Ankamarie

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Ankamarie

  • Taso
    Untuvikko
  1. Puku tulee maksamaan reilut 200 e (mittojen mukaan teetetty Briteistä). Kengät tuskin maksavat mitään, sillä ajatuksena on ollut karjalaisia sukujuuria kunnioittaen käyttää edesmenneen ja suutarina toimineen ukkini tekemiä lipokkaita. Asusteisiin ja alusvaatteisiin käytän maksimissaan 100 e, joten kaikkineen hintaa tulee se n.300e. Tottakai mahdolliset puvun korjaukset voivat tätä nostaa, mutta sen näkee sitten kun puku on kotona.
  2. Meillä siviilivihkiminen on ainoa vaihtoehto, sillä kumpikaan ei kuulu kirkkoon. Kumpikaan ei myöskään halua vannoa valoja jonkin sellaisen nimissä, mihin ei parhaalla tahdollakaan pysty uskomaan.
  3. Kosin itse. Olen muutenkin meistä se, joka laittaa puhutut asiat tapahtumaan, joten tuskin lähipiirikään suuremmin yllättyi, kun kuuli kosinnan tulleen minulta. Kosin juhannusaattona kotona. Tarkoituksena olisi ollut lähteä piknikille yhdessä, mutta sateen takia se jäi toteuttamatta. Heti suuni avattua purskahdin itkuun ja mies kertoi jäkikäteen luulleensa, että tulossa on vähintäänkin ikäviä uutisia. Lopputulos oli kuitenkin hieman toinen ja myös kosinta onnistunut (häät elokuussa 2016). Mies sanoi myöhemmin kosinnan olleen juuri sopiva - näki kuulema ainakin, että aidot tunteet ovat pelissä. Ymmärrän hyvin, että monet odottavat perinteisesti miehen kosivan, eikä siinä ole mitään väärää. Omalla kohdallani tuntui kuitenkin vaan käsittämättömän typerältä odottaa miehen (joka on meistä muutenkin se ujompi) kosivan vain perinteen takia varsinkin, kun naimisiinmenosta oltiin puhuttu jo vaikka miten monta kertaa. Homma vaati vaan pientä tuuppausta ja nohevana tuottajatyttönä pistin sen tapahtumaan. Kosinta on kuitenkin aina kosinta ja ihan yhtä merkittävä, vaikka se naiselta tulisikin.
  4. Kokonaisvierasmäärä pyörii varmaan 40 vieraan paikkeilla ja nämäkin jaettu kahdelle päivälle - perjantaina vihkiminen maistraatissa ja siitä ravintolaan syömään (mukana perheet, kaasot ja bestmanit) ja lauantaina iltajuhlat ystäville (n.30 henkilöä). Päätettiin jättää kylmästi kaikki sukulaiset kutsumatta, sillä kavereista ei haluta karsia, eikä isot häät innosta kumpaakaan. Lapsia ei tule yhtään.
  5. Suunnilleen vuosi aikaa, elokuussa 2016 tahdotaan. Hääpaikka alustavasti jo varattu ja muutkin suunnitelmat starttailtu, ei tule sitten liikaa stressiä päivän ollessa lähempänä