Jump to content
Naimisiin.info

mminkki

Aktiivijäsen
 • Posts

  10
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

549 profile views

mminkki's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

 1. 115e kullattu hopeinen sormus, kotimaista käsityötä (Kelo design) ja mulle niiin sopiva ja upea!
 2. Hep täällä! Meillä alkaa päiväjuhla klo 13. Päiväjuhlaan on kutsuttu läheiset ja läheisimmät ystävät lapsineen. Rentoa olemista, pienimuotoista ohjelmaa, ruokaa ja lapsille jotain omaa tekemistä. Päiväjuhla pidetään pirttiravintolassa. Pirtiltä siirrytään 18-19 aikaan keskustaan isolle saunatilalle halukkaiden kesken. Kaikki täysi-ikäiset päiväjuhlaan kutsutut on kutsuttuina iltabileisiin, mutta lapsia sinne ei huolita koska alkoholitarjoilu. Iltabileissä on beer pongia, jotain pientä humoristista ohjelmaa, hengailua, iltapalaa ja riittävästi virvoketta. Emme ole järjestäneet yhteiskuljetusta päiväjuhlasta koska sinne on ohjeistettu saapumaan omalla autolla tai kysymään meiltä kimppakyytiä. Iltabileet on ihan keskustassa, sieltä pääsee sitten kaikki sujuvasti kotiin / hotellille. Kiva että täällä on muitakin kahdessa osassa juhlivia, tuntuu että aika epätavallinen järjestely tämmöinen on.. Voi olla ettei ole kovin kätevää, sen näkee sitten aikanaan. Emme keksineet parempaakaan järjestelyä.Tämä systeemi sopi budjetillemmekin (n. 5000e). Vihkiminen tapahtuu jo viikkoa ennen hääjuhlaa, vihkipäivänä kutsumme vanhempamme kahville ja kakulle kotiimme.
 3. Mulla taas on se tilanne, että olen lapsesta asti ollut sitä mieltä, etten ikinä vaihda sukunimeäni Ja edelleen tämä ajatus on päällimmäisenä, vaikka häihin on enää 6 kk. Kuitenkin yhdistelmänimi on alkanut kiinnostamaan. Ennen kun asiasta aloimme puhumaan, mieheni kertoi ajatelleensa että pitäisin ehdottomasti oman nimeni. Mietin yhdistelmää keskenäni muutaman kuukauden ja kysyin sitten, mitä mieltä hän siitä olisi. Kovin oli otettu ja kertoi, että se olisi hänelle kunnia-asia. Se vahvisti sitä, että todennäköisesti yhdistelmällä mennään. Vielä en ole alkanut harjoittelemaan uutta allekirjoitusta enkä montaa kertaa ääneen lausunutkaan, kun kuulostaa niin sairaan oudolle! Vaikka siis sopivat kyllä yhteen, kaksi lyhyttä ja tavallista nimeä.
 4. En ole koskaan osannut ajatellut itseäni muun nimisenä. En edes teininä kun olen nähnyt vaaleanpunaisia unia prinssi Uljaasta, jonka kanssa menen naimisiin Nyt kun prinssi on rinnalla ja avioon mennään, mutta en edelleenkään osaisi kuvitella, että vaihtaisin sukunimeä. Jotenkin meillä on niin voimakkaasti muutenkin meidän tarinassa ja arjessa se, että kaksi yksilöä lyö hynttyynsä yhteen mutta pysyvät silti samoina yksilöinä, että meille olisi luontevaa jatkaa omilla nimillämme. Tämä on siis vain meidän ajatuksiamme ja meidän tilanteestamme! Nyt kuitenkin 6 kk ennen häitä olen alkanut kiinnostumaan yhdistelmänimestä. Se merkkaisi minulle täydellistä sitoutumista ja sitä, että luovun osasta identiteettiäni ja samalla otan palan uutta. Olisin halukas tällaista sitoutumista harrastamaan tässä kohtaa, todennäköisesti siis yhdistelmään päädyn.. Nää on kovia asioita kuulkaas! Näitä on mietitty jos joka suunnasta! Yhdistelmänä meidän kaksi lyhyttä sukunimeä (4&5 kirjainta) sopisivat mukavasti yhteen mutta näin kun ääneen ne yhdessä lausuu niin kuulostaa kyllä aika oudolle
 5. Yllättävän mielellään ja innolla sulho on osallistunut ideointiin Mä se enemmän asiaa mietin, mutta kiltisti mies nyökkäilee ja hymyilee ku seittemättä kertaa tunnin sisään vien jotain kivoja inspiskuvia näytille
 6. Kiva kuulla Aydinian kokemuksesta, meillä vihkiminen Puuvilassa edessä ensi kesänä Ainakin puhelimessa oli hyvin ystävällinen nainen, joka kertoili mahdollisuuksista tehdä tilaisuudesta itsemme näköisen jne. Olispa jo 2016!
 7. Siviilivihkiminen tulossa kesällä 2016. Mies on kirkosta eronnut, sanoi kyllä liittyvänsä takaisin jos asia on mulle tärkeä, mutta ei ole tarvetta. Itse kuulun kirkkoon mutten usko, kirkko on mulle enemmän sellainen kulttuuriasia. Siviilivihkiminen on meille sopiva, kun emme siunauksia tai rukouksia liitollemme kaipaa.
 8. Eilen päästiin toteamaan että taitaa olla meillä hääpäivä tiedossa, kun saatiin tieto että juhlapaikka on meille varattu. Juhlat 6.8.2016, wou! Häitä juhlitaan pohjoisessa, yli 700 km matka kotoa juhlapaikalle tuo mukavaa pientä lisähaastetta. Esim. juhlapaikkaa päästään varmaan vasta ensi vuonna katsomaan (jos kestän odottaa!).
×
×
 • Create New...