Hääpalvelut

Ylläpitotiimi
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

About Hääpalvelut

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.naimisiin.info/haapalvelut/index.html

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Valokuvastudio Nina Dodd 040 5445 191 helsinkistudio(at)nindodd.com www.ninadodd.com Toiminta-alue: Pääkaupunkiseutu, sopimuksesta myös muu Suomi ja ulkomaat. Studiotilat Helsingin tehtaankadulla, kannettavalla studiokalustolla kuvaukset missä tahansa asiakkaan valitsemassa tilassa. RENTOJA KUVIA HÄÄPÄIVÄSTÄSI! Dokumentaarista hääkuvausta - koko päivän kuvaukset, huomenlahjakuvaukset, kirkko+potrettipaketit, potretit miljöössä ja studiossa digikalustolla ja kuvat cd:llä täysformaatissa. Rentoja ja iloisia kuvia tärkeästä päivästä! Satoja kuvanäytteitä ja kattava häähinnasto osoitteessa www.ninadodd.com. Tervetuloa!
 2. Bilebändi Floss 040 7777 961 lauri.ylirosti(at)gmail.com www.flossband.net Toiminta-alue: Etelä-Suomi Olemme nuorista, kauniista ja lahjakkaista muusikoista koostuva bilebändi pääkaupunkiseudulta. Monipuolinen ohjelmistomme on saanut tanssilattian kuumaksi lukuisissa häissä vuodesta 2005 lähtien (hääparien kommentteja). Kenties meidän pitäisi tutustua toisiimme? Lähde kanssamme treffeille, paikkana meidän kotisivut.
 3. CoverUp bilebändi coverup(at)gmail.com www.coverup.fi Toiminta-alue: Porvoo + 100 km tai sopimuksen mukaan CoverUp on vuosien kokemuksen omaava tasokas Porvoolainen neljän henkilön muodostama bilebändi. Ohjelmistomme on monipuolinen ja se koostuu pop/rock musiikista aina 50-luvulta tämän päivän hitteihin sekä perinteisestä tanssimusiikista. Kotisivuillamme tarkemmin tietoa ohjelmistosta ym.
 4. Tanssiorkesteri Troya Band 040 7329 118 duuri(at)Kolumbus.fi www.troyaband.com Ohjelmistomme on hyvin monipuolinen, minkä ansiosta se sopii erityisen hyvin hääjuhliin. Vanha tanssimusiikki käy meiltä yhtä sujuvasti kuin espanjaksi lauletut lattarit, supisuomalaiset iskelmät tai loppuillan Finnhitit sekä rokit ja bilemusiikki. Ja kaikki siltä väliltä. Katso lisätietoja kotisivultamme.
 5. Klaus K hotelli / Rake-SaliBulevardi 2-4, 00120 HELSINKI020 7704 700sales(at)klauskhotel.comwww.klauskhotel.com/haatRake-sali on täydellinen paikka kaupunkihäille Helsingin keskustassa niin sijaintinsa kuin arvokkaan historiallisen koristeellisuutensa vuoksi. Sali on itsessään jo niin juhlava, ettei se juuri lisäkoristeluja kaipaa. Häiden koosta riippuen voidaan sopia joko minimiosallistujamäärä tai takuumyyntisumma tilaisuudelle, näin tilavuokran osuus sisältyy tilattujen tarjoiluiden hintaan. Klaus K:n juhlapalvelu pitää huolen siitä että häistä tulee juuri teidän näköisenne. Keittiömestarimme toteuttaa vaativimmatkin toiveet räätälöiden teille mieleisen häämenun. Hovimestarin kanssa sovitaan henkilökohtainen tapaaminen, jossa kaikista yksityiskohdista sovitaan valmiiksi häitä varten. Viime hetken järjestelyistä tai stressistä ei siis tarvitse kärsiä! Saman katon alla ovat myös majoituspaikat häävieraille sekä hääyöpakettivaihtoehtoja hääparille. Rake-Salin oma sisäänkäynti on osoitteesta Erottajankatu 4C (taso 5), ja juhlatilaan pääsee myös hotellin kautta osoitteesta Bulevardi 2-4. Pöytämuoto/henkilömäärä: Pyöreät pöydät: 88 Pitkät pöydät: 110
 6. TervahoviUittomiehenkatu 19, 38210 SASTAMALA0400 638 935info(at)tervahovi.comwww.tervahovi.comVietä kesähäät Tervahovissa, Rautaveden rannalla Sastamalan Vammalassa n. 50km Tampereelta. Tilat kahdessa kerroksessa yhteensä jopa 200 hengelle. Tilava katettu rantaterassi ja lisätilaksi sopiva saunakabinetti kylpytynnyreineen. Yläkerrassa tunnelmallinen tanssitila, jossa juhlien vieraat viihtyvät aamun pikkutunneille asti. Katso lisätietoja nettisivuiltamme http://www.tervahovi.com
 7. Kuke Matkailutila Kata küla, Kose vald, Harjumaa, 75103, Viro +372 53435103. We speak English. Email: marie(a)kuketalu.ee www.kuketalu.ee/fi/ Arvoisa hääpari Häät ovat yksi tärkeimmistä ja ikimuistoisemmista elämän tapahtumista ja me olemme valmiit tekemään hääjuhlistanne täydelliset. Katettu kesäterassimme on loistava häiden pitopaikka, istumapaikkoja enintään sadalle henkilölle. Alueeltamme löytyy myös useita ainutlaatuisia, maalaisromanttisia paikkoja ja piharakennuksia joko itse hääseremoniaa varten, unohtumattomien hääkuvien ottamiseksi sekä tietysti juhlavieraiden viihtymiseen. Erittäin kaunis Tuhalan kirkko sijaitsee vain 1.5 km päässä juhlatilaltamme. Lisätietoja vihkimisestä Tuhalan kirkossa kannattaa kysyä EELK suomalainen Pyhän Pietarin seurakunnalta Tallinnasta. Tiloissamme voi yöpyä 58 juhlavierasta vierastalossa sekä mökeissä. Huolehdimme juhlienne tarjoiluista toiveidenne mukaan, käyttäen mahdollisimman paljon puhtaita lähituottajien tuotteita, alittamattomaan Viron hintatasoon. Kauttamme juhlapaikalle myös muut hääpalvelut edullisesti, kuten vaikkapa valokuvaaja, musiikki jne. Kannattaa pyytää hintatarjous, tulette yllättymään iloisesti! Kuke matkailutila on jatkuvasti kehittyvä ja laajeneva matkailukeskus Harjumaalla. Tavoitteemme on olla yksi Viron parhaista maaseutumatkailukohteista. Arvostamme vieraidemme hyvinvoinnin kaikkein korkeimmalle, jonka johdosta teemme parhaamme tarjotaksemme parhaan palvelun jo ennen vierailun alkua sekä koko vierailunne ajan. Vuonna 2013 Kuke matkailutila arvostettiin jo kolmanneksi parhaaksi Viron maaseutumatkailutilaksi.