Jump to content
Naimisiin.info

Rennie

Jäsen
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female

Rennie's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meillä oli suurimmalla osalla porukasta seuraavanlainen menu pöytiintarjoiltuna: Alkuruoaksi: Siikaa ja lohta kylmäsavustettuna, nokkoshyydykettä ja versosalaattia, kirjolohenmätivinaigrettea Pääruoaksi: Härän ulkofileetä marmoroituna, porsaan lämminsavukylkeä, varhaisperunaa ja herkkusieniä persilja- valkosipulivoissa, tummaa valkoviinikastiketta Jälkiruoaksi: Raparperi- tuorejuustopiirasta ja mehustettuja mansikoita, kaura- pistaasikuorrutetta ja vaniljakastiketta Ja hyvää oli!
  2. Rennie

    Kaunein rakkauslaulu? Listatkaa!

    Yksi kauneimmista on mielestäni You Light Up My Life (mm. LeAnn Rimesin esittämä) YOU LIGHT UP MY LIFE So many nights I sit by my window Waiting for someone to sing me his song So many dreams I kept deep inside me Alone in the dark but now You've come along You light up my life You give me hope To carry on You light up my days and fill my nights with song Rollin' at sea, adrift on the water Could it be finally I'm turning for home? Finally, a chance to say hey, I love You Never again to be all alone You light up my life You give me hope To carry on You light up my days and fill my nights with song You light up my life You give me hope To carry on You light up my days and fill my nights with song It can't be wrong When it feels so right 'Cause You You light up my life
  3. Mä olen ajatellut jotain kuohuviinipohjaista drinkkiä, eli Kir Royalea tai vastaavaa jostain muusta likööristä tehtynä. Esim. lakkalikööristä ja kuivasta kuoharista tulee hyvää... Makeaa kuohuviiniä maustamaan taas kävisi varmaan hyvin esim. punaherukka- tai muu kirpeä (itse tehty) mehu. Täytyypäs ruveta jo ajoissa testailemaan! ;D ;D ;D
  4. Kiitos, Anerina , Björkhemin kuvista! Paikka näyttää tosi kivalta. Ja erityisesti nuo vessojen saamat kehut ilahduttivat mieltäni ;D (Voisiko olla mitään kamalampaa, kuin että joutuisi hääpuvun kanssa käymään sottaisessa tai nuhjuisen oloisessa vessassa...?) Taitaa nousta mun suosiksiksi näin tietokoneen ääressä tehdyn listan perusteella. Sijainti ja koko sopisivat myös meidän suunnitelmiimme mainiosti.
  5. Tallinnanreissua suunnittelevat, katsastakaapas Tallinnalaisen SuperAlkon kotisivut: http://www.viinarannasta.ee Ainakin he mainostavat, että heillä on Tallinnan edullisimmat hinnat JA lupaavat toimittaa netin kautta etukäteen tilatut juomingit vaikkapa satamaan haluttuna ajankohtana ;D. Valikoimaa näyttäisi nettisivujen perusteella olevan ihan kiitettävästi. Käväisimme elokuun alussa katsastamassa paikan. Se on sellaisessa aika järkyttävässä :-/ vanhassa varasto(?)rakennuksessa suhteellisen lähellä satamaa (Citymarketin takana). Visiittimme hetkellä siellä oli remontti käynnissä, joten ehkäpä ne sisätilat ainakin siistiytyvät... Autollakin pääsee ihan oven eteen. Cittari tosin on huomattavasti mukavampi ostospaikkana. -Tietääkö muuten joku, saako sieltä plussaa ostoksista? Prismassa ainakin käy S-bonuskortti (en tosin tarkistanut mistään, tuliko niistä ostoksista oikeasti bonuspisteitä).
  6. Ajattelimme antaa anopeille lyhyen listan muutamista tavaratoiveista (mm. täydennystä viinilasisarjaan ja muuta pientä ylellisyyttä, mitä ei itse raaskita ostaa). Useamman vuoden yhteiselon aikana kaikki "tarpeellinen" on tullut jo hankittua. Olemme kuitenkin juuri muuttaneet isompaan asuntoon, joten tarvitsisimme mm. uuden keittiön pöydän & tuolit sekä sohvakaluston. Toivelistaan laitamme siis myös rahan näitä isompia hankintoja varten. Uskomme, että vieraille rahan antaminen on mieluisampaa, kun sen käyttötarkoitus on jokin ennalta ilmoitettu konkreettinen asia. Pääseväthän he sitten myöhemmin meillä käydessään näkemään, millaisia jakkaroita rahalla on hankittu.
  7. Rennie

    Vantaa

    Vantaan seurakunnilla on hyvät nettisivut: http://www.vantaanseurakunnat.net/ Kannattaa käydä tutustumassa! Valitse etusivulta "Talot ja tilat", Pyhän Laurin kirkon kohdalta pääset katsastamaan kirkon ja sen yhteyteen kuuluvien juhlatilojen (pappila, pakaritupa, kahvitupa Laurentius) virtuaaliesittelyt. Paikkojen koosta en osaa sanoa tarkemmin, mutta seurakunnan tiloissa ei käsittääkseni (?) saa tarjoilla alkoholia. Eli jos sellaista on suunnitelmissa, kannattanee suunnata katseet muualle.
×
×
  • Create New...