Jump to content
Naimisiin.info

RunawayBride

Aktiivijäsen
  • Viestit

    20
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by RunawayBride

  1. Vähän OT, mutta minun on ollut aina vaikea ymmärtää ilmaisua "salaa naimisiin". Suomessa ainakaan ei noin vaan mennä naimisiin, kun on esteeellisyyksien tutkinta ym. "Salaa naimisiin" kai tarkoittanee enemmänkin "ilman vieraita" tai" kahden kesken". Oikeasti tuo vähäeleisesiti avioitumisen ja sen piilottelun painoarvo on varmasti hääparille isompi juttu kuin muille. Kahden privaatististi todistajien läsnäollessa on kaunista, mutta en minä sitä minään salaa naimisiin menemisenä kyllä voi nähdä.

    Nim. Ikävä ihminen?

    Miten se esteettömyyden tutkinta vaikuttaa siiheen salaa naimisiin menemiseen? Yks viranomainen tietää ja that's it.

  2. Sen verran oon selvittänyt, että maistraatista pitää hakea ne esteettömyystodistukset ihan niinku Suomessakin naimisiin mennessä. Lisäksi tarvitaan maistraatista Apostille, eli todistus siitä, että asiakirjat ovat aidot. Mutta myöskin USA:ssa pitää hakea lupa naimisiinmenoon siitä osavaltiosta, jossa aikoo mennä naimisiin. Tämän osavaltion luvan voi kaiketi hankkia myös ennen matkaa netistä ja siitä nimenomaan kaipaisin kokemuksia. :)

  3. Joo ekalla kerralla taisin liikaa keskittyä kaikkeen hörhöilyyn ja koristeisiin yms. Nyt olen oppinut arvostamaan sitä itse asiaa, sitä, että seuraavan kerran kun sanon tahdon, tiedän todella keskittyväni siihen yhteen sanaan.

    Mies, jonka kanssa nyt olen, on todellakin se kenen kanssa tahdon olla aina. Elämä ei ole ruusuilla tanssimista aina, mutta yhdesähän ne karikot koetaan ja niistä opitaan. Vastapainona ne ihanat hetket yhdessä. Arjestakin löytyy niin monia pieniä ja kauniita hetkiä =)

    Ajatuksia vaikea selittää sanoin, mutta jotenkin tuntuu että toinen kartani alttarilla tulee olemaan se mistä olen haaveillut. Tiedän että ei saa vertailla mennyttä ja tulevaa, mutta sen verran on pakko sanoa, että aikaisemmin ei ole näin hyvältä tuntunut kenenkään kanssa.

    Oi, niin samaa mieltä! Mä oon saanut järjestää yhdet täydelliset prinsessahäät, joita suunnittelin 2 vuotta. Keskityin enemmän häihin ja ihanan sormuksen löytämiseen kuin itse mieheen. Varoitusmerkit oli ilmassa jo ennen häitä, että mies on mulle väärä, mutta ku mä halusin ne täydelliset häät. Sain häät, avioliitto itse meni *ituiksi. :rolleyes:

    Nyt toisella kertaa ei ollut kosintaa, en edes odottanut sitä. Sovittiin vaan että mennään naimisiin. Häitä ei tuu, me karataan. Puvun ehkä hankin, jonku lyhyen. Sormuksesta en tiiä, pitääkö semmonen olla?

  4. Me ollaan menossa salaa naimisiin, ensi kesänä vasta tosin, mies kosi juhannuksena. Ollaan molemmat "toisella kierroksella", ja mulle jäi ensimmäisistä häistäni niin paljonnhampaankoloon, että nyt haluan vain naimisiin rakastamani miehen kanssa, ja juhlia vain hänen kanssaan. Harkinnassa on pyydetäänkö maistraattiin edes todistajia lähipiiristä, vai pyydetäänkö todistajat maistraatista.

    Ihan sama tilanne. Tosin meillä ei ollu nyt mitään kosintaa... Sovittiin vaan, että jospa mentäis naimisiin ens kesänä lomamatkan aikana. :) Lähipiirille kerrotaan matkan jälkeen.... jos silloinkaan.

  5. Morsiamille sanoisin neuvoksi, että niillä pikkudetskuilla ei oo niin väliä....oltiin tehty häihin paljon koristeita, mietitty karkkibuffaan karkit tarkkaan, ruokalistaa hiottiin. Noh, kaikki nämä menivät itseltä sitten siinä juhlahumussa aika lailla ohi. Karkkibuffaa ei ehtinyt ihastella, saati että olisi karkkeja itse syönyt, koristeet oli kivoja, mutta ihan muut asiat teki juhlan tunnelman ja ruoka ei itselleni oikein edes maistunut. Toki nämä asiat ovat vieraita varten myös, mutta he eivät takuulla analysoi paikkakorttien värisävyä yms. Sitten ne asiat, jotka muistat unohtaneesi päivää ennen häitä - niillä ei todnäk ole mitään merkitystä hääpäivänä!

    Samaa mieltä tästä!

    Mä olisin myös ottanu etukäteen selvää kimpun kuivattamisesta. Mulla oli iiiiiiihana kimppu, jossa oli noin 40 ruusua ja maanantaina vein hätäisenä kimpun ekaan paikkaan jonka löysin... tuloksena aivan kamala kimpputaulu, johon kaunis ruusukimppu oli teurastettu ja käytetty vain noin 10 ruusua. Kamala pettymys. :(

  6. Help! Olemme menossa naimisiin ensi vuonna lomamatkan aikana Floridassa (molemmat siis suomalaisia). Tarkoitus on siis mennä ihan kaksistaan vaan naimisiin, mutta melkoista paperisotaa näemmä sekin tarvii. Onko joku hankkinut luvan etukäteen netistä? Löysin muutaman firman, jotka tekee noita lupahakemuksia ulkomaalaisille pareille, mut voiko niihin luottaa? Hinnatkin oli melkoisia osalla firmoista....

×
×
  • Create New...