anonyymi

Jäsen
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

About anonyymi

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Helsinki
 1. Mua yllätti se miten hyvin kaikki on ottaneet kihlauutiset vastaan. Odotin tympeitä "miks näin pian?" -kysymyksiä, mutta kaikki ovat tuntuneet olevan vilpittömästi onnellisia. Äitini oli hyvin iloinen, mikä ihmetytti hieman. Yleensä hän ei näytä "positiivisia" tunteitaan Nyt jälkeenpäin voin sanoa, että turhaan jännitin muiden reaktioita.
 2. Meillä kihlapäivä on se milloin mies kosi, vaikka sormukset ostettiin myöhemmin
 3. Mies osti kihlasormuksen. Veikkaisin, että vihkisormukset maksetaan sitten yhdessä meidän häärahoista
 4. Tuli osittain yllätyksenä, mies kun oli puhunut aiemmin että kosisi kun olisin valmistunut (eli ensi vuoden puolella). Mutta kosinnan lähestyessä tajusin mistä nyt on kyse, joten tavallaan osasin varautua
 5. Meillä kihlaus kestää vajaa 2 vuotta, mikä on meille just sopiva aika. Hääsuunnittelut on jo lähteneet reippaasti käyntiin.
 6. Mies kosi juhannuspäivänä; olin tietenkin edeltävänä yönä nukkunut seitsemän kukkaa tyynyn alla ja nähnyt unta poikaystävästäni Me mentiin seikkailemaan lähimetsään, ja mies polvistui ja teki samalla puolukanvarresta sormuksen.
 7. 1v 1kk Häiden aikaan ollaan oltu yhdessä lähes tasan kolme vuotta.
 8. Meidän häät on toukokuussa 2017 Olen jo muutamalta juhlapaikalta kysynyt tarjouspyyntöjä. Potentiaalisiin valokuvaajiin olen ottanut nyt hyvissä ajoin yhteyttä, mutta mitään ei ole lyöty lukkoon. Vielä en haluaisi tehdä mitään suurempia päätöksiä, kun oon niin nopea muuttamaan mieltäni. Mutta ihanaa että on vielä reilusti aikaa