Jump to content
Naimisiin.info

Damiaria

Aktiivijäsen
  • Viestit

    21
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Damiaria kaikki viestit

  1. Mun oma äitini haluaisi laittaa "luonnonvaaleaa" häihin... Mikä vähän pelottaa. Ilmaisin hyvin selkeästi, että valkoinen on minulle varattu, että ihan selkeä ero täytyy sitten olla väreissä mun ja hänen vaatetuksensa välillä. Saa nähdä millaisen väännön tuosta saa vielä aikaan... Muutoin en väreistä piittaa, jos joku haluaa esim. olla mustissa tai punaisissa, niin olkoon sitten niin
  2. Damiaria

    Kutsukortteja

    Itse olin ajatellut tekeväni kutsut itse, minulla on aika tarkka mielipide mikä on hyvä ja mikä ei, askartelusta tykkään joten tottakai kutsujen tekeminen itse on ollut päällimmäinen vaihtoehto. Laskeskelin alustavat askartelumateriaali- ja postituskulut kutsuille, ja olinkin yllättynyt, kun netistä (ulkomailta) tilaamalla saman tyyliset kutsut, kuin mitä itse olin ajatellut askarrella, maksavat lähes puolet vähemmän Luulisi että itse tehden olisi halvempaa, mutta valmiina tilatessa saa edullisemmin ja sisältyen siihen hintaan vielä printattuna hääkutsun tekstit ja kirjekuoret kutsuille itse kutsupohjien lisäksi. Eli itselle hankittavaksi jäisi enää sitten postimerkit. Ehkä tilaan jotkut simppelit kutsut joita voin sitten vielä itse koristella, kun sormet syyhyää päästä liimailemaan ja hengittelemään glitterpölyä
  3. Budjetti tällä hetkellä 4800€. Toivottavasti ei menis hirveästi yli... Suuri osa menee tilavuokraan ja catering-palveluun, seuraavaksi suurin menoerä taitaa olla meidän hääparin vaatetus. Häämatkaa ei laskettu tähän ollenkaan mukaan, yritetään järkätä nää häät ensin ja mietitään sitten matkajuttuja. Häämatkakohde on tosin jo alustavasti mietittynä.
  4. Max. määrä juhlaväkeä on 70 henkeä. Tehtiin juuri päivitystä vieraslistaan ja täällä hetkellä kutsuttuja olisi 55. Ei ole laskettu mukaan lapsia, kun ei niitä kenelläkään ole eikä ole tietoa että kukaan olisi lapsia nyt lähitulevaisuudessa saamassakaan.
  5. Kaksissa häissä olen tähän mennessä ollut. Ensimmäiset olivat vanhempieni häät ollessani alle kouluikäinen, toiset taas viitisen vuotta sitten juuri muutettuani kotoa pois. Kyseessä oli mieheni koulukaverin häät, joissa olin avecina mukana. Seuraavat häät taitavatkin olla omat, ääks!
  6. Damiaria

    Häät 2017

    Olipas tänne tullut paljon uusia viestejä viime käynnin jälkeen, kivaa! Meillä tosiaan häät elokuussa 2017, alle puolitoista vuotta jäljellä siis järkkäämisaikaa. Hääpaikka on varattu, bestman, kaaso ja yksi morsiusneito löytyvät, hääpukuja menen sovittamaan ekan kerran ikinä tämän viikon lopulla. Rahaa olen yrittänyt pistää säästöön opintotuesta pikkusiivun joka kuukausi. Pieniä hankintoja, kuten sukkanauha ja koristeita ym. on tullut tehtyä, samoin on tullut kokeiltua paria hääkutsun prototyyppiä jämäpapereista. Alustavat kutsut on koneella näpytelty, Exeliin pyöräytetty vieraslista ja budjetti. Ja Pinterest on ahkerassa käytössä. MUOK.: Ja pappia ollaan tosiaan alettu "rekrytoimaan" ensin tuttavapiiristä, vihkiminen tapahtuu siis hääpaikalla tähän tietoon jolloin kirkkoa ei tartte buukata. Kaikista ankarinta on hiusten kasvattaminen tällä hetkellä, hitsi kun pitikin leikata pituuksia niin paljon pois... Mutta toisaalta ovat nyt hyvässä kunnossa ja nätimmän näköiset, latva oli vaan kasa hamppua johon ei tepsinyt enää mitkään hiusöljyt tai tehohoidot. Nyt hiukset on siis lapaluiden yläreunaan, ehtii ne nyt parisen kymmentä senttiä kasvaa ennen hääpäivää jos parturitäti malttaa olla leikkaamatta... Tarkoituksena olisi siis pitää (pitkät, hope so!) hiukset auki hääpäivänä, en ole koskaan oppinut pitämään hiuksia kiinni joten miksipä pitäisin häissäkään.
  7. Damiaria

