RonsuT

Jäsen
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

About RonsuT

 • Rank
  Untuvikko

Recent Profile Visitors

597 profile views
 1. Mulla alkaa ensi viikolla aikuisrippikoulu! Mies haluaa mennä kirkossa naimisiin ja itse olen kirkosta eronnut 13 vuotta sitten, niin ajattelin tehdä tällaisen myönnytyksen. Kaikkeen sitä ryhtyy rakkauden vuoksi, mutta kompromissit ovat tärkeitä.
 2. Tukkasotka, kiitos tiedosta! Pitääkin käydä kyllä joku kerta katsomassa kirkkoa ihan livenä! Onko löytynyt vielä mitään hyviä ehdokkaita?
 3. Sulhanen on häissä 30-vuotias ja minä 26, tosin pari kuukautta häiden jälkeen täytän 27. Seurustelumme alkoi 12/2012, kihloihin mentiin 05/2015 ja häät ovat 20.8.2016.
 4. Minäkin liityn keskusteluun mukaan! Häät ovat 20.8.2016 Keski-Suomessa. Olemme varanneet tähän mennessä kirkon, hääpaikan, pitopalvelun ja kuvaajan. Ja häämekkokin on jo kaapissa odottamassa.
 5. Vihkiminen tapahtuu Kuokkalan kirkossa. En ole käynyt sisällä, mutta kuvien perusteella kirkko tosi kaunis sisältä. Ulkoahan se ei ole mikään kovin kaunis, mutta se ei haittaa... Hääjuhla on sitten Muuramessa, Koivumäen Herkkutuvassa. Aiemmin ollut nimellä Tunnelmatupa. Meille tulee noin 80 vierasta, niin siellä on juuri sopivasti tilaa.
 6. Joo, mullakin on pöytäkoristeet mietittynä. Tosin niitä ei tule hirveästi... Kukatkin on valittu ja kutsutekstit kirjoitettu valmiiksi. Saanko kysyä, mikä teillä on juhlapaikkana salmrj?
 7. Meillä on häät Koivumäen Herkkutuvassa 20.8.2016 (entinen Tunnelmatupa, on aloittanut toiminnan uudestaan), eli sijaintina on siis Muurame. Paikka vaikutti todella kivalta. Omat juomat saa tuoda. Hintaan sisältyy ruoat (hääruoka ja iltapala), tilavuokra ja siivous.
 8. Meillä on häät Jyväskylässä 20.8.2016. Hääpaikka, kirkko ja kuvaaja varattu. Ja itse asiassa mekkokin on jo ostettu! Nyt on vähän sellainen olo, ettei ole oikein häätekemistä, vaikka haluaisikin kovasti tehdä ja järjestellä kaikkea.