Jump to content
Naimisiin.info

Tipetsu

Jäsen
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tipetsu's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Tipetsu

    Häät 2016

    Täällä hääpuku hankittu! Ja luulenpa että on sen vika nyt kun olen tässä alkanut miettiä häiden aikaistamista Alunperin meillä päiväksi valittu 3.9.2016 mutta siihen on niin törkeen pitkä aika!! Kun kirkko,juhlapaikka,hääpuku, hankittu ja bändi,pitolapalvelu ja valokuuvajakin on vain vahvistusta vailla, niin tuntuu että miks tässä nyt pitää vuosi ootella kun kaikkia on jo "valmiina" Vaikka paljon jo tehty,niin en silti nyt osaa vaan olla, vaan tästä ois kätevä jatkaa ja( periaatteessa aloittaa alusta vaihtamalla päivämäärät..) luulenpa että siltikin jää ns. joutoaikaa vaikka häät ois vaikka tammikuussa Mutta siis aattelin että jos toukokuun loppuun siirtäs..Mutta onko sillon illat jo ihan valoisia? Mä kun haluisin että ois kuitenkin hämärää illalla..en muista nyt Kesällä en halua,enkä talvella. Mutta kun meillä on seurustelun aloituksen vuosi päiviä 30.5. niin onko se tyhmää että hääpvä ois pari pvää ennen tuota..? (Ja miehen synttärit toukokuun alussa...) Mä vaan EN MALTA!
  2. Tipetsu

    Häät 2016

    Mä kävin sovittamassa ma pukua ja voi että mä ihastin siihen. Rahat ei nyt oo kylläkään kasassa pukuun... Ja aion kyllä hankkia puvun ihan ajoissa,niissä tosiaan voi olla se toimitusaika 4-6kk enkä uskaltas jättää edes ensi vuoden puolelle. Ja ajattelin että nyt kun on joku puku jota ajattelen koko ajan,ostaisin sen enkä sen kummemmin enää miettisi muiden pukujen perään. Ja veisin sen säilytykseen semmoiseen paikkaan minne en pääse tirkistelemään sitä joka pvä! Laitoin 5 pitopalveluun tarjouspyynnöt, 2 tippunut pois,2 ei ole vastannut ja yksi vaikuttaa hyvältä. Yksi bändi vastasi ja ihan törkeen kallis, 1540e! Ei kiitos. Joten aloimkme miettiä että tarviiko bändiä kumminkaan vaikka oishan se kiva kuulla ns. elävää musiikkia? Kuka EI aio hankkia bändiä? Ja miten saatte hoidettua musiikin tyylillä...tms. Valokuvauskin kustantaa 780e..Huuuh.... Meillä mies ei halua kertoo,ja mä taas en malttas oottaa. Enkä tiiä miks mies halua kertoo. Mä halusin jo senkin takia kertoo että kun tuttavilla on kontakteja ja suhteita mm. pitopalveluihin ja valokuvaajaan,niin ois kiva päästä kyselemään että olisiko näillä "kaverin kavereilla" mahdollista tulla hoitamaan häitämme.. Ja sitten voisi jo alkaa kysellä kaasoakin ja muutenkin delegoida asioita, esim. isäni saisi miettiä mihin hankintaan osallistuu, maksoi veljeni häissä bändin
  3. Tipetsu

    Häät 2016

    Kyllä mäkin oon miettiny että ehtiiköhän sitä kummiskaan tehä kaikkee rauhassa ja kiireettä,kun nämä pikkupirpanat pitää päivät niin kiireisinä. Sekin vielä että kun mietin tässä että lähdenkö töihin tammikuussa vai jatkanko vielä hoitovapaalla..Sen tietään että jos töihin lähden,menee kaikki vapaapäivät vaan hääasioihin sitten eikä muuhun jää aikaa..ei houkuta ajatus. Mullaki työpäivät 06-21 kaikkee tuolta väliltä niin, sattaa olla vaikka lepo mielessä työpäivän jälkeen. Jos lähden tammikuussa töihin,niin onhan mulla tässä reilu 3kk aikaa tehä kaikki "valmiiksi" ja olla sit ns. rauhassa töissä elokuun loppuun asti
  4. Tipetsu

