Jump to content
Naimisiin.info

Meeni

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Meeni kaikki viestit

  1. Meeni

    Häät 2016

    Kyllä olet hyvän päivän Tipetsu valinnut :-) Missä päin häitänne vietetään?
  2. Meeni

    Häät 2016

    Eilen tasan vuosi <3 Toisaalta sinne on pitkä aika, toisaalta tietysti vuosi menee nopeasti. Kun kirkko ja juhlapaikka on varattuna, ei tällä erää ole suurempia stressejä. Tarkoitus on viettää aikuisten häät (ollaan molemmat noin 40v), joissa pääpaino on hyvällä fiiliksellä (kutsuttuina vain ja ainoastaan ne, joiden kanssa todella aidosti haluamme päivää juhlistaa, ei siis mitään sukulaiskemuja), hyvällä ja laadukkaalla tarjoilulla sekä kauniisti & harkitusti somisteltulla juhlapaikalla tunnelmaa tukemaan. Ei tule hääkarkkeja eikä tyllisomisteita, teemana meillä on rustiikkinen saaristo. Juhlapaikka on meren äärellä, siinä on sileää kalliota ja mäntyjä. Ulos tulee lyhtyjä, sisään samoin paljon kynttilöitä lasipurkeissa, jotka ovat kaarnallisten/tuohellisien puukiekkojen pääkke, vähän männynkäpyjä lisäksi. Ajatus on, että vaikka ulkona olisi pienimuotoinen syysmyräkkäkin, niin se ennemminkin sopii teemaan kuin haittaa sitä :-) Apuna ovat kaaso ja bestman, mutta ehkä eniten ja suurimpana aarteena hyvä ystäväni, tapahtumasuunnittelun tämän maan huippu, joka jo aikoja sitten lupasi olla mun weddingplanner. Hänellä on luottoihmiset hoitamaan ruoka ja tarjoilu sekä muutenkin toimimaan apuna niin edellisen päivän valmisteluissa kuin itse juhlapäivänäkin. Joten aika levollisin mielin tässä mennään, seuraava askel olisi varmaan tuo oman hääpukuni löytäminen...
  3. Meeni

    Häät 2016

    Kirkkona on Helsingin Vanha Kirkko ja juhlapaikkana Soukan venekerhon Paviljonki. Vieraita meille tulee 40-50, eli mahdumme tuonne Paviljonkiin erinomaisen hyvin.
  4. Meeni

    Häät 2016

    Ilmoittaudun nyt minäkin tänne. Juhannuksena tuli kosinta, täysin puun takaa sinänsä juuri siihen hetkeen vaikka muutoin tiesin sen lähiaikoina olevan tulossa. Päivämääräksi tuli nyt sitten 3.9.2016, haluttiin syyshäät ja saatiin juurikin toivomamme päivämäärä. Kirkko varattu, juhlapaikka samoin. Kaaso ja bestman sovittu. Täällä Helsingissä paikat ovat jo kovin varattuja, joten meillä kävi kyllä hyvä tuurikin, että saatiin juuri haluamamme.
×
×
  • Create New...