Proto

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Proto

  • Taso
    Untuvikko

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Aivan mahtava idea ja itse morsiamena en kyllä yhtään ottaisi nokkiini "huomion varastamisesta"!!! Ja eihän siitä tartte tehdä muille ihmisille julkista juttua, kosinta voi olla vähän piilossa ja löytyä vähän myöhemmin. Go For It!
  2. Meilläpä on sellainen tilanne että ei tule kanttoria ollenkaan ja musisoinnista vastaa ystävät. Pappikin tuntui asiaan tyytyväiseltä. Tietenkin papin kanssa vielä käydään läpi että biisit hänelle sopii varmasti.
  3. Apua! Mulla polttarit lauantaina ja todella toivon että mun ystävät ei ole joutuneet maksamaan tuollaisia summia!!!
  4. Meillä Berghyddan varattuna 19.8.2006. Luin tämän ketjun alusta alkaen ja meinas jo itku tulla ennen kun tajusin että kritiikkiviestit koski vanhaa pitopalveluyritystä. Tosin kyllä ihmetytti että miten joku olis voinut saada huonoa palvelua isännältä (Kimon Papadopoulos). Käytiin viime syksynä tutustumassa (kierrettiin aivan järjetön määrä paikkoja) ja eipä tuon jälkeen enää muihin pystynyt mennäkään, aivan mahtava ja tunnelmallinen paikka! Piha oli kaunis, hyvin hoidettu ja kotoinen. Päästiin sisälle vielä sellaiseen aikaan että oli illalla tulossa tilaisuus ja pöydät oli valmiissa tällingissä. Meille tulossa noin 80 hlöä. Mitään lopullista ei olla vielä sovittu, laittelen tänne tunnelmia kun on käyty lyömässä ruuat ym lukkoon. Hinnasta: Iso on rahasumma, mutta kiertelyn tuloksena ei kalleimmasta päästä ollenkaan kun laski vähän että mitä paikkavuokra muualla + omat ruuat + jostakin hlökuntaa jne. Ja verrattuna muihin "täyden palvelun" paikkoihin niin hinta oli meidän toivomassa paketissa Berghyddanissa noin puolet mitä vastaava muualla. Ainiin, saatiin käydessämme myös maistiaisia, pestograavattua lohta tulee meille ehrottomasti!