tideli

Jäsen
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

About tideli

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Messukylän kirkossa vihityt tai muuten asiasta tietävät! Keitä teillä on ollut kanttoreina? Juttelin Messukylän seurakunnan johtavan kanttorin kanssa Häämessuilla, ja vaikutti tiukan oloiselta musiikkien suhteen Voiko kanttoria toivoa? JA jos voi, suosituksia nimenomaan Messukylän uudempaan kirkkoon? Meillä olisi haaveissa saada poistumismusiikiksi suuren maailman elokuvamusiikkia, ja haluaisin tietenkin mahdollisimman aikaisin jutella kanttorin kanssa, että onnistuuko tämä. Kanttorien työvuorot (kertoi rva kanttori Häämessuilla) julkistetaan joskus toukokuussa vasta kesän ajalle... Kovin myöhään mielestäni!
 2. MinMar, en tiedä onko sulla vielä tila haussa, mutta Säijän monitoimitalosta kuitenkin. Mietimme sitä meidän juhlatilaksemme, mutta taidamme siitä nyt luopua. Meidän (ehdottomat) kriteerit, jotka tämän tilan osalta täyttyvät: *120 hlö mahtuu ruokailemaan (tässä juuri sen verran mahtuu) *Omat tarjoilut saa tuoda *Tilasta ei tarvitse poistua tiettyyn aikaan, vaan saa viipyä niin myöhään kuin haluaa *Pääsee perjantaina (tai torstaina) koristelemaan ja sunnuntaina siivoamaan yms. mahdollisimman myöhäiseen asti Tässä joitain (meidän mielestä) plussia ja miinuksia Säijästä: +Aivan täydellinen miljöö, suojaisa piha, peltomaisema ja järvikin kajastaa puiden takaa +Oma rauha, naapurit (vain) näköetäisyydellä +Parkkitilaa hyvin, tilaa myös mahdolliselle teltalle +Pihassa keinu ja pieni liukumäki lapsille +Lähellä Tamperetta, n.25km, taksimatka hotelliin yms. +Asfaltoitu tie perille asti +Tuoleja n.120hlölle +Lämmin tunnelma +Kaksi kerhohuonetta, jossa leluja käytettäväksi (lapsille erillinen paikka temmeltää ja mahdolliselle bändillle takahuone), tänne oma sisäänkäynti +TODELLA edullinen lempääläläisille (162e/vrk), ulkopaikkakuntalaisille kaksinkertainen hinta +/- ei lavaa -Yläkerrassa vuokralainen !! (tämä ratkaisi asian meille, en halua mennä toisen "kotiin") -Pitopöydälle ei järkevää sijoituspaikkaa (eteinen tai juhlasali) -Huonot kylmäsäilytystilat -Tuolit vähän sekapareja (tämä nyt ei niin haittaa, jos laittaa tuolihuput esim.) -Koripallokori, puolapuut ja ikkunasäleiköt pitää jotenkin peittää -Vain 1+1 WC (keittiön vieressä yksi lisä-WC tosin)
 3. Kiitos AnnaMatilda vastauksesta! Taitaa jäädä meiltä kyseinen paikka katsastamatta, on löytynyt ainakin jo pari edullisempaa, joissa saa olla sunnuntaina pidempään kun 11 (haluan nauttia myös ensimmäisestä aamusta vaimona mahdollisimman pitkään tuoreen aviomieheni kanssa, enkä heti aamusta ponkasta sängystä ylös siistimään juhlapaikkaa)... Ihania häitä teille, meilläkin juhlitaan elokuussa!
 4. Onkos tuoretta tietoa Kangasalan (keskustan) Pirtin vuokrauksesta kenelläkään?
 5. Kiinnostuin tuosta Mäntylästä, en vaan löydä siitä netistä minkäänlaisia kuvia, paitsi yhden kuvan rakennuksen ulkopuolelta, ja se ei kovin paljoa houkuttele... Osaisitko mamichel kertoa tuosta paikasta enemmän? Tai varmasti osaisit, kun kerran olette siellä häitä viettäneet Oliko pihapiiri millainen (tie lähellä, etenkin maisema?, muita rakennuksia, leikkipaikka lapsille, lipputankoa)? Mahtuuko sisälle 120 hlö ruokailemaan niin, että jäisi sen lisäksi tilaa tanssilattialle? Vai jouduitteko siirtelemään pöytiä? Minkä väristä siellä on sisältä? Olisiko sulla mahdollisesti kuvia, joita haluaisit jakaa? Kiitos tuhannesti jo etukäteen ihan kaikesta infosta!
 6. Täällä myös yksi morsian ilmoittautuu joukkoon juhlavaan! Pakko oli tänne rekisteröityä, nyt kun kaksi viikkoa joka ilta käytännössä asunut täällä foorumilla Kirkko varattu 27.8.2016 klo 14, juhlapaikka puuttuu vielä (apuaa!) Tänään käytiin katsomassa yhtä paikkaa, oli ihan kiva, mutta haluanko juhlia häitäni "ihan kivassa" paikassa...