tiuhtivauhti

Aktiivijäsen
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

About tiuhtivauhti

 • Rank
  Untuvikko
 1. Meille tulee täysin lapsettomat häät! Jos joku lapsellinen loukkaantuu niin siinäpä loukkaantuu. Eipä lapsellisia ainakaan tällä hetkellä olisikaan kuin kaksi vierasta eli kaksi lasta. Nuorin vieras tulee olemaan pikkuveljen, joka tuolloin on 15.
 2. Meinaako kukaan olla mekon alla ilman mitään rintsikoita? Mä oon yleensä mennyt kaikki juhlamekot ja iltapuvut ihan ilman mitään, ja mietin onnistuisko häämekonkin kanssa. Mekon meinaan tilata, joten pitäisi tietää jo mittoja ottaessa mitä laittaa.
 3. Jep, me varattiin paikka ja bändi siksi, että molemmat on suosittuja. Juhlapaikka varattiin pari viikkoa sitten, ja vietiin viimeinen vapaa helmikuun 2017 viikonloppu. Vaikka itse ajattelin, ettei talvella niin tunkua olisi... Ja kun paikan varaa, on pakko olla jo jotain aavistusta vieraslistasta. Vihkipaikkaakin pitäisi katsella, koska ilmeisesti Tampereella on vain yksi virka-aikojen ulkopuolella vihkivä tyyppi, enkä sitten halua, että joudutaan menemään viikolla maistraatissa kahdestaan naimisiin.
 4. Häitä suunniteltu (eli haaveiltu) jo vuoden verran. Oikea suunnittelu alkoi heti kosinnasta, eli 1,5v ennen häitä. Nyt paikka ja bändi varattu, samoin tietysti kaasot ja bestmanit. vihkipaikkaa kattellaan, ja varataan viimeistään vuotta ennen, jotta saadaan varmasti vihkijä paikalle. Ensi vuoden alussa olisi tarkoitus pitää bestmanien ja kaasojen kesken eka suunnittelu- ja tehtävienjakoilta. Sitten alkaakin se oikea suunnittelu. Häät siis 4.2.2017. <3
 5. Itse en ainakaan pidä miestäni epäsivistyneenä, kun kysyi isältäni kättäni. Mies pyysi kättäni ehkä n. 4 kuukautta ennen kosintaa. Isäni oli tuolloin saattohoidossa syövän takia. Tästä muutama kuukausi, niin isäni nukkui pois. Mielestäni käden pyytäminen oli hienointa ja ajattelevaisinta mitä mies olisi ikinä voinut tehdä. Aivan ihana ajatus, että isäni tiesi mitä tulee tapahtumaan, vaikka ei kosintaa ja häitä ollut/ole enää näkemässäkään.
 6. Vuokra nousee joka vuosi sen pari kymppiä. Meillä on ensi vuonna häät ja vuokra on kuulemma meille 900 euroa. Mutta tosiaan pitkä vuokra-aika, joustava ja ihan mahtava vuokraemäntä, kaikki valmiina ja paikka tunnelmallinen kuin mikä. Plus sijainti. Ihan paras juhlapaikka Tampereella etten yhtään ihmettele, että se on niin suosittu. Ai jaha, ei meille tällästä mainittu ollenkaan, että hinta oliskin joku eri. Sanottiin vaan, että vuotta ennen tulee varausmaksu, ja loput sitten paria viikkoa ennen. No, eipä tuo 20e budjettia kaada.
 7. ^ Haulitornin vuokra on 880e, ja tosiaan tuo ajalta pe-su. Ehkä jo torstai-iltana voi saada avaimet, jos ei ole silloin muita tapahtumia. Ja saa mennä jo etukäteen koko illaksi suunnittelemaan pöytäjärjestelyjä ym. Me ajateltiin mennä jo tuossa ensi vuoden alussa, eli n. vuotta ennen katseleen paikkoja tarkemmin. Kannattaa kyllä soittaa jo alustavasti tuota päivää, itse varattiin pari viikkoa sitten, kun ajateltiin ettei puolentoista vuoden päähän talvella niin kovasti tunkua olis. Vietiin tosiaan sitten viimeinen vapaa viikonloppu helmikuulta. Haulitornille saa tosiaan viedä ite juomat ja ruoat. Ja kynttilöitäkin saa polttaa!
 8. Yksin mennään. Jos isä olisi elossa, tietenkin isä saattaisi, mutta kun ei ole, yksin mennään. Muutenkin vähän vierastan tuota saattamista ja luovuttamista, koska minuahan ei kukaan omista eikä näin ollen luovuta. Selässäni on iso muistotatuointi isälle, joten siinä se iskäkin mukana kulkee. Vielä kun löytäisi kokonaan selästä avoimen häämekon.
 9. Meillä on haulitorni varattu helmikuulle 2017, loistava tila, mutta varmaan tuolle 100 hengelle liian pieni! Meille vieraita 50-60 ja tuolle määrälle se on oikein passeli. Plussaa on, että varataan koko viikonlopuksi, eikä mitään poistumisaikoja. Parkkipaikkojakin pihassa n. 34 (vai 38?).
 10. Jee, muitakin "aikaisin" liikkeellä olevia! mua kosittiin 15.8., ja nyt jo on paikka ja bändi varattu! päivä on siis 4.2.2017. Vieraslista on suunnilleen päätetty, samoin värimaailma, koristeita suunnilleen (eli paaaljon kynttilöitä!), juomat ja kakku. vihkipaikastakin on jo pieni idea. Nyt vaan odotellaan, koska saisi mennä katselemaan häämekkoja!
 11. Ehdoton ei kaikelle typerältä myyntipuuhalle ym. Parasta olisi jokin kiva puuha oman porukan kanssa, viini-iltaa, aktiviteettia ja saunaa. Ja EHDOTTOMASTI strippari, mitä olisi polttarit ilman stripparia. strippibaarissa pitää siis pyörähtää. onneksi omat on suunniteltu kaverin tomesta jo ennen kosintaa, ja päikkäriaikakin on kuulemma huomioitu
 12. Heippa, Meillä vietetään häitä 4.2.2017, ja mietin jo häätanssia eli häävalssia tai mitään muutakaan korva suussa -tanssia ei olisi ainakaan tällä tietoo tarkoitus tanssia, vaan häätanssiksi jokin 50-luvun rock'n'roll tyylinen vauhdikaampi biisi olisi se meidän juttu. Kellään mitään ehdotuksia?