Jump to content
Naimisiin.info

Dreami

Jäsen
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Dreami kaikki viestit

  1. Itsekkin kaipaisin tälläistä poreammeellista huonetta.. :< Mutta jos sellaista ei lyödy niin ei auta kun kysellä saunan yksityiskäytöstä (siis sellaisesta jossa on se poreammekkin siellä)..
  2. Minä ainakin menen naimisiin 18v, sanokoot kuka haluaa mitäkin sanoa. En välitä. Se on meidän ratkaisumme ja tuntuu oikealta. Itsehän sen parhaiten tietää mitä on tekemässä. Ihan yhtä hyvin 30v solmittu liitto ei välttämättä kestä kuolemaan asti. Jokainen suhde on erilainen, toinen on kypsä 16v toinen 26 vuotiaana. Poikkeuksia löytyy. Minun mielestäni jokainen saa tehdä mitä haluaa elämässään (laissa sallittua) milloin haluaa, jos se hänestä itsestään tuntuu hyvältä, hän on kuitenkin se jolle se elämässä oikeasti tapahtuu ja esim. jos on kyse avioliitosta niin hän on siinä suhteessa elänyt ja puolison kanssa ollut. Jos et tunne, älä tuomitse. Minun mielestäni tämä pätee moniin asioihin täydellisesti. Elämässä tulee tehtyä virheitä, siltä ei voi välttyä mutta antaa jokaisen elää omaa elämäänsä niinkuin hän sen halua elää. Tässä minun ajatuksiani. Jokaisella omansa.
  3. Aiomme mennä maistraatissa salaa naimisiin ensi kesäkuussa. Hääpäivänä lähetämme postissa kortit joissa on yhteiskuva, runo ja ilmoitus naimisiinmenostamme. Myöhemmin pidämme kahvituksen lähisuvulle (n.10hlöä).
  4. Kihlasormukset: Minun: Miehen etunimi 19.2.2005 Mieheni: Minun etunimi 19.2.2005 Vihkisormukseen haluan jonkun kauniin lauseen (kuten Tahdon!, Rakkaudella, Ikuisesti, Amor vincit omnia, Jonkun kohdan raamatusta jossa puhutaan rakkaudesta) sekä mieheni nimen ja päivämäärän.
  5. Ei haittaisi koska itselläni ei tule olemaan valkoista pukua ;D
  6. Menemme naimisiin salaa ensi kesänä maistraatissa. Aiomme laittaa vihkipäivänä postiin kortit joissa on kuvamme ja ilmoitus naimisiinmenosta. Myöhemmin järjestämme kahvituksen. Saas nähdä kuinka suhtautuvat .. :
  7. Olemme ajatelleet että käymme studiokuvassa hääpäivää seuraavana päivänä. Miksi sen pitäisi olla juuri hääpäivän aikana? :
×
×
  • Create New...