Osaako joku suositella pääkaupunkiseudulla kultasepänliikettä, josta saisi mahdollisimman näyttävän valkokultaisen sormusken sekä miehelle että naiselle, mutta kuitenkin mahdollisimman edullisesti?
 3. Osaisiko joku auttaa. Millaisen budjetin te varaisitte vuoden päästä oleville kesähäille Helsingissä, joihin on tulossa noin 60 häävierasta? Olin ajatullet vuokrata molempien puvut, ruoat pitopalvelusta jne.. Haluasin todella hienot ja ikimuistoiset häät, mutta mahdollimman pienellä budjetilla. Millaisella summalla luulette, että voisin järjestää unelmieni häät mahdollisimman hienosti, mutta kuitenkin halvalla ja onko ehdotuksia missä kannattaa säästää ja mihin panostaa enemmän?