Minzcu

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Minzcu

  • Taso
    Untuvikko
  • Syntymäpäivä 12/19/84

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Tampere
  1. Itse olen miettinyt ihan samoja asioita. Toisaalta minulla ei olisi mitään kahta sormusta vastaan, mutta rahallisesti olisi parempi vaihtoehto pärjätä vain yhdellä. Olenkin miettinyt ihan samaa kuin joku jo keskustelun alussa, että onko hölmöä hankkia jo nyt kihlasormus, joka toimii jatkossa myös vihkisormuksena. Häämme ovat vasta heinäkuussa 2017, mutta haluaisin silti jo pitää sormusta sormessani.
  2. Me ollaan laskettu meidän seurustelun alkua kahdesta päivämäärästä, toinen on meidän ekat treffit ja toinen ns. se "virallinen" kun päätettiin että aletaan seurustelemaan. Jälkimmäinen päivä on 1.1.2010. Mies kosaisi 1.7.15 ja heti päätettiin että koitetaan viettää häitä vuonna 2017, kunhan vaan saadaan rahaa kokoon (maksetaan kaikki itse, mies vakityössä, itse nyt hoitovapaalla ja vuoden vaihteessa taas äitiysvapaalla). Esikoisemme syntyi 7.7.14 ja muutenkin tuo nro 7 tuntuu kulkevan meillä jossain muodossa mukana koko ajan (vuonna 2017 meille tulee 7 vuotta yhdessäoloa täyteen), niin 1.7.17 tuntui hyvältä. Tosin tuo päivämäärä jo muutenkin saattaa olla monen muunkin parin mielessä joten jos siltä näyttää ettei kirkkoa kyseiselle päivälle saa (Treella kirkon saa varattua vasta aikaisintaan vuotta ennen), niin joku muukin heinäkuun 2017 viikonloppu käy kyllä Tässä on vielä niin monia asioita ennen häitä, että katsotaan nyt kuinka kokonaisuus etenee!
  3. Hakusessa vaihtoehtoja juhlapaikalle Tampereelta tai lähistöltä (max. 1/2 tuntia keskustasta suuntaansa). Tällä hetkellä harkinnassa Villa Hakkari Lempäälästä, mutta vaihtoehtona saisi olla samantyylinen paikka joko kokonaan ilman pitopalvelua tai vain juomien osalta. Villa Hakkarissa on a-oikeudet ja alkoholin määrä ja loppusumma mietityttää, sillä häiden budjetti ei ole kovin suuri ja juomiin tunnetusti menee pitopalveluiden kautta yleensä himpun verran enemmän rahaa kuin esim Virosta haettuihin. Häät järjestetään heinäkuussa 2017 ja vieraita tulee n. 50 hlöä.
  4. Täällä myöskin yksi uusi ilmoittautuu! Kihloihin mentiin juuri, yhdessäoloa kertynyt jo 5,5 vuoden ajalta Kesä 2017 valikoitui sekä käytännön että numeroiden vuoksi, toinen lapsi tuloillaan alkuvuodesta 2016 ja meillä tuo nro 7 tuppaa kulkemaan mukana nykyään jo lähes kaikessa Onhan tässä Pinterestiin kerinnyt kertymään vuosien varrella jo vaikka mitä, kirkkoa ja juhlapaikkaa olen alkanut viime aikoina miettimään ja katselemaan. Luulen kuitenkin että tuo ensi vuoden alku menee eteenpäin melko haipakkaa, yhden vilkkaan taaperon ja uuden tulokkaan kanssa