Dorothea93

Aktiivijäsen
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

About Dorothea93

 • Rank
  Untuvikko
 1. Meillä ei ole vielä kaasojen kanssa puhetta aiheesta ollut, mutta toivoisin heillä olevan suhteellisen samanlaiset ja samanväriset puvut toistensa kanssa. Tästä syystä olen valmis ainakin osallistumaan pukujen kustannuksiin, koska toivon heille tiettyä tyyliä. Jos pukujen suhteen ei olisi minkäänlaisia toiveita saisivat kaasot maksaa itse pukunsa.
 2. Minä tulen olemaan häiden aikaan lokakuussa 2017 juuri täyttänyt 24 vuotta ja sulhanen sitten 29 vuotta. Vielä ei ole kuittailuja kuulunut, isä taisi olla vähän yllättynyt, mutta ihan vaan positiivisessa mielessä. Pitää katsella alkaako kommentteja tulla kun avioliiton aika lähenee ja enemmän ihmisiä alkaa tietää. Nytkin ollaan kerrottu vaan lähimmille sukulaisille ja ystäville.
 3. Itselleni pukukoodin laittaminen tuntuu erittäin vieraalta ajatukselta. Suunnittelin kirjoittavani kutsuun jotakin juhlavaan pukeutumiseen viittaavaa. Itse en loukkaantuisi vaikka vieras saapuisikin paikalle vähän "huonommissa" juhlatamineissa, kunhan ei sentään shortseissa reinot/ainot jalassaan.
 4. Me oltiin seurusteltu vähän yli 2 vuotta, yhdessä asuttu reilun vuoden verran. Häihin on toiset reilu 2 vuotta, mikä tuntuu juuri sopivalta ajalta.
 5. Jos joku poikkeaa käymään niin ilmotelkaa millanen tarjonta on! Kiinnostus kasvoi erittäin paljon, ja pidän sormet ristissä et saisi sen oman puvun mahdollisimman läheltä ja suoraan liikkeestä.
 6. Oijoi kun alkoi kädet syyhytä! Yövuorossa tuli selattua koko ketju läpi ja napattua ideoita meidän kutsuihin. Tulen varmasti laittamaan kuvia kutsuista tänne kun koevedokset on valmiita!
 7. Ilmottaudun myöskin mukaan! Häät näillä näkymin lokakuussa 2017, tällä hetkellä suunnittelua käynnissä minun osalta jo jonkun verran. Mitään ei ole vaan vielä pystynyt lyömään lukkoon kun miekkonen ei ole käynyt rippikoulua, eikä ole varmaa, että käykö sen nyt aikuisena. En siis tiedä ollenkaan, että mennäänkö kirkossa naimisiin vai mennäänkö maistraatissa, ja sen jälkeen kirkossa avioliiton siunaaminen. Tuskallinen olo kun tekisi mieli juoksennella varailemaan jo juhlapaikkoja, kirkkoja, kilpailuttaa pitopalveluita jne. Vähän ehkä liian aikasta moneenkin asiaan tässä vaiheessa, mutta mielummin teen kaiken rauhassa kun viime tipassa aivan paniikissa.
 8. Koitin tässä viime päivinä googlettaa Etelä-Karjalan alueen hääpukuliikkeitä ja suorastaan järkytyin, ettei Imatralla, Lappeenrannassa tai missään oikeasti lähialueilla ole yhtäkään morsiuspukuliikettä, ellei mukaan lasketa ompelimoita. Itseäni olisi suuresti kiinnostanut sovittaa erilaisia malleja ja saada näin selville edes minulle sen sopivan puvun mallin. Pakko varmaan tilata netistä, ellen sitten päädy pidemmälle hääpukua etsimään... Onko tilanne oikeasti se, ettei tällä alueella ole yhtään morsiuspukuliikettä, vai olenko vaan epäonnistunut etsinnöissäni? Eikös Lappeenrannassa ollut siinä elokuvateattereiden lähistöllä ainakin johonkin aikaan joku morsiuspukuliike? Onkohan se mahdollisesti nyt lopettanut vai onko vielä pystyssä? Lappeenrannassa kun en ole nyt muutamaan vuoteen vieraillut ollenkaan...
 9. Onneksi en ole ainut aikainen lintu hääsuunnittelujen kanssa. Itse olen häitä suunnitellut aika vapaamuotoisesti jo ennen kosintaa, mutta nyt kun se tapahtui, olen aloittanut suunnittelut paljon todellisemmin. Naimisiin mennään syksyllä 2017, eli reilut kaksi vuotta tulee suunnittelua. Itsekin olen juuri näitä ihmisiä, jotka mielellään varaavat liikaa aikaa, kun jättävät viime tippaan. Lisäksi stressaan hirveän helposti ja toivon että näin saisi stressin pidettyä kaukana. Ainakin vähän.
 10. Häiden aikaan minä tulen olemaan 24-vuotias ja sulhanen 29-vuotias.