Jump to content
Naimisiin.info

petosieni

Aktiivijäsen
  • Viestit

    20
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by petosieni

  1. Tinderistähän se tuo mies käpäliin lasahti. Periaatteena minulla oli, etteivät tekstittömät profiilit saa tykkäyksiä (tämä sellainen), ja tyyppi oli vielä kuvassa SELIN (vakava vaara!). En tiedä yhtään, mikä minuun siinä kohtaa meni. Sydäntä siis tökkäsin/swiippasin oikealle.

     

    Siinä meni joku 11 päivää, että tapasimme ensimmäisen kerran, koska mies ujosteli. Otin ohjat omiin käsiini ja menin vakoilemaan häntä markettiin, johon tiesin hänen menevän ostoksille. Vilkuilimme parkkihallissa toisiamme, mutta kumpikin pakeni autoihinsa. Sitten muutaman tunnustelevan viestin jälkeen päädyin hänen luokseen katsomaan (oireellisesti?) Satuhäitä. Seuraavana aamuna laitoin kaverilleni viestin, että menen tämän tyypin kanssa naimisiin vielä. Ja näin on tapahtuva, 5 kk ja 25 vrk ensitapaamisesta.

  2.  

    ^ ja ^^ Mä ymmärtäisin tuossa viimeisen lauseen olevan se huomioitava. Eli kirjoittaja on odottanut onnitteluja kutsutuilta ihmisiltä :) Eli just niinkuin Raitaa kirjoitti. Itse olen samaa mieltä.

    Samoin ymmärsin myös.

    Aineettomat lahjat ovat hyvä idea!

    Eikä kyllä ne lahjat ole mikään tärkeä asia jos itse on häitä tai muita pirskeitä järjestämässä. Pääasia saada ne rakkaat ihmiset ympärilleen :)

     

     

     

    Totta. Jotenkin en ole koko lahja-asiaa edes ajatellut.

  3. Sipoon kirkon kanttorit ovat joustavia. Ainoastaan yhden biisin ovat koskaan hylänneet (Saku-sammakko kosiomatkalla :girl_haha: ).

     

    Niin, se ei oikein ole sopiva, kun siinä on lajienvälistä erotiikkaa ja sitten se ottaa kuitenkin myyrän eikä Sakua, se Hillevi. :(

  4. Hämärtäähän tuo tietysti kihlauksen merkitystä (tekisi mieli laittaa merkitys sarkastisesti lainausmerkkeihin), jos sitä käytetään jonkinlaisena "kevytliittona" avioliittolupauksen sijaan. Toisaalta katson, ettei ole minun asiani puuttua toisten ihmisten keskinäisiin sitoumuksiin, etenkään, kun niillä ei ole minkäänlaista yhteiskunnallista tai juridista vaikutusta. Jos nyt sitten jollakin on hyvä fiilis ikikihlattuna, niin ei se ole minulta ja minun kihlaukseltani pois.

×
×
  • Create New...