    Häät 2017

    Bändiin ei kyllä hääbudjettimme tule millään venymään... Musamaku on muutenkin niin laaja meillä kahdella, että hankala yhden bändin alkaakaan kaikkea meille mieluista opetella ja handlata. Meillä on paljon musikaalisesti lahjakkaita ihmisiä lähipiirissä, luulisin että he mielellään meitä jeesivät ja voivat jotain pientä esittää häissä - tai osallistua esimerkiksi seremonian musiikin järjestämiseen ja/tai häävalssiin/-tanssiin. Halutaan kuitenkin, että kaikki meille läheiset ihmiset saavat nauttia olostaan, joten ei haluta ketään moneksi tunniksi sitoa musajuttuihin, eli varmaan tulee myös soittolista laadittua. Mielestäni ihan hyvä puoliväliratkaisu, että on sekä live- että soittolistamusiikkia, saadaan varmasti monipuolinen "kattaus" sen myötä.
  8. Damiaria

    Ei istumajärjestystä?

    Olen miettinyt tätä istumajärjestysasiaa mutta en ole saanut vielä varmuutta... Aiemmin olin, että en tee järjestystä, mutta nyt tila _saattaa_ jakaantua niin, että paikat menevät tasan just eikä melkein, jos kaikki kutsutut tulevat paikalle. Joten sumplimismahdollisuuksia vierailla ei ole niin paljon sisällä ruokaillessa, ulkona ja rannassa olevassa tilassa viihtyvät kyllä varmaan osa muutoin päivästä. Toisaalta ei ole kuitenkaan semmoista, että joku olisi kovasti riidoissa jonkun kanssa eikä voi istua lähekkäin, mutta tietysti perheet/pariskinnat/kaverukset ois kiva varmaan pitää lähekkäin viihtyvyyden kannalta... Ehkä juuri tuo pöytien "nimeäminen" tietylle joukolle voisi toimia. Ja niin, vieraita tulee max. 70 henkeä, joten istumajärjestyksen tekeminen ei ole ihan mahdoton homma, mutta we'll see
  9. Damiaria

    Häät 2017

    Haha, ymmärrän täysin mitä meinaat Speedy Mullakin on Pinterest täynnä pinnauksia ja koneella Exelit ym. täynnä listoja asioista, suunnitelmia ym. Oon kyllä luonteeltanikin semmoinen, että mieluummin etuajassa kuin viime tippaan, mutta kyllä välillä tulee niitä hetkiä että "Hups, oon selaillut nyt neljä tuntia putkeen hääkenkiä" ja olis pitänyt olla nukkumassa jo aikoja sitten. Sitten ei uni tuu silmään kun pyörii vaan kaikki ideat päässä. Voi olla että innostus laantuu loppua kohden - tai sitten ei, ja musta kuoriutuu joku bridezilla kuitenkin, vaikka oon uhonnut että oon rennoin rantein. Tiiän kuitenkin mitä haluan ja mitä en Ajattelin, että askartelijaihmisenä + opiskelijabudjetilla elävinä tekisin itse kortit ja suuren osan koristeista, paperikukkia oonkin jo tehnyt muutamia erilaisia versioita ja korttejakin ajattelin muutaman koekappaleen tehdä ja sit ehdottaa miehelle että olisiko näistä joku mieleinen. Miehellä ei oo vielä varmaan muotoutunut kunnon kuvaa että mitä kaikkea häihin kuuluu,niin seremoniaan kuin itse juhlaan, mutta on tässä aikaa käydä läpi ja löytää kultainen keskitie mikä kummallekin kelpaa. Hääpaikan ja vihkimisen sekä ruuan suhteen ollaan kuitenkin samoilla linjoilla, mikä on mielestäni aika oleellista ja hyvä alku! Kaasona toimii siskoni, lupasin kaason tittelin hänelle jo varmaan lapsena, mutta hän asuu kaukana. Siksi ajattelin pyytää paria-kolmea parasta kaveriani vielä morsiusneidoiksi, jos/kun tarttee jeesiä. Oon huono pyytämään apua, mutta yhdessä on kuitenkin kiva touhuta
  10. Tutustuttiin bändin kautta - hän soitti rumpuja ja itse tulin uutena jäsenenä mukaan koskettimia soittamaan. Musiikki yhdistää
  11. 26.8.2017 tulee tasan kymmenen vuotta siitä, kun kohtalokkaasti tutustuimme toisiimme, heh. Mikäs sen mukavampaa juhlia tutustumisemme pyöreää vuosipäivää kuin menemällä naimisiin! ♥ Saa nähdä mitä keksitään kun tulee kuluneeksi 20 vuotta, mutta aloitetaan tällä!
  12. Damiaria

