Matltamaton

Aktiivijäsen
 • Content count

  22
 • Joined

 • Last visited

About Matltamaton

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Helsinki
 1. Onko kellään tuoreimpia kokemuksia Villa Andaniasta? Harkitaan sitä suohon kanssa meidän hääpaikaksi 2018 kesällä ja olisi kiva kuulla kokemuksia. Ainakin kuvissa näyttää kauniilta ja tunnelmallisessa paikalta.
 2. Hotelli Rantapuistossa olen ollut kerran sukujuhlissa vieraana ja tilat oli ainakin hulppeat. Juhlat vietettiin toisessa kerroksessa tilassa, jossa 3 seinää oli kokonaan lasia ja luonto tuli upeasti "sisään". Maisema oli merenrantaa ja metsää kesäaikaan, eli oli todella kaunista. Ruuat oli myös hyvät, joskaan ei maailmaa mullistavat. Myös ulkoterassit olivat hienot ja kävimme illemmalla kävelemässä autiolla hiekkarannalla
 3. Ainakin näin etukäteen 500-600e tuntuu maksimi-summalta mekkoon, mutta mieli voi toki muuttua kun pääsen sovitteleman mekkoja oikeasti päälle
 4. Itselleni on tärkeintä tietenkin että itse pidän sormuksistani. Mutta myös käytännöllisyys on isossa roolissa, en osaa yhtään varoa mitään koholla olevia kiviä koruissa tms., vaan repisin oitis semmoisella kaikki mahdolliset vaatteet ja muut. Sormusten olisi paras olla aika simppeleitä ja klassisia, ei mitään koholla olevia kiviä tai muita kuviointeja jotka tarttuu johonkin tai joita pitää varoa. En myöskään edes halua kulkea monen tuhannen euron sormukset sormessa. Olen erittäin tehokas hukkaamaan tavaroita ja myös erittäin hajamielinen, joten korut eivät saisi mielellään olla super-kalliita. On enemmän kuin todennäköistä, että jossain vaiheessa unohdan sormuksen johonkin, joten ei saa olla katastrofi jos sormus/sormukset joskus hukkuvat eikä niitä enää löydy.
 5. Minulle myytiin vahingossa koon liian iso sormus. Ja nyt kun sitä piti "nopeasti" pienentää, niin ovat jo 2 kertaa halunneet lisäaikaa hommaan. Ei siinä muuten mitään, jos ilmoittaisivat etukäteen että älä tule hakemaan kun ei sormus ole vielä valmis. Minulle ei siis ilmoitettu mitään, kävin tänään hakemassa sormusta ja vasta siinä vaiheessa selvisi että seppä ei ole pienentänyt vieläkään sormusta, mutta ei myöskään jättänyt mitään lappua milloin se olisi valmis eikä kukaan ollut siis ilmoittanut minulle ettei sormusta kannata lähteä hakemaan. Raivostuttavaa, olisin tässä ajassa mitä pienennykseen on jo nyt mennyt niin saanut teetettyä sormuksen ja se olisi jo sormessani Valitsin liikkeestä ostamisen nimenomaan siksi kun halusin sormuksen nopeasti käyttöön ja nyt olen odottanut sitä kohta kuukauden eikä ole vieläkään mitään tietoa siitä milloin saan valmiin sormuksen itselleni. Tästä tämän päivän hakuajasta oli vielä erikseen soitettu minulle, että sopiiko jos haen perjantaina. Tekisi mieli purkaa kaupat jossei sormus ole ensi viikon alkupuolella valmis. Koon pienentämiseen on silloin ollut aikaa 3 viikkoa, eikä siinä mielestäni mitenkään voi mennä kovin kauaa kun kehtaavat vielä mainostaa nopeaa palvelua.
 6. Itse tykkään eniten loppukevään tai alkukesän häistä. Luonto on upea kun kaikkialla on vaalean vihreää ja monet kukat ja puut kukkii
 7. Meillä molempien vanhemmat ja minun vanhempien uudet puolisot olivat kaikki innoissaan kihlausuutisesta ja heti halusivat tietää milloin häitä vietetään. Olivat kyllä mielestäni oudon yllättyneitä uutisesta, ottaen huomioon että olemme olleet yhdessä 5,5 vuotta ja yhdessä on tullut asuttua kohta 4 vuotta
 8. Itse olen vain 4 kertaa päässyt häitä juhlimaan tähän mennessä
 9. Minun kihlasormus on sileä, mutta mielestäni sormus saa olla ihan tasan sellainen mikä sormuksen käyttäjästä on hyvä.
 10. Miehen perus 2 mm puolipyöreä keltakultasormus oli 150e ja minun kelta-, valko- ja punakultaa sisältävä 6mm leveä sormus oli 800e. Molemmat oli kyllä alennuksessa, eli alunperin olivat kallimpia.
 11. Me mentiin ihan perinteisillä kaiverruksilla. Miehellä on minun nimi ja kihlapäivä ja minulla miehen nimi ja kihlapäivä. Vihkeihin luultavasti kaiverretaan molempien nimet ja päivämäärä.
 12. Luulin pitäväni ehdottomasti eniten valkokullasta, mutta kun pääsin kokeilemaan sormuksia omaan sormeen keltakultakin oli tosi kaunis. Päädyttiinkin lopulta sormukseen, jossa on valko-, kelta- ja punakultaa. Minusta eri värit sopivat tosi kauniisti yhteen ja nyt voin vihkisormukseksi hankkia minkä väristä kultaa tahansa sitten kun sen aika tulee.
 13. Meillä ei tätä perinnettä noudatettu. Olisin pitänyt vähän outona jos mies olisi isältäni mennyt lupaa kysymään. Isälläni ei ole mitään sananvaltaa meidän parisuhteessa tai siinä miten haluamme edetä, joten miksi häneltä olisi lupaa kysytty. En ole mitenkään erityisen läheinen isäni kanssa, joten olisi myös tuntunut oudolta että hän olisi tiennyt asiasta ennen minua.
 14. Valittiin semmoinen päivä, että molemmilla oli vapaa ilta ja vapaata myös seuraava päivä. Näin voitiin käydä yhdessä katsomassa leffa, syömässä ja illalla pidettiin vielä peli-ilta molempien perheiden kanssa, jossa julkistettiin kihlaus.
 15. Molemmat ollaan 24