Wenoca

Jäsen
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

About Wenoca

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Me juhlimme puutarhassa ja jälkkärinä niin perus-Suomalainen kuin tuoreet mansikat ja kermavaahto
 2. Mä oon ihan kypsä Mieli muuttuu koristeluista kokoajan, tuntuu ettei tarpeeks halvalla löydy tarpeeks hyvää. Ja kun en ole mikään luova ihminen, niin idea-pula on suunnaton. Ei tahdo löytyä netistäkään inspiraatiota. Kukat kasvatetaan itse ja luonnonvalkoiset pöytäliinat (lue:Ikean lakanat) on hankittu. Nyt tuumin kaitaliinoja tai niille vastinetta.. Äh, turhauttavaa : nyt alkaa meillä mökkikausi niin sittenpä on taas projekteja riittämiin.. Koivuja ajattelin käyttää jotenkin.. Bilteman ulkotulitelineisiin tulee ikean pikkuruukuissa kesäkukkia reunustamaan käytävää papin luokse. En ole kuitenkaan edes päättänyt missä kohti meidät siellä vihitään.. ;D Nyt rupee jo itteekin naurattaan tää kitinä! Mut laittakaa suunnitelmianne, on kiva kun on muita samalla tavoitteella.
 3. Mistä noita Maestramin pukuja saa hankiyyua koto-Suomesta? Ei googlettamalla löytynyt mitään.. >
 4. Tämän varastan meille ;D Kun matkaan lähtee koko perhe, niin voiko sitä enää sanoa häämatkaksi? Tästä ollaan kanssa väännetty :
 5. Meillä myös vihkiminen juhlapaikalla, joten se sade kyllä latistaisi aikas paljon.. Kevytpeitekatos tarkoitus tehdä vihkipaikan ylle jos säätiedotus vettä lupaa :-/ Mun tuurilla tulee joku Jorma-myrsky ja vierailla on haarukat silmissä ja juomat sylissä.. Olenpas taas positiivisella tuulella ;D Pakko mainita tää, oon huono pitään salaisuuksia: ostin tänään miehelle sileän sormuksen, josta teetän ihan yksilöllisen jutun.. Voi ukko vähän yllättyä kun mulla onkin sille sormus kanssa Täytyy vaan pappikin saada juoneen. Kaikille puutarhahäitä suunnitteleville alan nyt jo toivomaan aurinkoa.. !!
 6. Kristallihevonen Me aioimme pitää häämme myös mökillä. Upea paikka, mutta sähkötön ja tasaista kohtaa telttoja varten ei ole pihapiirissä. Kun vieraslista alkoi kasvaa, niin totesimme helpommaksi juhlia kotipaikkakunnalla isäpuolen puutarhassa. Aina välillä pieni haave mökkihäistä putkahtaa takaraivosta, mutta meillä se ainakin jää toteuttamatta. Onnea juhliinne, päätitte ne sitten pitää missä vain
 7. Meille tulossa puutarhahäät kesällä. Teltat löysin yksityisen ilmoituksella 5x8m 2kpl yhteensä 120 euroa haettuna ja itse pystytämme. Kalusteita tulee 10kpl 4hlön pyöreitä puutarhapöytiä ripoteltavaksi pihalle ja 50 puutarhatuolia vihkitilaisuutta varten, nämä yht 47 euroa Ruokailua varten teemme itse pöydät ja penkit. Meillä tilaa talossa jos kurja keli sattuu, (toivotaan sitä ihanaa aurinkoa..) mutta tilaa teltoissa niin, että kaikki sinne mahtuvat sopuisasti ruokailemaan. Lattiaa itsekin mietin, mutta eipä taida budjetti sitä kestää.. Ai niin, Espoossa juhlitaan ja teltat yms haetaan Nastolasta. Onneksi on apuväkeä Talossa 2kpl wc:tä ja ulkohuussejakin 2kpl, joten jonoja ei pitäisi suuremmin syntyä. Nyt kaikki puutarhahäitä viettävät tänne panikoimaan tulevasta säästä mun kanssa ;D
 8. Juuri lähdössä alkoon ostamaan tarvikkeita kuohuviinisangriaan Näyttää niin ihanalta ja kesäiseltä, että on pakko kokeilla..
 9. Meillä tarkoitus pakata rasioihin perhen määrän mukaisesti pumpernikkeleitä ;D Isäntä ihan hulluina niihin ja itsekin pienenä kauppa-autosta niitä ostin.. Ainakin on meidän näköiset!