Vmr

Jäsen
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

About Vmr

 • Rank
  Untuvikko
 1. Meille vieraita tulee max 50 mukavan kokoinen porukka ja sisältää kaikki meille läheisimmät ihmiset <3
 2. Heippahei! Haulitehdas alustavasti varattu ja mielelläni kuulisin muiden Haulitehtaalla häitään viettäneiden (tuoreempia) kokemuksia! ☺️ Onko siellä nykyään pakastin?
 3. Onko kellään kokemusta Kangasalan Kisapirtistä nyt viime ajoilta? Onko siellä edelleen vain ulkovessa vai joko olisi sisävessan rakennuttaneet? Muuten paikka olisi kovinkin mukavan oloinen!
 4. Itse olen kans innostunut noista save the date-korteista ja meillä ne varmaankin lähtee sitten vasta ensi vuonna joulukorttien mukana!
 5. Meidät vihitään 1.7.2017 Tampereella, kirkkoa ja juhlapaikkaa ei vielä ole tiedossa, mutta kovassa mietinnässä ovat! ☺️
 6. Mulla kaasoina paras ystäväni sekä pikkusiskoni ❤️ Molemmat innoissaan tehtävän ottivat vastaan ja teistä varmasti saan niin paljon apua kuin vain haluan pyytää
 7. Heippa! Meillä myös häät kesällä 2017, tarkemmin ottaen 1.7.2017 Kihloihin olemme menneet 2011, mutta nyt vasta alkaa olemaan elämäntilanne sellainen, että pystyy häitä hiljalleen järjestelemään. Budjetin kanssa myös lähdetään nollasta eli säästämistalkoisiin alkamassa! Kiva että meitä on jo enemmänkin täällä kuumottelemassa tulevia häitä!
 8. Heippa kanssasisaret! Täällä myös hääpäiväksi valikoitunut tuo 1.7.2017! <3