    Häät 2017

    Jee, kiva kun tänne on alkanut tulla kommentteja! Speedy, me ollaan kerrottu perheillemme pian hääpaikan varaamisen jälkeen että häät olis kesällä 2017. Muutamille kavereille ollaan myös kerrottu ja myös läheisimmille koulutovereille oon itse kertonut, kun heilläkin on ollut hääjuttuja tiedossa. Ylipäätään ei olla yritetty salata tuota hääasiaa, mutta ei olla myöskään siitä toitotettu. Minä oon ehkä ollut innokkaampi kertomaan mutta se johtuu siitä että oon ihan häähullu muutenkin. Yksityiskohtia on käyty läpi miehen ja kaason kanssa, mutta ei mitään sen kummempaa muille kerrottu kuin että häät on suunnitteilla! Riittää mielestäni hyvin tässä vaiheessa ja ei tuu turhia paineita jos mieli muuttuu teeman, värien, paikan tms. suhteen (vaikka tuskin muuttuu, sama fiilis ja mielikuva ollut jo piiiiitkään häiden suhteen).
  13. Häihin mennessä elämäntilanne on varmaankin aika samanlainen vielä kuin mitä nyt häitä suunniteltaessa. Olemme kummatkin nyt opiskelijoita: häiden aikaan itse olen AMK-opintojen loppusuoralla ja mies tohtorin hattu melkein päässä, nyt nämä opinnot siis vielä kesken. Jos olisimme työelämässä opiskelujen sijaan, häät voitaisiin järjestää jo aiemmin, mutta tuskin muut asiat olisivat erilailla naimisiinmenon, häiden ja niiden suunnittelun suhteen.
  14. Meidän kihlauksemme kohdalla oman äitini reaktio oli odottamattomin. Kihlaus oli siis sellainen tapahtuma, jota ei oltu suunniteltu, ja kosinta tapahtui spontaanisti perjantai-iltana. Soitin heti kihlautumisen jälkeen äidilleni, koska halusin jakaa perheelleni tärkeän hetkeni heti tuoreeltaan. Äiti ei kuitenkaan kokenut kihlauksemme olevan aito, koska meillä ei ollut niitä sormuksia juuri sillä kosinnan hetkellä, ja ilmaisi asian kyllä turhan suoraan ja sai minut tirauttamaan kyyneleen jos toisenkin. Saimme kyllä onnittelut perheeltäni puhelun lopussa, mutta ei tuntunut tuon sormus-kommentin jälkeen vakuuttavalta ne onnittelut äidin puolelta... Seuraavana päivänä kävimme ostamassa sormukset, jonka jälkeen julkistimme uudet fb-statuksemme - ja saimme omaksi yllätyksekseni ihan hurjasti onnitteluja ja "VIHDOINKIN, JEE, IHANAA" tyyppisiä kommentteja, jotka lämmittivät mieltä kyllä aivan älyttömästi.
  15. Damiaria

    Häät 2017

    Meillä on ollut jo kihloihin mennessä (v. 2012) mielessä, että häät pidettäisiin vuonna 2017, vaikka emme muille ajankohtaa heti kertoneetkaan. Nyt on sitten jo alustavia varauksia tehty juhlapaikan suhteen ja päiväksi saimme haluamamme eli 26.8.2017. Ja nyt on kaaso ja bestmankin saatu messiin! Opiskelijan kukkarolla mennään joten on ihana, ettei ole kiire ja että hankintoja voi tehdä pikkuhiljaa ja harkiten.
  16. Damiaria

    Jyväskylän morsiot II

    Täällä kanssa JKL-morsian. Häät olisi tarkoitus pitää kesällä 2017, ei ihan Jyväskylässä mutta lähellä kuitenkin.
×
×
  • Create New...