    Häät 2016

    Franny: Ohhoh, sähän olet ollut ahkera! Vautsi! Nyt vääjämättä alkaa tuntua siltä että en ole yhtään liian aikasessa, jos mietin menua, niinkuin eilen tein. Saati valokuvaajan tai bändin miettiminen..!? Mä ole tehny seuraavaa (häät 3.9.2016) *juhlapaikka varattu *kirkko varattu *mekkoa menen sovittamaan ensi ma *kengät ostettu *häämatka kohdetta silmäilin just (ei voi viikko tolkulla olla, kun on kolme alle 3v6kk ikäistä naperoo ts. hoitajia ei saata olla esim. viikoksikaan... ) *koristelut/teema juhlapaikalle aikalailla valmiiksi jo suunniteltu, hankinnat vielä edessä *kampauksen ajatus valmis. Meikin teen itse (ainakin näillä näkymin) *kimppukin suunnilleen *kaulakoru valmiina ööööh...ei ihan hirveitä vielä! Mutta mä olen ihan innoissani. Tästä tulee piiiiitkä vuosi!
  5. Tipetsu

    Häät 2016

    Toinen kysymys kaikille: Oletteko jo kertonut omille vanhemmillenne jne. naimisiin menostanne? Miten kerroitte, oliko joku spesiaali jutska vai sanoitteko vaan? Me ei olla. Me ei olla edes kihloissa, siis sormuksia ei oo,eikä siten kukaan ees arvaa naimisiin menoa! Syy miksei olla kihloissa sormusten kera on se, että ukko-kullan mielestä se ei oo millänlailla tärkeä "etappi" ja sanoikin joskus että jos päätetään mennä naimisiin, mennään suoraan ilman mitään vuosien kihlausta. Vanhempansa olleet kihloissa ööö 32v, ilman sormuksiakin niin hän on kai kotona saanu tollasen periaatteen. Mä taas olen sen perinteitä noudattava mutten enää jaksanu odotella mitään kosintaan. Täräytin mökillä saunassa ehkä kuukausi sitten että "13.8 vai 20.8 ?!" Aattelin siis eka noita jompaakumpaa pvää mutta juhlapaikka oli varattu jne. Tuohonkaan mies ei sanonu suoraan mitään mutta tässä kun olen siitä päivästä lähtien asiasta puhunu, niin mieskin kypsytelly asiaa mielessään ja ihan on nyt mukana asioissa,tosin hymähdellen kuten aiemmin kirjoitin Ostinpa hääkengät eilen! Jospa pukuja lähtis sovittelee vaikkapa ens viikolla. Ootteko aatellu häämessuille mennä lokakuussa Helsinkiin tai tammikuussa Jyväskylään?
  6. Tipetsu

    Häät 2016

    Meeni: Kuopiossa juhlitaan Entäpä te? KYSYMYS KAIKILLE: Miten teidän miehet suhtautuu häihin? Onko yhtä intona kuin me morsiot vai jotain muuta? Mun mies rauhallinen luonne muutenkin, niin hymähtelee ja harvakseltaan kommentoi asioihin. Mulle jäänee päävastuu häiden suunnittelusta
  7. Tipetsu

    Häät 2016

    Täällä morsian vm. 2016! Kirkko varattu just 21min. sitten ja THE päivä on 3.9.2016 Juhlapaikka varattu keskiviikkona, mutta muuta ei olla vielä tehty. Kaaso/kaasot ja bestmanit vielä mietinnässä. Huuh, jännää, ihanaa!
  8. Tipetsu

    Kuopio

    Tässäpä tuleva morsamaikku, päivä ei kylläkään vielä ihan lukossa...Mutta, mietin tässä että kun näitä juhlapaikkoja kun suunnittelee, ja kun joissakin paikoissa kalenteritkin netissä näkyvillä ja täytettykin pitkälle,niin voiko/saako/kannattaako kysellä jo valmiiks joku pvä ikäänkuin ennakkoon/alustavasti. Paikka, jota mietin on Punttisilimä ja on buukattu ensi vuodelle jo melko täyteen, sitten siirtyy vuodella häät... Kertoisitteko kaiken mahdollisen Punttisilimässä häiden järkkämisestä?
×
×
  • Create New...