Jump to content
Naimisiin.info

Mirumaru

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

    Never

Käyttäjän Mirumaru kaikki viestit

  1. Mirumaru

    1. Hääpäivä

    Alun perin oli ajatus, että joka hääpäivän lähimpänä viikonloppuna mentäsiin johonkin hotelliin tai kylpylään tms., mutta oltiin just kaksi viikkoa etelässä, joten avattiin vaan kotona shampanjapullo ja käytiin ravintolassa syömässä.
  2. Molemmille rannekellot, jotka ostettiin häämatkalta yhdessä. Niihin vois vielä kaivertaa jotain taakse, mutta ei olla vielä saatu aikaiseksi.
  3. Huh, mitä juttuja! Meillä taisi mennä aika kivuttomasti, kun ainoat mieleen jääneet epäkohdat ovat seuraavanlaiset: 1. Pöytäkoristeiden ruusut olivat tarkasta etukäteisestä keskustelusta huolimatta sävyltään väärän väriset (olisin halunnut ihan vaaleita shampanjaruusuja, mutta olivat vaalean oranssisia) 2. Tarjoilijat kaatoivat vain ensimmäiset viinilasilliset, eikä kukaan muistanut sanoa, että sen jälkeen on itsepalvelu pöydissä olevista pulloista. Emme huomanneet mokaa heti, ja vieraat eivät heti kehdanneet täyttää lasejaan itse, joten viinejä jäi aika paljon ylitse. 3. Kaasot saivat järjestää ohjelman minulta kysymättä, ja niitä oli mielestäni hieman liikaa, jolloin emme ehtineet tanssia niin paljon kuin olisin halunnut. Hyvä bändi meni puolet ajasta hukkaan. Tietenkään en tästä kaasoille mitään maininnut jälkikäteen, koska en halunnut pahoittaa heidän mieltään.
×
×
  • Create New...