ChEl

Aktiivijäsen
 • Content count

  23
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by ChEl

 1. Kyllä, Pippuripähkinä, täysin sopivan kokoinen!
 2. Suunnilleen vuosi tulee suunnitteluaikaa.
 3. Mäkin menin ekalla kerralla naimisiin "koska piti", ja häät olivat pienet mutta perinteiset. Tällä kertaa karataan, ja perusjuhlavaa, siistiä pikkumustaa olen ajatellut.
 4. Miehellä oli sormukset valmiina kosiessa. Ja jopa kaiverretut. <3 Oli putkiliitinsarjaa apuna käyttäen mitannut mun sormen kun nukuin!
 5. Minä 29, mies 33. Toisella kierroksella molemmat.
 6. Mun mielestä yhdistelmätkin ovat monesti tosi kauniita!
 7. Kyllä valkokulta on omaan silmääni kauniimpi
 8. Laatu, käytännöllisyys ja ulkonäkö.
 9. Kyllä se todellakin on lupaus avioliitosta, ja hääpäivä sovittiin heti samana päivänä kun mies kosi.
 10. Kyllä se hyshys-linjaa on. Olemme toisella kierroksella molemmat, ja menemme naimisiin vain kahdestaan, salaa. Kihlautumisesta tietävät kyllä kaikki, sillä käytämme sormuksia.
 11. Työpaikkaromanssi. Ensin vuoden salasuhde, sitten kaapista ulos.
 12. Me ei aiota kertoa kellekään, joten ei tarvitse miettiä mielipiteitäkään. Kihlaus ei kovin suurta innostusta herättänyt, ei kukaan tosin negatiivisestikaan suhtautunut. Tuntuu ettei lähipiiri oikein välitä. Ja sekä mun että miehen toinen kerta.
 13. 1v 10kk meillä. Häiden aikaan sitten 2v 10kk.
 14. Meidän esikoinen tulee olemaan vihkimisen aikaan reilu puoli vuotias, toivotaan että hän vähän hillitsee kyselyä mahdollisista sisaruksista.
 15. Meillämon toistemme hellittelynimet ja sydän perässä.
 16. Jees, juuri tämän takia avioidumme kahdestaan.
 17. Kunkin anoppi on kyllä hyvälle herttainen ihminen, mutta sitä hössötyksen määrää ei kestä kukaan! Meidän loppuvuodesta syntyvä lapsemme on hänen ensimmäinen lapsenlapsensa, ja siinä on jo tarpeeksi kestämistä. Sksi häistä ei anopille kerrotakaan. Eikä kenellekään muullakaan. Kahdestaan menemme naimisiin. <3
 18. Meidän olis tarkoitus suunnata lyhyelle, parin vuorokauden häämatkalle heti vihkimisen jälkeen.(Vinkkejä kivoista kotimaan kohteista otetaan vastaan! ) Muksu on vihkimisen aikaan vasta puoli vuotias, joten tehdään "kunnollinen" häämatkalle sitten vasta tulevaisuudessa.
 19. Olin kipä juhannuksena, ja aattoiltana sitten vähännskarppasin ja tehtiin ruokaa. Ruuan jälkeen pöytään tuli kakku "Will you marry me"- tekstillä, ja sormus polvistumisen kera. <3 Voi sitä rakkautta ja itkun määrää!
 20. Ei varmaan se ihmeemmin asiasta ilmoitella, muuten tulee se häälahjojen ja onnittelujen tulva. Facebookkiin parisuhdestatuksen muutto ja mulle uusi sukunimi, vanhemmille valokuva tekstiviestillä.
 21. Meillä on molemmilla jo kerran koettu huono elämä takana. Yhdessä ollaan oltu häiden koittaessa nelisen vuotta, yksi lapsi, ja yhteinen talo.
 22. Me ollaan menossa salaa naimisiin, ensi kesänä vasta tosin, mies kosi juhannuksena. Ollaan molemmat "toisella kierroksella", ja mulle jäi ensimmäisistä häistäni niin paljonnhampaankoloon, että nyt haluan vain naimisiin rakastamani miehen kanssa, ja juhlia vain hänen kanssaan. Harkinnassa on pyydetäänkö maistraattiin edes todistajia lähipiiristä, vai pyydetäänkö todistajat maistraatista.